Jump to content

Photo

Anoreksija - potrebujem pomoč

• Please log in to reply
761 replies to this topic

#481 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 26 November 2006 - 09:36 PM

Halo!?!

Moj komentar ni bil čisto nič nizkoten, izratla sem svoje mnenje, mogoče na malce grob način, ampak me je Tiin post razjezil. Moti me, ker se vidi, da punca piše dve različni stvari hkrati, ki se niti malo ne ujemata. Nisem trdila, da si zmišljuje, ampak sem samo izrazla svoje mnenje, medtem ko si ti takoj prešla na zmerjanje. Kdo je zdaj 13? rolleyes.gif Tudi če bi bla stara 13, to še nič ne pomeni in mislim, da o anoreksiji vem kar precej, poleg vsega sem kar nekaj časa preživela s puncami, ki imajo anoreksijo.

• 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#482 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 26 November 2006 - 09:39 PM

Dobro bi sama lahko vedla da v tem obdobju zmednosti-kar anoreksija je(ne poznam anoreksičnih ki majo urejeni stvari v glavi) ne poitrebujejo nekih brezveznih komntarjev kot to da si zmišljuje.Glde na vse to se mi zdi nizkoten način.Sicer sem pa komentar namenila predvsem ani ker me je razkurila in mi je sedaj bolše ko sem povedala kaj mislim twisted.gif
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

#483 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 26 November 2006 - 09:42 PM

A ne bi šli raj na kako dobro lazanjo v Piazzo al pa čevape v Harambašo v Trnovo? tongue.gif
  • 0

#484 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 26 November 2006 - 09:44 PM

Napisala je, da je sama sebi ušeč, se pravi dovolj suha, ampak da bi vseeno lahko še malo shujšala.

Tisti, ki imajo anoreksijo nikoli niso dovolj suhi sami zase, NIKOLI. Sploh pa ne govorijo o svojih kilogramih in sprašuejo druge za mnenje. Eh krneki.

Dej sajk, jst bi zdele en kebap. laugh.gif tongue.gif

• 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#485 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 26 November 2006 - 09:46 PM

QUOTE(TASH @ 26. 11. 2006 - 21:44) View Post

Dej sajk, jst bi zdele en kebap. laugh.gif tongue.gif

Uni čevapi so way boljši od kamniškega kebapa, trust me on this one twisted.gif
  • 0

#486 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 26 November 2006 - 09:47 PM

Koliko anoreksičnih ljudi toliko različnih vzrokov anoreksij in posledično drugačno obnašanje.To drži kak pribito ker psiho se ne da razdeliti na štiri kvadratke in rečti to je to...po tem se bomo ravnali.
Če je nekaj neznano je že takoj abnormalno in zatirano...če ne gre po nekih stopinjah vseh ostalih je spet nenormalno.in potem je treba to takoj napasti ane...brez premisleka.
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

#487 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 26 November 2006 - 10:19 PM

QUOTE(sajk @ 26. 11. 2006 - 21:42) View Post

al pa čevape v Harambašo v Trnovo? tongue.gif

šat d fak ap, ker že tko preveč žrem! laugh.gif in pridno treniram debeljenje, saj se po obilnem obroku zvalim direkt v pojstlo. (ali je bolje, da se zavalim pred tv?!)

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#488 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 28 November 2006 - 08:27 PM

ok...po vašem mnenju si pač smišlujem ermm.gif samo jas vem da nena...ok sej vseeno...pač nič več nebom napisala...
  • 0

#489 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 29 November 2006 - 03:27 PM

Ok.
  • 0
Viens, reste ici!

#490 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85948 posts

Posted 29 November 2006 - 08:03 PM

To še ni anoreksija, lahko pa se hitro drugače obrne, in to da jo tako "napadate", je samo v njeno škodo. Nekateri pač tako začnejo - z dokazovanjem. Ki lahko vodi v katastrofo, konec koncev. huh.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#491 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 07 December 2006 - 10:12 PM

Tko ste napadle bogo Tio, da mi je kr grozno...Sej ni važno, če to glih točno pade v vašo definicijo anoreksije, če ma probleme, je vseeno, kako se jim reče (vsaj za moje pojme). In to, da napiše nekaj stvari, ki si malo nasprotujejo, še ni noben dokaz, da si zmišljuje/glumi. Lahko je samo zmedena in ne ve točno pri čemu je. V glavnem se strinjam z Jinadaze zgoraj.

• 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#492 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 03 January 2007 - 04:57 PM

Jaz tudi!
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#493 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 28 January 2007 - 03:47 PM

Ok jas sem speč začela kolko tolko normalno jest, zdaj imam 5o kg ( torej sem se zredila za 4kg ). Zdaj pa bom vidla kako bo dalje. Upam na najbolše smile.gif biggrin.gif
  • 0

#494 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 28 January 2007 - 04:12 PM

Brez zamere Tia, ampak si malo premajhna za manekenko, model....saj ne da nimaš možnosti, ampak mogla bi imeti vsaj okoli 175 cm, če maš pa še kakšnega več je pa še bolš.
  • 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#495 _v-i-k-i_

_v-i-k-i_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1356 posts

Posted 28 January 2007 - 04:21 PM

sej za model si lahko manjši ali pač ne ermm.gif
  • 0

#496 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 28 January 2007 - 04:41 PM

Tudi Kate Moss je velika le 168cm pa je najuspešnejša manekenka na svetu. Tudi druga merila štejejo, tako da *Tia* če si res želiš, le poskusi. Samo ne se stradati, ker te bo uničilo.
  • 0

#497 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 28 January 2007 - 05:22 PM

QUOTE(Anya @ 28. 1. 2007 - 16:12) View Post

Brez zamere Tia, ampak si malo premajhna za manekenko, model....saj ne da nimaš možnosti, ampak mogla bi imeti vsaj okoli 175 cm, če maš pa še kakšnega več je pa še bolš.

Pa saj še nebi zdaj poskusla, ker mam še vedno neke male probleme. ( čeprav že dokaj normalno jem še ni tisto pravo ) Za model bom še malo počakala da se to uredi pol pa bom poskusla. Saj več kot neuspet mi tak nemore smile.gif Pa mogoče bom še kaj zrastla ker sem šele 14 stara smile.gif
  • 0

#498 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 28 January 2007 - 07:14 PM

Kolko pa si velika?
  • 0
Viens, reste ici!

#499 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 28 January 2007 - 07:26 PM

"metar i žilet" tongue.gif
  • 0

#500 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 28 January 2007 - 07:28 PM

haha sajk biggrin.gif nee biggrin.gif 169,5 - glih sm se merla biggrin.gif
  • 0