Jump to content

Photo

EMA

• Please log in to reply
1851 replies to this topic

#481 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 05 February 2008 - 05:12 PM

QUOTE(Emily @ 4. 2. 2008 - 18:33) View Post

Najbolj so me nasmejali 4PLAY na letošnji emi, ki so se uvrstili kar visoko, debilno res! Verjetno so glasovale same obupane najstnice.

Meni tudi ni jasno, da so 4play prišli tako visoko. No,še za marsikaj na EMI mi ni jasno.
Se strinjam z nekaterimi, ko ste napisale, da je takih pesmi, kot sta/so/je jo imela LANGA, na Evroviziji malo morje. Mene spominja na ukrajinsko zmagovalko, Ruslano.
Sem bila bolj naklojena Rebeki. Pa saj je lajnast komad, ampak ajde, ni škodljiv. Pa ona je živahna. Samo preoblekla bi jo. Un top z neti je bil bruh.gif .

Drugače mi je bilo finale zanimivo prav zaradi sproščenega vodenja pa prisevkov iz Beograda (ste videli Mišo MOlk, ko se je prikazala v kadru z Željkom Joksimovićem? Tako beograjska z čali, ruto. Prava diva. kao.)

Moram komentirat še vizualno podobo (itak je pomembnejša od pesmi):
Manca Špik - res, ko velik transvestit. Pa kaj si je šla pol majhne backvokalistke izbirat??? Hipi stil? I don`t think so.
Eva Černe - sploh ni imela tako dobrega komada. scena - asociacija na cirkus
Oči BRigite Šuler!!!!!

• 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#482 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 05 February 2008 - 05:22 PM

Haha pa na spletni strani od Brigite Šuler so še ponosno zapisali, da je masko delala Andreja Cibic (itak ne vem kdo to je).
  • 0

#483 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 05 February 2008 - 05:44 PM

A pol to niso res njene oči?! Se pravi, da v resnici ni tako nelepa v obraz, ampak je to maska?! laugh.gif

malo prej sem brala en članek na rtv.slo z naslovom Zmaga Rebekinih fenov ali nasprotnikov Lange?

Ne vem no, razumem, kot da je Rebeka zmagala samo zato, ker niso hoteli, da pač Romi - cigani zmagajo. Mislim, kaj res ljudje samo iščejo neke izgovore, zakaj nekdo pač zmaga??
Lani po superfinalu ni nihče rekel, da je Alenka Gotar zmagala samo zato, ker ljudje niso želeli, da zmaga še en talent Maria - Eva Černe.

Nikoli ni nič prav. Če Langa ne bi bili Romi - cigani, ziher ne bi bilo toliko pompa okoli tega. Zdaj smo pa spet rasisti. A dejte no!
  • 0

#484 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 05 February 2008 - 08:59 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 5. 2. 2008 - 19:22) View Post

Haha pa na spletni strani od Brigite Šuler so še ponosno zapisali, da je masko delala Andreja Cibic (itak ne vem kdo to je).

A ni to od Wernerja dečva in tista črna pošast na odru, ki ni znala niti violine pravilno prijeti?
  • 0

• Guests

Posted 05 February 2008 - 09:03 PM

A pol ona ne špila violine zares?

A glede oči mislite to, kako je bla namazana...al prou na njene oči?
  • 0

#486 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 February 2008 - 09:11 PM

Tista epileptična violinistka je bla žena od Wernerja.
Mislimo njen očesni MU - kilo težke gigantske trepalnice in tona srebrne senčke/bleščic/whatever.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

• Guests

Posted 05 February 2008 - 09:15 PM

To sem pa tud jaz opazila, ja. Sploh na začetku, ko je bla pod drugo svetlobo, je zgledal prav grozno.
Violinistka Andreja je mela pa enak MU...svetleč pa to, sam, da je bil v viola barvi. Lepa viola drgač.
  • 0

#488 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 05 February 2008 - 09:38 PM

Men je takoj padl v oči kako je bila namazana po očeh. smile.gif Je ja zgledalo, da komi odpira oči.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

• Guests

Posted 05 February 2008 - 09:47 PM

Aha...ko da bi jo z bronzo našprical za žlebe.
  • 0

#490 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 05 February 2008 - 09:49 PM

Nauk zgodbe je torej:
Za pomembno prireditev se ne pusti mazat kolegici, četudi je to žena od tvojega pevskega botra.
Ali:
Samo zato, ker si kolegica res res želi imeti raznovrstno kariero, še ne pomeni, da raznovrstne stvari tudi obvlada.
  • 0

#491 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 06 February 2008 - 11:48 AM

Omg kaj je una violinistka zraven Brigite? Ki drži violino v napačni roki in se dela da igra laugh.gif In lok drži kot dojenček žlico lol1.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#492 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 06 February 2008 - 11:55 AM

Žena od Wernerja. To ti dovolj pove. huh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#493 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 06 February 2008 - 12:01 PM

Sami norci. wacko.gif

Pesem od Rebeke je pa živ dolgčas, mi je boljša una od Lange, čeprav tudi una ni božji dar. Samo Rebekina mi je pa živa brezveznost, sm jo pozabla pol minute po tem ko sm jo slišala. Sicer pa glede na to da nisem gledala in niti glasovala se nimam kej bunit vrjetno.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#494 PiiKa*

PiiKa*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 431 posts

Posted 07 February 2008 - 05:03 PM

QUOTE(izabela @ 4. 2. 2008 - 14:56) View Post

Kar se tice pa vcerajsnjega showa pa.. Bernarda ok, Mario poslinjen, prisiljen, narejen, skratka niti malo spontan, dolgocasen kot vedno, ziv obup. Skor kdorkoli bi bil najbrz bols od njega.
Tisto kar so v Srbiji snemali - podn. dobra ideja, pa zelo slabo izpeljana, kot da bi osnovnosolci anketo na ulici delali.

se strinjam z izabelo huh.gif
mario mi je čist antipatičen in obupen nasploh..pa tut njegove oddaje so polomične (no saj meni).. tist njegov čajček down.gif

a una wernerjeva pol ni zares igrala? dry.gif
  • 0

#495 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 07 February 2008 - 05:07 PM

Ne ni igrala. Že violino je mela narobe obrnjeno - violino daš na levo ramo, ona jo je mal pa na desni. Nisem še videla človeka, ki bi igral violino v takšnem položaju (tudi levičarjev ne - sem sama levičarka pa 18. leto uspešno na levo ramo polagam violinco).

Skratka - 1000000% ni igrala.
  • 0

#496 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 07 February 2008 - 05:13 PM

Verjetno so ji rekli, naj si jo da tako, da bo lepše zgledala na odru laugh.gif
  • 0

#497 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 07 February 2008 - 05:22 PM

hehe ja, glede na to, da je strašila z desne proti levi.... biggrin.gif
  • 0

#498 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 07 February 2008 - 07:45 PM

To me spomne na Samaro - deklico, ki je strašila v filmu Krog (mogoče pa od tod naslov komada?! hmm.gif )

IPB Image

in Wernerjeva Samara na desni: (obsedena samara)

IPB Image

sad.gif
  • 0

• Guests

Posted 07 February 2008 - 07:51 PM

Komad je baje o eni boginji Samari, ki je ful jokala..če se prav spomnem. Vsaj tko je razložila ta pobrozana.
  • 0

#500 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 07 February 2008 - 07:55 PM

Šulerca je mela tako obleko, kot da gre na plažo.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users