Jump to content

Photo

Nega mešane in / ali mastne kože

• Please log in to reply
1454 replies to this topic

#481 Pupa20

Pupa20

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 604 posts

Posted 03 June 2007 - 05:52 PM

Sonchika, jaz uporabljam Bubchen malinino peno,od krem imam Avon24, Alverde jojoba, divja vrtnica. Včasih ko imam zelo izsušeno kožo od Diferina pa si nanesem Bubchen mazilo z ognijčem.Masko pa uporabljam od Garniera-vlažilna maska obogatena z akacijevim medom.Glede na to, da imam kar zelo izsušeno kožo v tem času uporabe Diferina, bi mi bilo boljše uporabljati Avene Cleanance k?
se opravičujem če sem preveč tečna.
  • 0

#482 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 03 June 2007 - 06:21 PM

Pipi, v redu si kupila. (edino za aloje vero ne vem, ali vsebuje alkohol).

Rea, ne, knajpanje je najslabša možnost.

Pupa20, bog ne daj uporabljat še Cleanance K kreme medtem ko uporabljaš Differin. Trenutna izbira kozmetike je pa dobra. Edino masko z akacijevim medom bi zamenjala za kakšno Schaebens (jaz sem imela eno Anti aging - bela embalaža, eno s čokolado, eno z glino, eno v vijolični embalaži in so vse bile dobre)
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#483 Pupa20

Pupa20

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 604 posts

Posted 03 June 2007 - 07:33 PM

Ok, sonchika, bom upoštevala tvoje nasvete.Rada bi ti še samo povedala, da je moja koža 100x lepša, kot prej,ko še nisem poznala tega foruma in tvojih nasvetov.hvala ti.
  • 0

#484 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 06 June 2007 - 10:56 AM

kaj je bolje če umivaš obraz z hladno, mlačno ali vročo vodo? Vročo vem da ni najbolše biggrin.gif , odločam se kira je bolša hladna voda ali mlačna, za mešano kožo.

tnx

LP
  • 0

#485 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 06 June 2007 - 12:47 PM

mlačna smile.gif
  • 0

#486 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 06 June 2007 - 01:08 PM

Z mlačno, ker mrzla ti čist zapre pore in se jih potem se da fajn sčistit, vroča je pa preveč agresivna.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#487 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17608 posts

Posted 06 June 2007 - 01:25 PM

Kaj pa mrzla voda PO uporabi čistilnega sredstva? Ok, pred uporabo mlačna voda, po uporabi je pa koža itaq očiščena in bi se jo lahko zmočilo z mrzlo?
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#488 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 06 June 2007 - 01:35 PM

Ja, kamot, sam se vidim neke strašne fore v tem. Razen če se želiš zjutraj s tem malo osvežit, da te prebudi.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#489 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts

Posted 06 June 2007 - 03:12 PM

no jaz sem to vprašanje zastavila ravno zaradi popoldanskih osvežitev z navadno vodo, sem misla da je hladna najbolša, ampak ne osvežitev kot osvežitev, ampak predvsem za nego mešane kože, nagnjene k aknam. Nekje sem prebrala da je to kar koristno.. No kaj mi pa ve svetujete za popoldansko nego. Sam ne krem, in tonikov, ker bi rada vsaj čez dan bla brez tega, seveda takrat ko sem doma.

KAj pa hladna kamilica je ok? Boljša kot voda?Ali je topla boljša? Trenutno mam kožo v razsulu .... huh.gif
  • 0

#490 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 06 June 2007 - 07:59 PM

Kamilica se mi zdi boljša kot voda. Voda samo izsušuje kožo.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#491 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 06 June 2007 - 08:02 PM

kaj a to pač kamilce skuhaš pa se s tem umiješ ko se ohladijo?

oops.gif
  • 0

#492 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts

Posted 06 June 2007 - 08:10 PM

ja tako, kot kamilčin čaj.

A tako jaz sem misla da je kr koristno se mal pluskat z vodo čez dan po faci smile.gif očitno sem se motila. oops.gif
  • 0

#493 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 06 June 2007 - 11:51 PM

Pa bl racionalno je, če namočte vatko v čaj (kt tonik) kokr, da se polijete 1x, 2x pa pol ni več čaja, tko ga mate pa lah tud 2,3 dni, da ti ni potrebn skoz kuhat pa čakat da se ohladi

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#494 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 07 June 2007 - 05:17 AM

Dobra ideja. Bom začela tole mal prakticirat, da vidm kako se bo obneslo.
  • 0

#495 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts
  • Interests:vse pozitivno

Posted 07 June 2007 - 03:02 PM

QUOTE(Freya_ @ 6. 6. 2007 - 19:02) View Post

kaj a to pač kamilce skuhaš pa se s tem umiješ ko se ohladijo?

oops.gif

Jaz si skuham močnejši kamilični čaj. Mi ''zdrži'' 2 dni, kar je več , potem dobi že ''vonj''. In se potem kar z vato namažem, pač kot tonik. Le da mi je še boljše kot tonik, ker s kamilico grem lahko tudi čez oči, s tonikom pa si tega ne morem privoščiti wink.gif
  • 0
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...

#496 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts

Posted 13 June 2007 - 01:00 PM

potrebujem nasvet, kopujem si losjon za telo, in se odločam, med Afroditinim zelen čaj , novim Johnson1s baby zelenim, pa kak Garnierjev lah pride tud v poštev. Ti so mi všeč predvsem po vonju, pa tud kr kvalitetni so. Imam pa mešano kožo, imate še kak nasvet?
tnx
  • 0

#497 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 13 June 2007 - 01:15 PM

Kamilica se mi zdi boljša kot voda. Voda samo izsušuje kožo.

Sicer res ne vem veliko o mehanizmih kože, a bi dal stavit da 99,99% kamiličnega čaja predstavlja voda.

Oz. zanima me kako kamilica v čaju preprečuje vodi, da jo izsušuje?
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#498 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 13 June 2007 - 01:34 PM

To pa tudi mene zanima. Sicer še nisem niti sprobala, mam pa plan enkrat v bližnji prihodnosti.
  • 0

#499 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 13 June 2007 - 01:40 PM

Jaz bi rekel nekako takole: prepogosto umivanje in vroča voda odstranita zaščitni sloj na koži, ki preprečuje izsušitev. Tako da če si 3-4 na dan s hladno vodo umiješ obraz po moje ni panike!
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#500 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts

Posted 13 June 2007 - 05:26 PM

potrebujem nasvet, kopujem si losjon za telo, in se odločam, med Afroditinim zelen čaj , novim Johnson1s baby zelenim, pa kak Garnierjev lah pride tud v poštev. Ti so mi všeč predvsem po vonju, pa tud kr kvalitetni so. Imam pa mešano kožo, imate še kak nasvet?
tnx

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users