Kateri operater - Mobitel, Simobil..?
Posted 22 May 2017 - 09:43 PM
Posted 22 May 2017 - 09:55 PM
Naročniki fiksnih storitev Telemacha so deležni popusta v vrednosti 3€ in tako je naročnina za mobilni paket Še več zgolj 12€.
http://telemach.si/m...rocniski-paketi
Je pretežko pogledat.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 22 May 2017 - 09:56 PM

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 22 May 2017 - 10:05 PM

Posted 22 May 2017 - 10:28 PM

Je bilo pa pri obeh operaterjih se ceneje (mislim da okoli 1€/mesec), ce si se vezal za dve leti. Midva se nisva.
Posted 23 May 2017 - 06:04 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 23 May 2017 - 07:44 AM
Posted 23 May 2017 - 07:59 AM
Posted 24 May 2017 - 09:06 AM
Dobro, da zdaj ni nobeden nikjer vezan in lahko poljubno menjava. Zadnje telefone sva si kupla kar v prosti prodaji, vezava pri T2 za net in tv je pa tud ze potekla.
Posted 06 August 2017 - 08:17 PM
Meni se moj Orto Tripster paket od bivšega Simobila zdi drag, 20 €. Me mika Telemachov Še več. Ima pa sicer A1 tudi nove pakete zdaj, recimo Orto EU za 18 €.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 06 August 2017 - 08:19 PM
Telemach ima super omrežje, veliko boljše kot A1. Jaz ful pogosto nimam signala, ko ga mož ima.
― V. Van Gogh
Posted 06 August 2017 - 08:19 PM
Jaz imam tudi Orto Tripster in mi je tudi drag, ampak dokler mi ne poteče vezava telefona, ne bom menjala.
Telemach je pa vedno boljši, ni več tako kot včasih, meni je zdaj žal, da sem šla od njih na A1.
Trenutno je najbolj ugoden Hofer
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 06 August 2017 - 08:33 PM
Za tv&internet imava pa Telemach in TV ze od zacetka ne deluje oziroma je treba 70% casa vklopit in izklopit kabel za anteno (tudi veckrat), ko TV vzges. Drugace pise, da ni signala. Najbrz ne rabim razlagat kako obupno motece je to. Zdaj vmes se mi sploh ni dalo ukvarjat z njimi, ampak zdaj pa se internet ne dela (od sobote) in grem v vojno z njimi.
Posted 06 August 2017 - 08:37 PM
― V. Van Gogh
Posted 06 August 2017 - 09:04 PM
Definitivno so hude tezave s prekinjanjem, ampak je pomojem vezano na telefon. Ne vem kako naj si drugace razlagam, ker mojemu ocetu edinemu prekine 5x na klic.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 07 August 2017 - 08:15 AM
Za internet bomo pa s kolegi zdaj vzeli paket od T2 za 30 €, TVja pa ne rabimo in bomo skenslali se prispevek za RTV.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 07 August 2017 - 10:06 AM
Jaz sem na Simobilu že od vedno, to je približno 15 let. Pred leti sem imela doma občasne težave s signalom, pri fantu pa ga večinoma sploh nisem imela, ampak so potem nadgradili omrežje in od takrat res nimam več nobenih težav. K drugemu operaterju bi šla samo zaradi primerljivega paketa z nižjo ceno.
Posted 07 August 2017 - 10:10 AM
Jaz sem bila prej tudi pri Tušmobilu. Na Telemachu je občutno boljše.
Bill Bullard
Posted 07 August 2017 - 10:52 AM
Midva sva pa vse prenesla nazaj na Siol in s tem mesečno pridobila nekih 15-20 € glede na prejšnje stanje, ko sva imela naročnine za Mobitel posebej in TV & net posebej.
Posted 07 August 2017 - 11:39 PM
Hmm, jaz sem pa šla zdaj prav preverjat. Ko sem jaz vzela Orto Tripster paket, je bil 19,99 €. Zdaj pa vidim, da so očitno enkrat v začetku tega leta podražili paket in je zdaj 21,99 €. To mi je pa too much. Jaz se ne spomnim, da bi me o tem kaj obvestili. Opazila sem šele, ko sem šla gledat na spletno banko, ker imam direktno bremenitev.
Seveda sem tudi ravno zamudila možnost brezplačne menjave za nov, cenejši paket.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users