Anti-aging nega
Posted 17 January 2017 - 01:22 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 17 January 2017 - 01:28 PM
Aja, ce katera hoce, ji podarim PC Retinol, notri ga je se kaksna tretjina mogoce, nimam obcutka. Je pa ves cas v hladilniku, kupila sem ga pred enim letom, vonj, barva, tekstura ista kot pri novem.
Posted 17 January 2017 - 02:00 PM
Jaz pa zdaj kak teden uporabljam LRP Redermic C10. Zaenkrat lahko rečem le to, da se ne maže lepo, ker se začne svaljkat, pa zdi se mi, da se ga kar precej porabi. Ima pa prijeten vonj. Jaz tudi uporabljam vitamin C zjutraj (čez dam še Hada Labo losjon s hialuronsko kislino in vlažilno kremo ter po potrebi SPF). Zvečer pa uporablajm Belakne, malo izmenično s COSRX AHA.
Istočasno uporabljam še The Ordinary Vitamin C +HA. Tekstura je bolj vodena kot kremna, v serumu pa je čutit mini delce, ki pa izginejo že med mazanjem. Tud po njem nimam občutka izsušenosti. Zaenkrat vse super.
Verjetno naslednjič ne bom več naročila zgornjega LRP vitamina C, ampak bom tudi jaz poskusila tega od The Ordinary. Frida, ti nič ne maši por? Buffet sem si tudi že ogledovala. Si ga že imela?
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 17 January 2017 - 02:18 PM
Jaz imam tudi vitamin C od LRP in mi je fin, zadovoljna sem tudi z mazljivostjo. Decembra sem imela napad in sem narocila ene 5 paketov naenkrat, zdaj kombiniram oba vitamina c...
Por mi nic ne masi, nobena stvar mi ne masi por. Nazadnje mi jih je diorjev puder leta 2009.
Buffeta se nisem imela, ga nameravam narocit marca, ko neham z retinolom.
Posted 17 January 2017 - 03:02 PM
LRP ima več različnih izdelkov z vitaminom C. Najbrž imaš Redermic C in ne Redermic C 10?
Derma E imaš tudi ti tisto Anti wrinkle Vitamin A Retinyl Palmitate?
Posted 17 January 2017 - 04:02 PM
Derma E imam pa to ja, pred tem sem imela pa zeleno s pycnogenolom in mi je bila boljsa, manj mastna, samo je draga ko pes v primerjavi z anti wrinkle.
Posted 17 January 2017 - 04:08 PM
Frida, a maš ti mastno kožo s suho povrhnjico? A se kej svetiš po Derma E?
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 17 January 2017 - 04:58 PM
Posted 17 January 2017 - 05:03 PM
Za mastno kožo Derma E res ni, vsebuje preveč olj. Jaz jo zdaj pozimi mažem ful na debelo in se lepo vpije. Hialuronsko tudi, mi kar hitro kopni.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 17 January 2017 - 05:11 PM
Jaz imam normalno, pa mi je tudi bila tumač, ful mastna. Sem jo dala mami
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 17 January 2017 - 05:29 PM
Zanimivo, jaz imam tudi normalno pa mi je jeseni in pozimi sama po sebi čisto premalo. Če ne plastim, imam takoj suho povrhnjico.
― V. Van Gogh
Posted 17 January 2017 - 05:56 PM
Pustimo da mi je se carina 10 e pobrala ker nisem bila pazljiva. Prejle sem poskusila, kar nekaj koze je slo prec in ostala je cisssto gladka koza. Pa ze tako imam gladko zaradi AHA.
Super zadeva, bom najbrz spet narocila ko porabim.
Posted 17 January 2017 - 06:36 PM
Kaj točno je to? Čistilni gel, pilling..? Ima mehanske drobce notri?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 17 January 2017 - 06:45 PM
Naneses na ocisceno kozo, pol pa masiras....in karnaenkrat je kup nekih svaljkov po obrazu, ki pa niso od gela ampak je koza. Potem to speres in nadaljujes nego s tonikom.
Posted 17 January 2017 - 06:52 PM
Aha Sem brala, da je tole ful hit zdaj, ampak nisem niti točno vedela kaj je.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 17 January 2017 - 07:50 PM
Jaz imam redermic c, sele zdele sem videla da ti govoris o C10
Derma E imam pa to ja, pred tem sem imela pa zeleno s pycnogenolom in mi je bila boljsa, manj mastna, samo je draga ko pes v primerjavi z anti wrinkle.
Omg, kako sem zadeta, naročila sem C10, sem zdele videla, ko sem prišla domov. Pa sej to je tud okej, a ni?
Jina, koliko kreme pa daš ti na obraz? Me zanima kaj pomeni zate na debelo ker meni koža ne bi zmogla vsega pojest, če bi se mazala na debelo. Kok daš količinsko, za lešnik brez lupine al z lupino?
Posted 17 January 2017 - 07:56 PM

― V. Van Gogh
Posted 17 January 2017 - 08:19 PM
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 17 January 2017 - 08:30 PM
A mate to v hladilniku?
Aja, ce katera hoce, ji podarim PC Retinol, notri ga je se kaksna tretjina mogoce, nimam obcutka. Je pa ves cas v hladilniku, kupila sem ga pred enim letom, vonj, barva, tekstura ista kot pri novem.
!
Z lupino.
Sem sicer veckrat brala, da je ucinek enak, ne glede na debelino sloja, ampak pri meni res ni, opazim razliko. Pa ne maram prevec nategovat koze med mazanjem. Pri hialuronski mi je fajn, ker samo potapkas.
Vat tudi ne uporabljam na obrazu.
Sej ne mislim, da pretiravaš s količino, samo zanimalo me je, koliko daš Itak ima vsaka koža drugačno potrebo.
Posted 17 January 2017 - 09:17 PM
To zeleno sem tudi gledala, oil free različico. Sicer je res precej dražja od Anti Wrinkle kreme, ampak meni se še vedno zdi sprejemljiva cena. Zdaj že nekaj časa uporabljam Andalou kremo, ki tudi stane cca 22 $ za 50 ml.Jaz imam redermic c, sele zdele sem videla da ti govoris o C10
Jaz sem enkrat dobila tester enega azijskega peeling gela, mislim, da je bil prav Cure. Sem bila prav navdušena, še nikoli nisem imela tako gladke kože po pilingu. Se mi pa zdi kar drag.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users