Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#481 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 08 October 2006 - 08:55 AM

MORALA sem narediti domačo nalogo za fiziko in matematiko wacko.gif Medtem se je pod blokom odvijala poroka...

• 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#482 **toxic **

**toxic **

sramežljivec

• Člani
  • 29 posts

Posted 08 October 2006 - 10:32 AM

najprej sm se pelala z enim vlakom sk terim smo se skor zaletel,pol sm bla pa kr naenkrat zravn enga morja pa enih smeti blink.gif ..pol je biw pa tm pr morju un emil iz bara k ga je skor morje zaliv in pol sm ga jz rešla pred smrtjo..pol k sm ga pa rešla sva bla pa kr na eni cesti in pol je pršu do mene kr en šerif in me je hotu ubit..pol se jz nekak zasilo rešm in kr naenkrat sm zravn svojih bestkic rolleyes.gif ...in pol bežimo po eni vasi in se skrivamo pred šerifom..pol čist na kon sm bla pa v vesolju in to s padalom(nevem kako kr naenkrat rolleyes.gif ) in ena frendica je rekla d ma dost da se ne more več z mano skrivat pred šerifom..in je spustila zaklopko pr padalu in sva začele ful hitr padat na zemlo pol sm se pa seveda zbudila rolleyes.gif blink.gif oops.gif ...to je bila Kratka obnova biggrin.gif
  • 0
[b]...I remember when I lost my mind,but it wasn’t because I didn’t know enough...I just knew too much...

#483 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 11 October 2006 - 09:28 PM

Hah ful je blo tega .. ne spomnem se več kaj sem sinoči sanjala ..vem da je bil nek bel zid ( ful globok) noter pa taka lukjna, oz. ploščad in tam so bli neki Barovci .. in ti si tam notri splezau, ste se pozdravli, ovo oni in poogovarjali pa take
ma kr neeeeki laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#484 pinkystar

pinkystar

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 803 posts
  • Interests:kozmetika,muzika,prijatelji,...

Posted 11 October 2006 - 10:19 PM

sm hotla obvezno ene rdece suhe met sam cena je bla pa kr.... 350evro... biggrin.gif
by the way je pa nekak bla nedelja,se pravi trgovine zaprte,ampak vrata pa odprte tko da sm jih obula in kr lepo ven sla in studirala,ce naj jih kupim v podelk al naj kr lepo zele grem domov,ce itak nbeden ni vidu.. twisted.gif
  • 0
whoever said money can't buy happiness doesn't know where to shop

#485 Juliet

Juliet

odvisnik

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 3705 posts
  • Interests:kr dost stvari...

Posted 13 October 2006 - 08:56 AM

Bivšega razrednika. ermm.gif
  • 0

#486 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 November 2006 - 02:08 PM

Spet nekakšen the Twilight Zone. S starši sem bla na počitnicah v nekem hotelu v 4. nadstropju. Onadva sta nekam šla, jaz sem ostala sama. Grem ven, poleg je blo morje... grem preblizu na pomol, naenkrat se totalno stemni in rata ful neurje in padem v vodo. Nakar me ena prijazna punca reši, grem nazaj v hotel in v lift in nikakor ne morem priti v 4. nadstropje. Kot da ga ni. Niti z liftom, niti peš. Kot da je izginilo. Vsi ljudje so neki čudni v hotelu... potem kličem na fotrov gsm in ga ne dobim, samo neki strašljiv moški glas nekaj govori v latinščini. Skratka, scary.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#487 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 01 November 2006 - 04:43 PM

sanjala sm da sm bla zdravnica smile.gif wiiiiiiiu thumbup.gif
  • 0

#488 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 01 November 2006 - 09:20 PM

Men se pa zadnje čase skos sanjajo stvari, ki jih še morem narest... Ampk zmer imajo sanje nesrečn konc tko da se na konc neki zalomi...Ful vzpodbudno, moram rečt...
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#489 *sarca*

*sarca*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1149 posts

Posted 02 November 2006 - 02:09 PM

da sem bila vprašana matematiko 5.Madoniš,ko bi bilo res...
  • 0
Nasmeh prinaša veliko pozitivne energije - ne hranite ga v dnu duše - nosite ga na obrazu.

#490 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 02 November 2006 - 02:21 PM

Sinoči sem aspala pred TV in pred tem sem razmišljala o testu zgodovine. In sanjam jst da nam je dala teste, in mi pišemo in kar naenkrat se znajde tam nek pojem iz biologije al neki takega in jst zaženem paniko. Pol sem se zbudila in si to besedo napisala na roko, samo kaj ko sem zjutraj umila roke in se je zbrisalo laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#491 Lucien

Lucien

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 261 posts

Posted 02 November 2006 - 02:42 PM

Sanjal nekaj takega...

Attached Files

• 0

#492 BRIANA

BRIANA

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 123 posts

Posted 02 November 2006 - 11:56 PM

Da sem nekoga z nožem zabodla in je bila tk trda koža in je škrtalo ko sem nož v njega potiskala.Brezveze, večkrat se mi to sanja, niso ravno moje najljubše
  • 0

#493 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 03 November 2006 - 08:10 AM

okrog železniške je bla ena trgovinca in tm je kr moja sestrična delala, s tem da je po unem zvočniku neki upila čez mest po hrvašk, kao da je za hrvate bla še vodička mogoče, pa tema je bla, pa dež je padu, in pol sm kr u uni trgovinci eno srečala k je dve let starej od mene in me je kr za roko zgrabla huh.gif

po sm šla pa prot železniški, in mi je zapetnca padla na tla, bl delč da je nism pobrala, in je en za mano pršu ene 17 str in me frcnu u glavo, in sm se razpizdila, in ni več, ker sm pa tok upila je ena skupina fantov pobrala mojo zapetnco in jo vrgla v unga k me je frcnu ...naprej se ne spomnim biggrin.gif laugh.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#494 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 03 November 2006 - 11:56 AM

sanjala sm, da smo pisal fiziko in mi je šlo ful dobr blink.gif
potem sm sanjala neki o Baru biggrin.gif
in še najbol čudne sanje od vseh dans- sanjala sm, da je meu moj lubi otroka biggrin.gif

• 0

#495 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 03 November 2006 - 01:13 PM

.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#496 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25878 posts

Posted 03 November 2006 - 02:13 PM

da sem zgodovino pisala minus cvek, ceprav sem imela vec tock, kot jih je sploh blo moznih (like that cuold ever happen).

se zmer me panika grabi zarad zgodovine, k vem, da nimam kej blescecga za prcakvat :S
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#497 ninaa

ninaa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 433 posts

Posted 03 November 2006 - 02:19 PM

Uhhh..dans ponoč pa sm sanjala da nas je hotla čitelca italijanščine ubit..hihihi Pa barovce sem sanjala biggrin.gif
  • 0

#498 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25878 posts

Posted 03 November 2006 - 10:43 PM

kok se vidi, da je lustno u soli biggrin.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#499 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 04 November 2006 - 08:10 PM

Že 2 noči sanjam o enemu tipu in to same perverzne stvari! Ma u resnici je on prav bljak. Oh, kej bo z mano....
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#500 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 05 November 2006 - 10:17 AM

Sanje št. 1:
Poletje, bazen, v kopalkah. Vojaški vzorec. In osvežilni skok v vodo.

Sanje št. 2:
V naročju postavnega in napol prepotenega vojaka. Uh, kako me je zagrabil.

Sanje št. 3:
Prespala jutro in se zbudila popoldne. Spomnim se velike postelje, mehke blazine in bež stene, ob odprtem oknu pa so plapolale lahne zavese. Nato je prijateljica oskrbela laske s Tigijevimi izdelki.

• 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users