Jump to content

Photo

Celulit

• Please log in to reply
866 replies to this topic

#481 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 21 May 2008 - 02:22 PM

QUOTE(Asha @ 21. 5. 2008 - 14:40) View Post

Hm, ne vem, samo če skuhaš kavo za tri recimo kar veliko usedline ostane. Pomoje bi bilo dosti. Odvisno koliko veliko površino moraš namazat laugh.gif

Ja recimo za stegna. Ah nevem bom mogoče enkrat probala, ko se bo kaj kave kuhalo glede na to, da jo pri nas zelo malo pijejo, jaz jo pa sploh ne smile.gif
  • 0
We must let go to live on.

#482 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 24 May 2008 - 04:09 PM

SERUM Z DVOJNIM DELOVANJEM: HUJŠANJE IN UČINKOVITO GLAJENJE CELULITA
Z uporabo Cellureverse seruma postane vaša postava hitro in vidno oblikovana.

Izrazit je učinek izgube pomarančaste kože!

ELANCYL Cellureverse
• serum za hujšanje in glajenje trdovratnega celulita na predelu stegen ter specializirani izdelek za predel trebuha
• za reaktivacijo in okrepitev naravnega procesa izgorevanja maščob v celicah maščobnega tkiva
• dokazana učinkovitost v 14-ih dneh

SlikaINOVACIJA

Ksantoksilin - nova aktivna sestavina, ki je sposobna ponovno stimulirati in krepiti naravni proces izgorevanja maščob kar vodi do izgube celulita:
• glajenje trdovratnega celulita
• upočasni skladiščenje maščob
• učinek drenaže zahvaljujoč piloseli in ekstraktu divjega kostanja ter rjavih alg
• učinek učvrščevanja zahvaljujoč HMC-u (Hespiridin Metil Chalcone)

Samo en nanos za 24-urno učinkovitost

Formula s časovnim sproščanjem učinkovin
• takojšnja reakcija z okrepljeno lipolizo v jutranjem času (s pomočjo kofeina )
• reakcija, ki preprečuje skladiščenje maščob v nočnem času in povečuje drenažo tkiva (s pomočjo florizina in ksantoksilina)

NAČIN UPORABE
Vsako jutro nanesite en odmerek (2 pritiska na nanašalnik) izdelka na določene predele telesa: boki, prepone, zadnjica, trebuh. Nežno ga vmasirajte s krožnimi gibi, dokler se popolnoma ne vpije.

Učinkovitost CELLUREVERSE seruma ZA HUJŠANJE je zagotovljena s kompleksom aktivnih sestavin: ksantoksilin, kofein in florizin. Njihov skupni učinek je okrepljeno izgorevanje maščob zjutraj in zmanjšano skladiščenje maščob čez noč. Glajenje TRDOVRATNEGA CELULITA je končni rezultat zmanjšanja količine maščob v podkožnem tkivu tudi s pomočjo aktivnih sestavin HMC in pilosela, ki krepita drenažo odvečne tekočine toksinov iz tkiva.

Za probleme povešene kože in kože s celulitom na PODROČJU TREBUHA priporočamo, da dodatno uporabite CELLUREVERSE specializirani izdelek za kožo trebuha, ki dodatno vsebuje ekstrakt rjavih alg in divjega kostanja. Sestavini delujeta na odstranjevanje
odvečne tekočine iz tkiva in krepita tonus kože, kar privede do bolj čvrste kože.

Izdelek je na voljo v lekarnah in specializiranih trgovinah.

SLIKA

Je katera že sprobala tole?
  • 0

#483 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 24 May 2008 - 04:24 PM

QUOTE(Princeska @ 19. 5. 2008 - 23:50) View Post

A je Vichy res baje najboljša?

Iskreno rečeno, nimam pojma. Mama mi je iz lekarne prinesla tester. Obup, sam to lohk rečem. Že na pogled je grozljivo kemične barve, prelivajoča perlasto modro bleščičasta. Pa sploh nisem vedla, da se sam namaže, nič vmasira. Potlej imaš svaljke po roki, telesu oz. nogah. Na pogled so bile pa ravno dlani po končanem mazanju sexy... not. blink.gif Če mi zastonj dajo, je ne nucam več.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#484 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 24 May 2008 - 05:09 PM

Jaz sem mela to...zelo se svaljka,težko se vpije in pušča tak grozno lepljiv filing na koži.Prav ogabno.
Pa zelo čudne roke sem mela po njej,kot da krema ni šla najbolje dol.
  • 0

#485 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 May 2008 - 05:12 PM

Jaz sem si kupila od Kneippa intenzivno kremo z oljem grozdnih pešk. 2x sem nanesla na spilingirano kožo in mam zdaj kožo na nogah in riti mehko, kot dojenček. Zelo. Pričakujem zgolj rahlo zgladitev kože, več ne rabim (s celulitom sem se že zdavnaj spijaznila and it feels good).
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#486 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 24 May 2008 - 06:02 PM

Tiste ki vas zanima celulitiranje s kavo. Sem probala pa ni blo efekta (but then again, na meni nič proti celulitu ne deluje, sem zakleta), edino kopalna kad bi se lahko zamašila, ker je zoc kar gosta zadeva ane, pa pol po ene enem mescu nisem več prakticirala.
Zdaj imam brezovo olje od Weelede pa je celulit še kar tu. Koža je na otip mehkejša edino. BMK, pomoje je to zadnje kar sem kupila za celulit.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#487 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 24 May 2008 - 06:05 PM

Nee, no! Vsakič, ko si kupiš vodo, je to nekaj za celulit laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#488 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 24 May 2008 - 06:17 PM

Mene pa zdaj fant dober mesec masira z Alverde anticelulitičnim oljem. Sem ga kupila, predvsem zato, ker ne verjamem v čarovnije s temi kremami, se mi je pa zdelo fajn, ker je olje pa se da lažje masirat, pa še drago ni blo.

Pa moram rečt, da je kr opazno izboljšanje, ne morem rečt, da je čudežno izginil, je pa boljše.
To je ocenilo fantovo kritično oko laugh.gif

Sicer si model kar daje duška in ponavadi kar cvilim od bolečin...LOL, ampak očitno masaža kar pomaga.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#489 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 24 May 2008 - 06:20 PM

Meni se ne da masirat. yawn.gif

Rea, pri tolki vodi k jo jaz spijem, bi morala že zdavnaj bit vsa gladka, pa tudi to ne pomaga.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#490 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 24 May 2008 - 06:21 PM

Vem, tud pr men nč ne pomaga
  • 0

#491 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 24 May 2008 - 06:26 PM

Pa da ne bi ti kdaj šla za manekenko al pa kako misico, to grejo lahko sam tiste brez celulita! mad.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#492 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 24 May 2008 - 06:34 PM

QUOTE(crna @ 24. 5. 2008 - 18:20) View Post

Meni se ne da masirat. yawn.gif

Meni tudi ne
Zato me pa fant, volk sit in koza cela laugh.gif
  • 0

#493 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 24 May 2008 - 11:49 PM

Okej, črna, naum laugh.gif
O eli, frajrka, a mata vsak dan isto prakso? Sj mene tud fnt, sma mu morm rečt pa še to pol kr neki začne božat po riti namest ščipat pa masirat, zgubljen primer, ti rečem.
  • 0

#494 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 25 May 2008 - 09:56 AM

Rea, vsak dan ne, ker se ne vidima. Prejšnji tedn je blo pa cel tedn laugh.gif ja, se kar potrudi...in temeljito izvede masažo. Sam pogoj mi je postavil, da moram biti čisto naga...LOL
  • 0

#495 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 25 May 2008 - 12:11 PM

Joj, umiram ej, kok so tipi predvidljivi, moj tud postavi pogoje, ja. laugh.gif
Pol, ko se krema vpije kr ne ve kaj nridt, pol začne bluzit po koži in jamrat da kreme ni več in da zdaj ni haska masirat, ne razumem te logike huh.gif
  • 0

#496 sara28

sara28

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 234 posts

Posted 25 May 2008 - 06:01 PM

November-rain[u]...malo z zamudo, a vseeno morda ti lahko pomagam kako.
Elancyl stvar sem jaz imela v lanskem letu. In sicer tole, ki je na spodnji slikici. Sestavine zanjo
so:
Concentr� Lipo-R�ducteur

Koncentrat Lipo-Reducteur - 100 ml

Koncentrat Elancyl Lipo � Reducteur je prvi izdelek na svetu, ki tanjša podkožne maščobe in oblikuje telo po principu kronološko programirane formule.

Zjutraj nanesite en odmerek Elancyl Lipo- Reducteur koncentrata na želena področja. Zaradi svojega programiranega sproščanja, prilagojenega bioritmu maščobnih celic in celulita, omogoča optimalni učinek v ustreznem času. Zagotovljeno je učinkovanje 24 ur.
Koža postane gladka, čvrsta in svilnato mehka.
Rezultati so vidni že po 14 dneh!

Ingredients: WATER (AQUA), SD ALCOHOL 39-C (ALCOHOL DENAT), CAFFEINE, CAFFEINE CARBOXYLIC ACID, TRIETHANOLAMINE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, SALICYLIC ACID, CYCLOMETHICONE, GLYCERIN, GUANIDINE CARBONATE, FRAGRANCE (PARFUM), ACRYLATES/ACRYLAMIDE COPOLYMER, BLUE 1 (cL 42090), BUTYLENE GLYCOL, BUTYLPARABEN, CARBOMER, DIPHENYL DIMETHICONE, ETHYLPARABEN, HESPERIDIN METHYL CHALCONE, HIERACIUM PILOSELLA EXTRACT (HIERACIUM PILOSELLA)ISOBUTYLPARABEN, MALTODEXTRIN, METHYLPARABEN, MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM), OLETH-10, PEG/PPG-18 DIMETHICONE, PEG-4, PHENOXYETHANOL, POLYSORBATE 85, PROPYLPARABEN, PYRUS MALUS (APPLE) STEM EXTRACT (PYRUS MALUS), SODIUM CHLORIDE, SODIUM PROPYLPARABEN, XANTHAM GUM.

POšteno ti povem: meni ni bilo nič posebnega. In od tistega obljubljenega učinka prav nič. Pa še če
pogledamo: ima zelo veliko parabenov že kar kmalu na seznamu. Meni ni prav nič pomagal. In tudi
koža ni bila nič kaj bolj nežna. Ko bi jo vsaj kaj omehčalo -če že drugega rezultata nisem imela.

Zaenkrat vidim, da je fina mi ta nova od Garnier -s piling učinkom kroglico na koncu. Fino diši in
tudi kožo lepo omehča. Zdaj mi gre prva tuba proti koncu in koža se mi po uporabi še ni poslabšala,
torej nekaj je. Sicer pa vidim, da je zelo veliko odvisno od masaže. Fant me vsak večer res masira,
da vzpostavi ravnovesje v krvnem obtoku in se rezultati ob pomoči kreme poznajo. Ni pa
čudeža. Toliko -kolikor jaz naredim za svoje telo, bi lahko bila kot barbika. Telovadim, pazim pri
prehrani, skoz sem v gibanju, potem še kremice sad.gif

Upam, da sem ti vsaj malo lahko pomagala wink.gif

Attached Files

• 0

#497 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 26 May 2008 - 11:50 AM

.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#498 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 28 May 2008 - 07:54 PM

Anew Clinical krema tri-laser za ublažitev celulita

Proizvajalci mu pripisujejo trojno delovanje:

* ublaži in razbije globje maščobne celice
* pospeši odvajanje vode in obnavlja mikro cirkulacijo
* obnavlja celično strukturo kože, ki je oslabljena zaradi staranja kože in hkrati spodbuja proizvajanje kolagena in elastina

IPB Image

je katera mogoče že preizkusila tole?
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#499 fabulous

fabulous

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 301 posts

Posted 29 May 2008 - 06:26 AM

Jaz sem preizkusila. Ko kremo uporabljaš, je koža na videz res lepša, celulita pa ne odpravi. Nič revolucionarnega. Treba je paziti, da se, ko kremo uporabljaš, ne izpostavljaš soncu(en teden po uporabi kreme), ker ima v sebi eno kislino.
Sem še vedno pristaš Weleda ali Alverde olja.
  • 0
We have a hunger of the mind which asks for knowledge of all around us, and the more we gain, the more is our desire; the more we see, the more we are capable of seeing. (Maria Mitchell)

• Guests

Posted 29 May 2008 - 08:30 AM

Punce, NOBENA krema ne pomaga. Vse ti nardijo sam zacasno lepo kozo, pac trenuten efekt. Najbolj pomaga veliko vode, telovadba in masaza, s KATEROKOLI kremo, ker je vazna masaza, ne pa krema, da se problematicna podrocja prekrvavijo.
Js sm ze skor ekspert na tem podrocju. Celulit pac mam, ni vazno kaj delam in kolk se trudim, vedno ostane.. klinc, mam pac take gene, kaj naj zdaj? Grdo je, ja, ampak a naj se zdaj celo zivljenje sekiram, kk lahk mam tk ogabne noge. Jebi ga, prej kot se sprijaznis, prej te ne bo vec motil. Na plazi pa gladko komu pokazite fuck off, ce grdo gleda vase noge. tongue.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users