Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#481 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 08 April 2007 - 07:54 PM

Najprej glede teh težav s prijateljicami: babe smo pač take, mormo se mal pričkat če ne nismo dobre twisted.gif Sicer z leti je morda teh sporov manj, so pa toliko hujši twisted.gif Ne mormo iz svoje kože, tko pač je. A če se le vseeno pohvalim, mislim da imam kar visok prag potrpežljivosti in tudi ravnam z drugimi dokaj spoštljivo, tko da nimam nekih hudih težav s tem.

Mogoč to odtehta moj današnji nenamerni "greh" biggrin.gif Malce sem razgalila svoje telo oops.gif Najraje bi se pogreznila v zemljo od sramu oops.gif .. Pa vendar, da razložim: danes je bil tak lep dan, za v naravo, malo na kolo.. In sem šla kolesarit. Na izi. Malo okoli mojega kraja. In že oddaleč opazim, da bom srečala klapo enih tipov, ki jih poznam preko brata. Seveda malo upočasnim in se vozim "vštricu" z njimi, da malo podebatiramo.
Še predno sem jih srečala, sem pomislila, uf, danes imam neke "ekstra hot tangiče" oblečene, ampak ni panike, saj imam tko dolgo majico da prekrije tudi če malce iz hlač kukajo. Skratka, vsa vesela se vozim ob strani, oni pešačijo in se tko menimo par minut.
No in ko pridem domov in se dobro pogledam, me je skoraj kap, ko ugotovim da nimam oblečene tiste majice, katero sem mislila da imam in ki je tko dolga, da bi prekrila moj "ritnoledvični" predel oops.gif Torej to obrazloži, zakaj so tisti fantje hodili tko počasi..... oops.gif

• 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#482 telephone box

telephone box

sramežljivec

• Člani
  • 40 posts

Posted 08 April 2007 - 08:21 PM

QUOTE(Rory @ 7. 4. 2007 - 13:29) View Post

Best frendici nisem povedala nečesa, kar bi ji morala. Nisem pa povedala zato, ker sem vedla da jo bo prizadel.
Vseeno, I should've told her....

a to kej nouga al tisto kar sm zdej ze zvedlaaa???heh??
  • 0

#483 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 08 April 2007 - 10:13 PM

Danes nam ja spizdila ven mačka, ki je skos v bajti že tri leta, in se pač goni, nismo je še dali sterilizirat ker ni cajta, no in, šla je ven, cel dan je ni cry.gif Nič ni jedla bogica, in jaz se delam pred mojimi, kao kr naj bo zunaj , kaj se pa goni, v resnici pa mi je ful hudo, in direkt znorim če se ji kaj zgodi, sej pazi nase, sam ko se goni, pa nikol ne ve, pa cesta je blizu.
Ne vem dolga noč bo danes za mojo muciko smile.gif ona ni za to divjino zunaj.

• 0

#484 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18599 posts

Posted 08 April 2007 - 10:19 PM

Joj jz sm pa jezna nase. No, pa še na eno "dobro frendico". Ne prenašam je, hvala bogu je že par dni nism vidla samo... VSAK DAN se v mislih skregam z njo in ji povem vse, česar ji v faco ne upam oz. smem. Dela stvari, k jih frendici niti pod razno nebi smela. Ampak jz za vse te stvari nebi smela vedt. In zato sm tih. Pa tut zato, ker vem, da če bi se srkegala z njo... Bi me postran gledal še dost folka.. Kerih pa res nočm zgubit. Še sploh po tem ne, k mi je bil zadnji tedn tok lep oops.gif

Ampak nemorem več. Od tega je že več k 4 mesce, usak dan zvem za nove stvari k me še bl potrejo, vsak dan zvem nove stvari zard katerih jo še bl preziram, pa se useen obnašam normalno in ne rečem nč. To mi sploh ni podobn, sam vem da če se skregam.. Bo ta prepir VELIK. Jz pa nočm met še naslednja tri leta "sovražnice" v razredu.

Faktap scena no ... sad.gif ermm.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#485 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 08 April 2007 - 10:20 PM

Mi kar sede da z nekom nimam več stikov twisted.gif V bistvu vedno bolj thumbup.gif kot da bi mi kamen z ramen padel
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#486 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 08 April 2007 - 10:38 PM

Ja, Buggy je velik matematika freak in guess what, to je edina stvar k me ni še nikol razočarala - ok, kdaj sm sama sebe zarad tega, ampak ta stvar me pa ni nikol. In glede na to, da vsi skoz neki javkate čez to matematko, bom zdj kr vsem skup napisala: Če kdo rab pomoč pred testom, al pa sam tko, da mu kej ni jasno, naj vpraša jasno in glasno, da stvari razrešmo dokler se dajo razrešit biggrin.gif

Integrali sami po seb mi drgač niso glih najljubši, če pa že, so mi pa kšni korenski z Eulerjevimi spremenljivkami al pa trigonometrični z univerzalno trigonometrično substitucijo dost bl luškani kukr racionalni sami po seb. Sm pa v tem letu na faksu bolj privrženka algebre, vektorskih prostorov, endomorfizmov in podobnega, kakor pa odvodov in integralov. [ja, sej se kesam, vem da to ni glih običajno smile.gif]

Še koga kej zanima? twisted.gif
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#487 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 09 April 2007 - 08:01 PM

Ja, mene zanima, če študiraš matematiko biggrin.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#488 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 09 April 2007 - 08:07 PM

Ja, sej mislm, da je kr očitno biggrin.gif in ponosna sm na to. Ena najboljših stvari za katero sm se borila in ponosna sm nase, da se nism pustila vsem bedakom k so govoril, da sm neumna, da nism sposobna narest, da je to kr neki, da ne bom dobila službe s tem ipd.
  • 0

#489 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18599 posts

Posted 09 April 2007 - 08:19 PM

To je ful dobr, matematika je zakon smile.gif
Kaj pa nameravaš delat potem ko končaš?
  • 0

After all this time?

Always.

#490 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46015 posts

Posted 10 April 2007 - 11:24 AM

Pred dnevi sem bratu, po enem najinih prepirov zobno ščetko v wc pomočla. twisted.gif oops.gif oops.gif
  • 0

#491 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 10 April 2007 - 11:53 AM

Nameravam mučt naslednje rodove smile.gif utaborila se bom na kšni gimnaziji in jih probala tok navdušt kukr sm sama smile.gif

Za spovedat pa dons: še nič. se mi zdi oops.gif
  • 0

#492 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11854 posts

Posted 10 April 2007 - 11:56 AM

QUOTE(Kalypso @ 10. 4. 2007 - 12:24) View Post

Pred dnevi sem bratu, po enem najinih prepirov zobno ščetko v wc pomočla. twisted.gif oops.gif oops.gif

slap.gif ojoooj, jest sem tud že to hotela narest, ampak sem si premislila. Upam, da meni tega ni noben naredu, to je ena izmed najbolj nagravžnih stvari smile.gif

Lena sem ko fuks.
  • 0

#493 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46015 posts

Posted 10 April 2007 - 03:42 PM

No moj izgovor je, da me je tako razpizdil in užalil, da sem mu v tistem trenutku želela nekako vrnit in ga prizadet. Ampak njega težko prizadaneš, tako da je bila to pač prva stvar, ki mi je padla na pamet. Saj mi je bilo ko sem se ohladila malo žal, ampak v tistem trenutku ko sem jo pomočila v wc pa je bilo kot da bi se mi vsa jeza in bes razpršila.
  • 0

#494 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 10 April 2007 - 03:47 PM

ti si nora laugh.gif se js k sm ful prasica, tega neb nikol nardila ohmy.gif shame on u
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#495 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46015 posts

Posted 10 April 2007 - 03:50 PM

Piko*biko, ti ne živiš z mojim bratom... ne rabiš že 13 let prenašat njegovih izpadov in podjebavanj... počasi to res vdari na razsodnost... laugh.gif
  • 0

#496 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 10 April 2007 - 03:53 PM

ej mam tut sama brata, in vem kako mucno ga je vcasih prenasat, sam kar je prevec je pa prevec biggrin.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#497 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46015 posts

Posted 10 April 2007 - 03:56 PM

Pa te tvoj brat kdaj spravi čist na rob in verjetno ti ne govori takih stvari, ki te res prizadanejo (kakšnih ne bom pisalala)... Pa nebom se zagovarjala. Vem, da ni prav kaj sem mu naredila, ampak zaslužil si je.
  • 0

#498 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 10 April 2007 - 03:59 PM

ja tut pr nama je ucasih hudo, je prslo clo do tega da sm klicala socjalno cry.gif ampak js mu raj kej unicm al pa kej, take zahrbtne fore s scetko so mi ful mem, ampak usakmu svoje ane smile.gif
  • 0

#499 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 10 April 2007 - 07:36 PM

Kalypso, pohvalno hahahaha, jst se bom poscala! thumbup.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#500 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 10 April 2007 - 08:55 PM

Kalypso, fuj tongue.gif

Drugače sm pa jst malce, hm, pozabla na rd od kolega, ampak to itak spada v čisto zmešan dan.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users