Jump to content

Photo

Naše nove pridobitve

• Please log in to reply
487 replies to this topic

#481 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33039 posts

Posted 08 October 2025 - 10:12 AM

Končno nove stole! Tok ugodni, pa vsi trije smo se takoj strinjali, da bodo OK.

https://www.skerjanc...-gray#gallery-9

• 0

#482 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17797 posts

Posted 08 October 2025 - 10:23 AM

Mi imamo iste. Tocno to barvo smo kupili za 20€. So udobni, ampak nekvalitetni (pac Skerjanc 🤭).
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#483 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33039 posts

Posted 08 October 2025 - 10:26 AM

Kaj je pa narobe z njimi?

Ma mi imamo zdaj ene, za katere sem bila ziher, da bodo po 5 letih razpadli, ker sva za 100 € kupila set mize + 4 stolov v DIPO l. 2011, ko sva se prvič na hitro selila in pač evo, še zdaj sedimo na njih, miza pa še vedno stoji v kleti za odlaganje. Zdaj sem pa rekla, da rabimo nove in smo se vsi trije strinjali, da kar te naročimo. Saj če ne bodo OK na prvi pogled, bom pa vrnila al kaj, menda jih lahko...?

• 0

#484 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4439 posts

Posted 08 October 2025 - 10:30 AM

Te je tudi meni prodajalec ponujal in govoril, da so najbolj prodajan stol pri njih. Meni ob testiranju niso bili slabi za sedet in mislim, da so mi bili edini, ki bi jih pri njih vzela. Edino bala sem se kako bi zaščitila kovinske noge, da mi ne bi parketa uničile.

• 0

#485 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17797 posts

Posted 08 October 2025 - 10:42 AM

Saj noge imajo zascito ze integrirano. Ne vem, mi jih imamo na parketu. Blago je ful slabo in takoj kosmato.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#486 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4439 posts

Posted 08 October 2025 - 12:12 PM

V trgovini nisem tega videla. Kaj pa ima? Plastične čepe?

• 0

#487 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15338 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 13 October 2025 - 07:38 AM

Jaz se na plasticne cepe lepim filc blazinice :) ki se pa ob pogosti uporabi tudi hitro znucajo.

Oh.. morda se steje to pod novo pridobitev - jaz sem ravno prejsnji teden pripeljala domov obnovljena sedala nasih podedovanih stolov z ratan mrezo. Obnova enega je stala reci pisi 100 eur :cry: - brez obnove ostalega dela stola, samo sedalo. Saj je res res lepo narejeno in verjamem, da bodo naslednjih 30 let zdrzali, kolikor so do zdaj. Ma vseeno. Biti zaveden potrosnik je drag spas. 🥹

Pisarniski stol sem zamenjala z ‘lupino’ - stol Nika Kralja, tak kulten kos - ta se nam tudi super obnese. Edino rocaje moram na fino pobrusit, ker je malo zacvetel les na odrgnjenih vogalih.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#488 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4439 posts

Posted 13 October 2025 - 08:02 AM

V petek je končno naša E. dobila tale raztegljivi počivalnik in bo super, ko bo kakšna prijateljica prespala pri njej. Zdaj pa se pridno uporablja za branje.

tornsborg-raztegljivi-fotelj-naggen-bez-

tornsborg-raztegljivi-fotelj-naggen-bez-

Olivija kdo pa vam je delal obnovo stolov? Lahko kakšno slikico?

• 1

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users