Najprej glede teh težav s prijateljicami: babe smo pač take, mormo se mal pričkat če ne nismo dobre

Sicer z leti je morda teh sporov manj, so pa toliko hujši

Ne mormo iz svoje kože, tko pač je. A če se le vseeno pohvalim, mislim da imam kar visok prag potrpežljivosti in tudi ravnam z drugimi dokaj spoštljivo, tko da nimam nekih hudih težav s tem.
Mogoč to odtehta moj današnji nenamerni "greh"

Malce sem razgalila svoje telo

Najraje bi se pogreznila v zemljo od sramu

.. Pa vendar, da razložim: danes je bil tak lep dan, za v naravo, malo na kolo.. In sem šla kolesarit. Na izi. Malo okoli mojega kraja. In že oddaleč opazim, da bom srečala klapo enih tipov, ki jih poznam preko brata. Seveda malo upočasnim in se vozim "vštricu" z njimi, da malo podebatiramo.
Še predno sem jih srečala, sem pomislila, uf, danes imam neke "ekstra hot tangiče" oblečene, ampak ni panike, saj imam tko dolgo majico da prekrije tudi če malce iz hlač kukajo. Skratka, vsa vesela se vozim ob strani, oni pešačijo in se tko menimo par minut.
No in ko pridem domov in se dobro pogledam, me je skoraj kap, ko ugotovim da nimam oblečene tiste majice, katero sem mislila da imam in ki je tko dolga, da bi prekrila moj "ritnoledvični" predel

Torej to obrazloži, zakaj so tisti fantje hodili tko počasi.....