Jump to content

Photo

Vaša današnja nega las

• Please log in to reply
3456 replies to this topic

#481 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 22 February 2007 - 05:06 PM

- wella sp remove šampon
- gliss kur total repair 19 maska
- k se posušijo bo še gk fluid
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#482 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 22 February 2007 - 07:10 PM

Tigi Curls rock šampon
Tigi curls rock regenerator
Tigi Curls Rock hair spray
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#483 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 24 February 2007 - 05:23 PM

Gliss Kur maska 19
TiGi OH šampon
preden grem zvečer ven še en serum za šajn barve, ki je bil priložen barvi

(in to pred tem, ko grem zvečer ven, da mi bodo lahko še z večjim veseljem vpijali smrdeči vonj po čikih in si jih bom jutri še z večjim veseljem umila laugh.gif)

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#484 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 24 February 2007 - 05:34 PM

QUOTE(Špela @ 24. 2. 2007 - 17:23) View Post

(in to pred tem, ko grem zvečer ven, da mi bodo lahko še z večjim veseljem vpijali smrdeči vonj po čikih in si jih bom jutri še z večjim veseljem umila laugh.gif)

Jooooj, I share your pain. Meni gre tudi ful na živce, ko mam lepe sveže in dišeče laske, pol pa grem v en lokal in pridem ven z nekim smrdečim zmazkom na glavi. Grem pol vedno takoj oprat ...
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#485 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 24 February 2007 - 06:30 PM

Me three biggrin.gif Mi je po eni strani kar škoda delat frizuro, ker vem, da bo treba it pod vodo že takoj, ko pridem domov. No sej, jeseni bo vse lažje smile.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#486 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17609 posts

Posted 24 February 2007 - 08:22 PM

O&H dvojček + Gliss Kur Fluid za konice
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#487 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 25 February 2007 - 02:38 PM

- schauma frucht & vitamin šampon
- tigi oh balzam
- gliss kur sprej
- gliss kur fluid
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#488 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 25 February 2007 - 02:43 PM

Tigi OH šampon
Schauma 7 zelišč- šampon za mastne lase
Tigi OH balzaM
Gliss kur total repair 1-minutna maska
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#489 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 25 February 2007 - 02:45 PM

- gliss kur total repair 19 maska čez noč
- Nivea - protein repair
- Balea - balzam z aloe vero in jojobo
- Nivea - styling mousse za kodre
- kasneje še Klasov silikon

Meni se pa ne da vsakič po tistem, ko pridem z lokala glave prat. down.gif Pa zdi se mi, da Total Repair kar zadrži svoj vonj... logično, da se čiki vohajo, a lasje še vedno dišijo po njem. Mi je taka muka si glavo prat. Že 1x na teden mi je preveč down.gif down.gif Kar ne pomeni, da ne uživam ob čisti, blešečeče dišeči grivi, samo se mi enostavno ne da prat
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#490 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 25 February 2007 - 02:47 PM

Schauma šampon z oljem breskve
L' Oreal nutri glos balzam
Tigi Smooth and shine
  • 0

#491 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27434 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 25 February 2007 - 03:34 PM

QUOTE(MateYa @ 24. 2. 2007 - 20:22) View Post

O&H dvojček + Gliss Kur Fluid za konice

jst tuj.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#492 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 26 February 2007 - 01:12 AM

OH regenerator
OH šampon
Gliss kur maska
Klas silikon
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#493 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 26 February 2007 - 09:24 AM

QUOTE(špelca @ 22. 2. 2007 - 19:10) View Post

Tigi Curls rock šampon
Tigi curls rock regenerator
Tigi Curls Rock hair spray

isto...
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#494 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 February 2007 - 05:10 PM

Fitoval šampon (prvo pranje)
Tigi - OH šampon (drugo pranje)
Gliss Kur - 19 maska + žlička medu =)
Tigi - Root Boost pena
Tigi - Fashionista Smooth & Shine krema
Gliss Kur - fluid za špičke

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#495 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 26 February 2007 - 05:12 PM

- včeraj zvečer dala na suhe lase mojo domačo zmes mask in balzamov z dodanim olivnim oljem in medom
- danes zjutraj sem to sprala in si lase umila z Antica Erboristeria hidratantnim šamponom
- na vlažne lase po pranju še enkrat obilno nanesla zgoraj omenjeno mešanico in pustila učinkovat eno uro
- zaključila z Revlon Professional silikonom s ceramidi na vlažne in kasneje še na suhe lase po sušenju
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#496 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 February 2007 - 06:02 PM

QUOTE(DiLeMa @ 26. 2. 2007 - 17:12) View Post
- včeraj zvečer dala na suhe lase mojo domačo zmes mask in balzamov z dodanim olivnim oljem in medom
- danes zjutraj sem to sprala

Kak za vraga pa spiš s tem? Si "oblečeš" glavo s kakšno vrečko? =) Ker saj to vso posteljnino posvinjaš! =)
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#497 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 26 February 2007 - 06:04 PM

Ne, nič ne zaščitim posteljnine, pa ni čisto nič posvinjano. Namreč jaz to nanašam ene 3 ure pred spanjem in se to tako posuši na laseh, da so lasje kot eni trdi dredi ... se potem nič ne pozna na blazini, samo diši mi full lepo pouštr. laugh.gif
  • 0

#498 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 26 February 2007 - 06:14 PM

joj js pa ne bi spala na takem poustru, k bi me ful skrbel da bi dobila kake mozolje po obrazu ermm.gif

- tigi oh sampon
- keune silver reflex sampon
- fitoval sampon
- nivea total repair maska + keune reconstructor
- k se je zgornje strdil, sm dala se mal baleinga balzama za blond lase gor
- sledi se tigi root boost, loreal hot glatt, gliss kur silikon
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#499 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 26 February 2007 - 06:15 PM

QUOTE(piko*biko @ 26. 2. 2007 - 18:14) View Post

joj js pa ne bi spala na takem poustru, k bi me ful skrbel da bi dobila kake mozolje po obrazu ermm.gif

Sej js tudi ne bom. laugh.gif Sem pravkar menjala posteljnino, tko da ni panike ... je pa res, da je pouštr zelo lepo in vabljivo dišal. biggrin.gif Itak to prakticiram samo približno enkrat na mesec (masko na laseh čez noč, ne menjavanje posteljnine tongue.gif).
  • 0

#500 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 26 February 2007 - 06:17 PM

dilema, js mam tako cepico, kokr za na bazen, pa dam kr to kapo gor, ce mam cez noc masko gor, da ne posvinjam poustra. ej na kok cajta pa menjas posteljnino?
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users