Jump to content

Photo

Obdarovanje

• Please log in to reply
1800 replies to this topic

#481 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 19 December 2011 - 01:39 PM

Piškote, LOL.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#482 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 December 2011 - 01:52 PM

twisted.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#483 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 19 December 2011 - 02:07 PM

Ne... jih sama podarja in bi bilo skrajno čudno, če bi si izmenjali domače piškote. AJEBES.jpg

QUOTE(Nincha @ 19. 12. 2011 - 13:38) View Post

Tista vroča čokolada. biggrin.gif

Katera? ohmy.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#484 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18605 posts

Posted 19 December 2011 - 02:09 PM

QUOTE(Plain Jane @ 13. 12. 2011 - 20:47) View Post

Kakav ali vroča čokolada za darilo: thumbup.gif

Vroča čokolada z okusom pomaranče:
3 zavitki čokoladnega pudinga
30 dag temne čokolade iz hladilnika
15 dag sladkorja v prahu
2 paketka pomarančne lupinice
Hladno čokolado nalomino in damo v multipraktik. Prisipamo sladkor in pudinge ter dodamo pomarančno lupinico. Vključimo multipraktik in meljemo, dokler se čokolada ne razpade v prah.
Navodilo za pripravo napitka: skodelico mleka zavremo, dodamo 2 zvrhani žlički mešanice in prevremo še kako minutko. Postrežemo.

PEPPERMINT STICK COCOA
Layer 1 cup powdered milk, 1 cup unsweetened cocoa powder, 1 cup granulated sugar, 1/2 teaspoon salt, 1/2 cup miniature chocolate chips, and 1/2 cup crushed peppermint candy. Makes 1 quart mix or 12 servings hot cocoa.
IPB Image

MOCHA COCOA
Layer 1 cup unsweetened cocoa powder, 1 cup granulated sugar, 1/2 cup espresso powder, 1 cup powdered milk, 1/2 teaspoon salt, and 1/2 cup chopped bittersweet chocolate or miniature chocolate chips. Makes 1 quart mix or 12 servings hot cocoa.
IPB Image

MEXICAN COCOA
1 cup unsweetened cocoa powder
1 cup powdered milk
1 cup firmly packed brown sugar
˝ teaspoon salt
1 tablespoon ground cinnamon
ľ cup chopped Mexican chocolate (such as Ibarra) or other chocolate
Cinnamon sticks for decoration

Layer cocoa powder, powdered milk, brown sugar, salt, cinnamon, and chocolate in a 1 quart jar. Add a pretty ribbon or raffia and a few cinnamon sticks to top of jar. Cut out the tag below, or make your own, and attach it to your jar.
IPB Image

IPB Image

To temo ščekiraj: http://www2.cudovita...h...7356&st=640

• 0

After all this time?

Always.

#485 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 19 December 2011 - 02:24 PM

ohmy.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thanks.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#486 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18605 posts

Posted 22 December 2011 - 10:16 PM

Ideja za 101 homemade daril:

http://www.everythin...gift-tutorials/
  • 0

After all this time?

Always.

#487 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 11 January 2012 - 11:18 AM

ne rabim čimprej, bi se pa lotila zbiranja idej za darila za 'moje Amerikance'.
za tamlade 4 bi še šlo (bodo darila z osebno noto pa kakšne bedarije v smislu rum ploščic, frutabel itd), za starša pa pojma nimam. hmm.gif verjetno bo foter dobil buteljko (tut tle zbiram predloge, ker o vinih pojma nimam), mati pa kakšno olje z začimbami. čeprav me nedavna nezgoda z borovničkami mal odvrača od tega, da bi trogala tekočine.
če imate kakšne izvirnejše ideje, prosim z njimi na plan!

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#488 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46037 posts

Posted 11 January 2012 - 11:46 AM

Kaj pa med za mamo? Kak posebni, s satjem ali čem podobnim?
  • 0

#489 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 16 January 2012 - 09:15 PM

Ideja za kartico/darilo s pomenom

IPB Image

KLIK
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#490 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4170 posts

Posted 24 January 2012 - 08:55 AM

Oki še eno idejo iščem. Tokrat gre za prijateljico, ki bo imela čez en teden rojstni dan in je tudi v sedmem mesecu nosečnosti. Imam nekaj idej že za darilo, ki niso povezane z nosečnostjo. Bi pa vseeno še vprašala vse mlade mamice, če je kaj takega kar ste potrebovale v času po porodu, ki ni ravno povezano z otrokom, ampak tako samo za vas. Malo sem čudno napisala, ampak me zanima tak iz prakse, če je kaj takega.
  • 0

#491 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 24 January 2012 - 08:59 AM

Kremo za bradavičke laugh.gif

Ne hecam se....mogoče kakšne losijon, ali body butter za telo. Druga mi pa ne pada na pamet, nisem nič posebnega potrebovala, kar bi bilo povezano direktno z mano.
Kaj pa kakšna knjiga o vzgoji/otrocih?
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#492 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 24 January 2012 - 12:59 PM

Čaj za dojenje, kakšna poučna knjiga (če je zanjo potem lahko kaj na temo prehrana nosečnice), lahko kaj za nego kože pa npr. olje proti strijam, pa balzam za nego bradavic se mi sploh ne zdi napačna ideja. tongue.gif

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#493 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 24 January 2012 - 01:07 PM

Kupi ji lepo pižamo/trenirko. biggrin.gif To sem prebrala v eni knjigi, da so prijateljice mami po porodu prinesle bon za pedikuro, Victoria Secret trenirko (kao, da če je že skos doma in v trenirki da naj bo vsaj v stilu) pa še neki, to se pa ne spomnem.

Meni se zdi drugače kakšen kvaliteten losjon oz. BB dobra ideja, tudi masažno olje ali pa kakšna kopalna krogla iz LUSH-a, da si mal časa samo zase vzame. Ali pa YC svečo!
  • 0

#494 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4170 posts

Posted 24 January 2012 - 01:18 PM

O hvala za predloge! Verjetno bo nekaj v smeri negovalne kozmetike, zdaj me sam zanima kateri losjon bi bil vredu? Al naj grem kr v Loccitane in tam enega vzamem hmm.gif Al pa kak naravni losjon. Vem, da ima vse naravno kozmetiko.
  • 0

#495 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 24 January 2012 - 01:21 PM

Potem se raje drži naravne kozmetike. Morda bi partner vedel, če ji kaj manjka, da ne bo imela tega za odvoz.
Všeč mi je ideja o osredotočanju nanjo. Masaža stopal, recimo.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#496 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14255 posts

Posted 24 January 2012 - 01:22 PM

Burts bee ima prav linijo za bodoče mame. Izdelke imajo v maxiju, niso pa najcenejši.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#497 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 January 2012 - 01:23 PM

QUOTE(Plain Jane @ 24. 1. 2012 - 13:07) View Post
Ali pa YC svečo!

Ja!

Drugače je pa prijateljica noro zadovoljna s tem BBjem - že v času nosečnosti ga je uporabljala, pa zdaj
ga še uporablja in ga ne more prehvaliti: KLIK
Prav tako s tem: KLIK

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#498 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4170 posts

Posted 24 January 2012 - 01:29 PM

Zanimivo, prvič slišim smile.gif Kakšni so kaj dostavni roki iz Feelunique-a?
  • 0

#499 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 24 January 2012 - 01:30 PM

QUOTE(bellini @ 24. 1. 2012 - 15:18) View Post

Al naj grem kr v Loccitane in tam enega vzamem hmm.gif Al pa kak naravni losjon. Vem, da ima vse naravno kozmetiko.

Loccitane bi jaz odsvetovala. Ena znanka je v času nosečnosti, ko je bila bolj občutljiva si vse kupila iz tam pa ji ni nič odgovarjalo.
Rajši kaj čimbolj naravnega ja.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#500 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 January 2012 - 01:33 PM

QUOTE(bellini @ 24. 1. 2012 - 13:29) View Post

Zanimivo, prvič slišim smile.gif Kakšni so kaj dostavni roki iz Feelunique-a?

Jaz sem že velikokrat naročevala in traja teden dni, včasih celo kak dan manj.
Uporablja pa tudi izdelke iz linije Baby Bee za dojenčico in ji super vse odgovarja.

Od L'Occitane se mi zdijo izdelki iz te linije čist preveč dragi in to neupravičeno.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users