NARAVNA KOZMETIKA
Posted 25 October 2008 - 10:07 PM
Posted 25 October 2008 - 10:28 PM
http://www.or-ca.si/...r...t&Itemid=53
Posted 26 October 2008 - 07:56 PM
Zanima me, ali je to olje OK (verjetno, da ja) tudi za obraz?
V tem hladnejšem obdobju je moja koža namreč spet postala suha

V OrCi pa so meni svetovali naslednje izdelke:
* 100% Pure intenzivno hranljivo negovalno olje ali kremo
* negovalni tonik z belo vrtnico
* Inlight Daily Face Oil in nočno kremo iz te linije
* čistilne mehurček z brusnico ali čistilno peno s sivko
* Purely Skincare milo za obraz s sivko in palmarozo ter losjon s sivko in palmarozo
Zaradi visokih cen in zadostne zaloge kozmetike najverjetneje ne bom nič kupila,
mogoče, da potešim svoj firbec, edino Purely Skincare losjon s sivko in palmarozo, ker mi zmanjkuje Garnierjevega Fresh fluida

Posted 28 October 2008 - 11:24 AM
sem kupila Akamutijevo olje plodov muskatne vrtnice, vceraj zvecer prvic nanesla kar na ves obraz (tudi okoli oci), ceprav imam mastno/mesano kozo (ampak ji nekako manjkata sijaj in napetost; bi rekla, da imam izsuseno povrhjnico) in danes zjutraj zanimiv ucinek - koza se mi ni skoraj nic svetila. Po Garnierjevi Pure kremi se mi cez noc T predel vedno precej zmasti, po tem olju pa nic. Ocitno je koza vsega vpila in je sedaj mehka.

No, po parih dneh se je koza na mojem obrazu uprla olju, imam polno mozoljev. Heh

Posted 28 October 2008 - 11:35 AM
Za Aubrey Organics sem slišala, da ima fajn kreme za obraz. Katera bi bla primerna za normalen do mešan tip kože?
Posted 28 October 2008 - 11:38 AM
kokosovo in jojoba olje imam jaz doma nonstop na zalogi, ker res oba ful pašeta na moje lase. Jojoba olje pravtako uporabljam za nego kože po telesu. Murumuru maslo je tudi odlično, še posebej za lase, jaz sem ga do sedaj probala enkrat ali dvakrat, ker moraš zadevo pogret da dobiš oljček ven - je pa enkratna zadeva, ki se po vsem lahko meri z kokosovim maslom.
Posted 28 October 2008 - 11:45 AM
Za Aubrey Organics sem slišala, da ima fajn kreme za obraz. Katera bi bla primerna za normalen do mešan tip kože?
Mislim, da bi bila najbolj primerna Shea Buckthorn, čeprav sem jaz pozimi uporabljala (imam tudi mešano kožo) Rosa Moskueta kremo in mi ni bila nič preveč mastna.

Posted 28 October 2008 - 12:27 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 28 October 2008 - 01:20 PM
Posted 28 October 2008 - 01:24 PM
Posted 28 October 2008 - 01:34 PM
Posted 28 October 2008 - 02:16 PM

Če koga zanima, si lahko več o tem milu prebere tukaj.
Jaz imam sicer 400-gramskega, drugače je pa sestavinsko povsem podoben.
Edit: Joj, najpomembnejšo stvar sem pa pozabila omeniti, haha.

Posted 29 October 2008 - 12:12 PM
Jaz pa rabim eno fuuuul vlažilno zadevo, nemastno, kakšen predlog??
meni je všeč Circaroma Uravnavajoča krema iz njihove modre linije... ful vlažilna in nemastna, čeprav sem bila na začetku skeptična, ker se po mnogih kremah še vedno svetim itd. Ampak pri tej se mi pa zdi, da da ravno idealno razmerje med vlažnostjo in tem, da se ne svetiš.
Posted 29 October 2008 - 03:15 PM
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)
Posted 29 October 2008 - 04:46 PM
jaz imam normalno kožo, mogoče mičkeno mešano, pa mi od vseh sprobanih testerjev najbolj ustreza krema za normalno kožo green tea&ginko. Ima ful lep vonj po čajevcu, hitro se vpije, ne pušča filma in tudi kake mozoljčke posuši in odpravi. Meni je super, si bom zdaj naročila kar celo kolekcijo.
Ti priporočam, da si naročiš testerje.
Nila, ful dobro

Posted 30 October 2008 - 12:46 PM
Nila, ful dobro

Mene je res navdušilo tole milo. Sicer ga za obraz ne uporabljam vsak dan (tako kot za telo), ker lahko malce izsuši (jaz si potem namažem obraz z jojobinim oljem, še posebej tam, kjer sem imela ogrce), za telo je pa res super! Niti enkrat se nisem popraskala (po britju) po nogah v enem tednu (ponavadi si jih spraskam skoraj do krvi

Če ga boš naročila prek te strani, kjer imajo opis mila, pa je morda bolje, da ga naročiš, potem pa prevzameš pri njih (nekje za Bežigradom so zdaj se mi zdi), ker se tako izogneš poštnini (če boš kaj hodila v Lj.).
Posted 30 October 2008 - 01:10 PM
Posted 30 October 2008 - 02:29 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 30 October 2008 - 05:10 PM
Jaz sem sprobala nekaj naravnih proizvodov in all in all - naravna kozmetika me ni prepričala. Skos je prinašala mlačne učinke (in zato je tudi odločno predraga - rajši dam denar za kaj pametnejšega, kot pa za superkul naravne rožice, ki mi ne prinašajo veselja) ali pa celo poslabšala stanje. Tako pri meni malo kemije rulz.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 30 October 2008 - 07:46 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users