America's next top model
Posted 21 January 2007 - 03:30 PM
Dons je ponovitev ob petih.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 21 January 2007 - 03:42 PM
včeraj so me najbolj zabavali nekateri odgovori polfinalistk:
Ena ima lepotni gen v familiji (kot je Sarah napisala),
druga bi ta denar ki bi ga dobila, dala Združenim narodom in spremenila svet in da vsi preveč gledamo na materialne stvari (na bling bling). Tyra jo je dobro zabila in jo vprašala, zakaj potem nosi uhane in svetlečo zaponko na pasu. Ob vprašanju, če je že kaj prispevala za dobrodelne namene, je pa punca tudi utihnila.
Pa neka miss Texasa je tudi za

Pa ni mi bilo jasno, ko so se kregale, ker ena pač ni znala instant juhe narest.
Drugače me pa matra, da bi pogledala, katera je zmagala.
Posted 21 January 2007 - 03:46 PM
Ona gay.

Posted 21 January 2007 - 04:36 PM
Ona gay.

Anaaa, napisala sem, da me matra, ne pa da bi dejansko izvedela. No ja, tako ali tako so me razočarali z izbiro.

Posted 21 January 2007 - 05:09 PM

Posted 21 January 2007 - 05:19 PM
Oprosti. Saj vem, da pol ni več poante. Ampak. Joj.

Posted 21 January 2007 - 07:47 PM

― V. Van Gogh
Posted 22 January 2007 - 07:46 AM
Posted 22 January 2007 - 09:20 AM
Mogoče nimaš dost hitrega neta.
Dons je ponovitev ob petih.
piše hitrost: 100.00 Mb/s
tak da bi po mojem moglo bit zadosti
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 22 January 2007 - 12:05 PM
Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 22 January 2007 - 09:29 PM
Posted 23 January 2007 - 08:13 PM

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 24 January 2007 - 05:10 PM

― V. Van Gogh
Posted 24 January 2007 - 05:17 PM
Se strinjam, da bi morali biti vsaj 2 oddaji na teden.
Posted 24 January 2007 - 07:55 PM
A je tok težko na Googlu pogledat.

Ni, sam tuki je hitrejš k sm zmer tuki gor.

Lučka hvala.

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 25 January 2007 - 09:05 PM

Posted 25 January 2007 - 09:14 PM
Posted 25 January 2007 - 09:25 PM
Za moje pojme se je Tyra ful "modro" in rahlo hudomušno odzvala na vse tole...
"Nočem se pretvarjati in reči: Rada se imam, lepa sem, čudovito je. Še zmeraj se počutim krasno, a vsak dan je drugače. Ko poskušam obleči kavbojke, ki so mi bile še pred letom dni prav, zdaj pa mi niso in iz njih štrlijo obročki, si rečem: Prekleto!"
S svojim telesom sem zaslužila milijone dolarjev, kje je torej težava? Če bi zaradi tega trpela, bi šla na dieto. Ne trpim zaradi svojega telesa, ampak zato, ker nekdo objavi mojo fotografijo in govori te grozne stvari."
vir: rtvslo.si
Dosegla je, kar je najbrž hotela. Sedaj pa uživa, se predaja tudi gurmanskim užitkom. Najbolj patetični so tisti, ki so celi lajf obsedeni s svojo postavo, se šopajo s solato in praški (in pri tem neizmerno trpijo, čeprav tega nikoli ne bi priznali) in ne vejo uživat v hrani, čeprav ponoči sanjajo o kranjskih klobasah. Na koncu, ko pa ugotovijo, kako butasto je blo to vse skup in kakšni debilčki so ves ta čas bili, pa je ponavadi že prepozno.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users