Jump to content

Photo

Slike frizur

• Please log in to reply
5466 replies to this topic

#481 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 20 April 2006 - 11:26 AM

Verja, beljenje je vedno problem, ker ful izsuši in uniči lasišče (poleg las) ... to je tudi glavni razlog, da sem tako drastično zamenjala barvo las. Poleg tega je beljen las veliko bolj porozen in izsušen ... jaz nam nkol več blond! biggrin.gif biggrin.gif

Čeprav me včasih ful mika, tko da ... rajš nič ne rečem! =)

Sade, ja točno to barvo sem imela ... silver blond. Mi je bila fenomenalna, na mojih laseh je izpadla bela s takšnimi tankimi srebrnastimi prameni ... uhh! biggrin.gif

IPB Image
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#482 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 20 April 2006 - 11:27 AM

DiLeMa, se strinjam s tvojim drobnim tiskom (tudi sama ravno zato nočem preit na pretemno, ker se bojim, da bom hotla nazaj na blond).
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#483 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 20 April 2006 - 11:29 AM

jaz si pa sploh ne morem predstavljat da bi imela še kako drugo barvo na glavi kot blond, čist me je zasvojilo biggrin.gif
  • 0

#484 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 20 April 2006 - 11:31 AM

Samo jaz si bom pa umislila temnejšo blond al pa celo pramene moje original barve, ko bom imela narastek. Ne vem še, se še odločam.
  • 0

#485 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 20 April 2006 - 11:33 AM

QUOTE(Verja)
DiLeMa, se strinjam s tvojim drobnim tiskom (tudi sama ravno zato nočem preit na pretemno, ker se bojim, da bom hotla nazaj na blond).

Verja ... ne vem kaj bi ti rekla, te pa popolnoma razumem. Mene tudi kdaj še zamika blond, sploh ko vidim kako bejbo s totalno hudim platinastim odtenkom ... ampak pol pogledam pa svoje lase, kakšne mam zdej in si kr premislim. Prej sem mela ful suhe lase zarad beljenja, pa čist izsušeno lasišče ... zdej mam pa pravo črno svilo na glavi, nič se mi ne cepijo pa ful se svetijo in se splača. Pa še pasala mi je taka sprememba po 7ih letih blond las. Pa najprej me je ful skrbel da bom dolgočasna s temnimi in tko dalje, pa je glih obratno ... opažam, da je dan danes ful ogromno blondink, črnolaske prav redko vidim.

Je pa res, da je bla kr šok terapija, ko sm se en trenutek pogledala v ogledalo in sm bla blond, pol po 45 minutak ko sm se pobarvala, sm pa prišla ven ogljeno črna ... uhh, moraš met kr dobro srce za take stvari! biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#486 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 20 April 2006 - 11:37 AM

QUOTE(DiLeMa)
QUOTE(Verja)

Verja ... ne vem kaj bi ti rekla, te pa popolnoma razumem. Mene tudi kdaj še zamika blond, sploh ko vidim kako bejbo s totalno hudim platinastim odtenkom ... ampak pol pogledam pa svoje lase, kakšne mam zdej in si kr premislim. Prej sem mela ful suhe lase zarad beljenja, pa čist izsušeno lasišče ... zdej mam pa pravo črno svilo na glavi, nič se mi ne cepijo pa ful se svetijo in se splača. Pa še pasala mi je taka sprememba po 7ih letih blond las. Pa najprej me je ful skrbel da bom dolgočasna s temnimi in tko dalje, pa je glih obratno ... opažam, da je dan danes ful ogromno blondink, črnolaske prav redko vidim.

Je pa res, da je bla kr šok terapija, ko sm se en trenutek pogledala v ogledalo in sm bla blond, pol po 45 minutak ko sm se pobarvala, sm pa prišla ven ogljeno črna ... uhh, moraš met kr dobro srce za take stvari! biggrin.gif

Pri meni je vsaj sreča, da se ne belim, ker imam tako ali tako osnovo svetlo (svetlo rjavo- lešnik).
Glede srca, pa verjamem, da ga moraš imet zlo močnega za take šoke (jaz ga nimam), tko, da črna odpade. Grem pogledat katere barve sem si omislila pri Keune pa napišem številke k drugi temi - Barve za lase.
  • 0

#487 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 20 April 2006 - 11:42 AM

Verja, to da se ne beliš, ogromno pomeni ... jaz sem se morala, ker imam ful temno naravno barvo las. rolleyes.gif Sicer pa si lahko daš narest premane, se potem narastek manj vidi ... recimo medeno blond osnova las in potem svetlejši prameni?
  • 0

#488 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 20 April 2006 - 11:46 AM

A si vidla pri uni temi med katerimi odtenki zbiram?
  • 0

#489 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 20 April 2006 - 11:46 AM

Ravokar sem prebrala in odpisala.
  • 0

#490 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 20 April 2006 - 11:49 AM

jaz sem imela grozno uničene lase, tam nekje pred dvema mescoma, ampak RES uničene, da mi ne preostalo nič drugega kot da se postrišem na kratko ermm.gif to vse je bilo zaradi konstantnega beljenja daljših lasov-ampak zdaj sem zadoviljna biggrin.gif
samo blod barvi se pa ne odpovem wink.gif
  • 0

#491 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 20 April 2006 - 03:00 PM

Huda frizurca, še hujša barva las.

IPB Image
  • 0

#492 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 20 April 2006 - 03:02 PM

Pa namazana je tudi dobro.
  • 0

#493 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 20 April 2006 - 03:09 PM

Cela je full luštna ta zgornja bjonda.

IPB Image

IPB Image
  • 0

#494 metal*girl

metal*girl

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1389 posts
  • Interests:muska

Posted 20 April 2006 - 06:54 PM

wow ful emo...i like it so much
  • 0
...they say I'm good...but I hope some day I'll find someone who is better than me...

#495 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 20 April 2006 - 06:59 PM

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ne vem če je dilema glih htela, da so to emo frizurce...al se motim...?
  • 0

#496 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 20 April 2006 - 07:00 PM

QUOTE(sade)
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ne vem če je dilema glih htela, da so to emo frizurce

Sade ... maš prav! biggrin.gif biggrin.gif wink.gif
  • 0

#497 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46012 posts

Posted 20 April 2006 - 09:41 PM

IPB Image

Za tipa pa mi je ta od Beckhama frizurca všeč:
IPB Image
  • 0

#498 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 20 April 2006 - 10:04 PM

Aaaaaaaaaaahh ... bjooooonda!!! biggrin.gif Ful huda frizurca!
  • 0

#499 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 21 April 2006 - 06:08 AM

QUOTE(DiLeMa)
Aaaaaaaaaaahh ... bjooooonda!!! biggrin.gif Ful huda frizurca!

Se podpišem.
  • 0

#500 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 21 April 2006 - 11:54 AM

QUOTE(Verja)
QUOTE(DiLeMa)
Aaaaaaaaaaahh ... bjooooonda!!!  :D Ful huda frizurca!

Se podpišem.

Jas tud wink.gif
  • 0
Memento mori.

5 user(s) are reading this topic

0 members, 5 guests, 0 anonymous users