Jump to content

Stroški

• Please log in to reply
1390 replies to this topic

#481 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 11 March 2020 - 01:58 PM

A želite pa vsi nujno ostati v lj? Ni npr. nobenih možnosti kje v okolici, do pol ure vožnje?

Niti ne, jaz bi z veseljem bila na domačih koncih, ampak imam možnosti za zaposlitev še slabše kot v Lj. No, v najinem primeru je že Lj kompromis, noben od naju ne dela tu, ampak je geografsko najbolj smiselno. 

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#482 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 11 March 2020 - 02:06 PM

Jaz res vidim ogromno prednost v življenju v LJ, saj sem poskusila obe strani. Prvo polovico življenja v Kamniku, drugo v LJ in zdaj spet v Kamniku. Verjetno se vsak navadi na svoje in vsak ima druge prioritete (kot kolegica, ki se seli na kmetijo v božje rože nad Litijo in komaj čaka (jaz pa zraven, kdaj bodo začeli padat prvi komentarji kako se jim je zakompliciralo življenje zaradi logistike), ampak njej to full dogaja.

Jaz če bi le imela možnost, bi šla takoj živet nazaj v LJ. Ampak vsak ima svoje omejitve

Kam gre, v Dole? :D

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#483 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24524 posts

Posted 11 March 2020 - 02:35 PM

Podkum

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#484 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 11 March 2020 - 02:40 PM

Kami, to je pa ja na koncu sveta. Blizje meni, kot litiji.
  • 0

#485 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27328 posts

Posted 11 March 2020 - 02:41 PM

Jaz bi sla z veseljem v eno vas tu blizu, tudi povezave so dobre,pa OŠ do 6 razreda, ampak ni parcel oz.so drage kar jih je ostalo.
  • 0

#486 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24524 posts

Posted 11 March 2020 - 02:42 PM

Supergirl - Pojma nimam, še nisem bila tam.  :whistling:

Samo takrat mi je povedala, da gre nekam naprej in nad Litijo in da je kao super povezava z vlakom z Lj, kjer delata oba, pa hčerka tudi hodi v SŠ.

Bomo videli kako bo to, ko se bodo vsi 3 enkrat začeli vozit gor in dol (pa par mesecev starega otroka ima), ki bo moral biti nekje v vrtcu

• 0

Put A Kilt On It!

#487 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85884 posts

Posted 11 March 2020 - 02:47 PM

A zdaj obstaja v SŠ še status vozača? :D Ko sem jaz hodila, se je sigurno tretjina razreda vozila izven LJ in to iz Tržiča, Podljubelja z javnim prevozom. :wacko:

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#488 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 11 March 2020 - 02:52 PM

Supergirl - Pojma nimam, še nisem bila tam.  :whistling:
Samo takrat mi je povedala, da gre nekam naprej in nad Litijo in da je kao super povezava z vlakom z Lj, kjer delata oba, pa hčerka tudi hodi v SŠ.

Bomo videli kako bo to, ko se bodo vsi 3 enkrat začeli vozit gor in dol (pa par mesecev starega otroka ima), ki bo moral biti nekje v vrtcu

Ja, pa najblizja zelezniska postaja je v Zagorju, do tja pa cca. 20 minut za avtom. Od zagorja do lj pa 40 minut z vlakom...

Jaz sicer ne smem komentirat, ker sem se naprej od tam, ampak imam 10 minut pes do postaje. Pa vso infrastrukturo na pes razdalji, tako da mi otroka ni treba nikamor vozit. Ampak, ne, tja se pa ne bi preselila...
  • 0

#489 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 11 March 2020 - 02:56 PM

Supergirl, a so na Zidanem mostu res dobri krofi, ki jih vsi hvalijo? :D

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#490 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 11 March 2020 - 03:00 PM

Jaz nisem ljubiteljica krofov, zato tezko recem. Ampak moj moz prisega na te krofe.
  • 0

#491 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24524 posts

Posted 11 March 2020 - 03:03 PM

A zdaj obstaja v SŠ še status vozača? :D Ko sem jaz hodila, se je sigurno tretjina razreda vozila izven LJ in to iz Tržiča, Podljubelja z javnim prevozom. :wacko:

Pri nas je sošolka celo SŠ vstajala pred 5, da se je z mami pripeljala do civilizacije in je šla potem z enim busom do Domžal in z drugim busom do Kamnika. In domov spet nekako tako.

Druga sošolka je bila dobre pol ure stran od šole, kjer niti bus ne vozi in je hodila peš, vsak dan. Na kocnu 3. letnika ni šla na končni izlet, da je s tistim denarjem kupila star Golf in se je končno lahko vozila. 

Saj če si rojen v teh krajih, verjetni niti ne veš, da kaj drugega obstaja.

Znanec je pa rekel, da je doma nekje nad jesenicam in je sinu raje plačal najem sobe v LJ, kot da bi se vozil, saj bi ga bencin prišel cca podobno, tako pa privarčuje za nakup avta, vzdrževanje in njegovem času.

Ja, pa najblizja zelezniska postaja je v Zagorju, do tja pa cca. 20 minut za avtom. Od zagorja do lj pa 40 minut z vlakom...

Jaz sicer ne smem komentirat, ker sem se naprej od tam, ampak imam 10 minut pes do postaje. Pa vso infrastrukturo na pes razdalji, tako da mi otroka ni treba nikamor vozit. Ampak, ne, tja se pa ne bi preselila...

saj zato pa pravim, da čakam prve mesece, kako bo logistika šla. Vse super fino fajn, da boš živel v naravi in zdravo in daleč od vsega. Dokler te "življenje" ne sreča...

• 0

Put A Kilt On It!

#492 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 11 March 2020 - 03:49 PM

Tudi jaz in S prisegava na te krofe! Trojane se lahko skrijejo
  • 0

#493 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 11 March 2020 - 04:20 PM

Kateri so to? Saj veste, da sem ful fan krofov. Samo me zdaj skrbi, ker se trojanski sploh omenjajo, ko se govori o dobrih :D
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#494 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 11 March 2020 - 04:30 PM

Podgana, Moletovi krofi v Zidanem mostu. Ker res nisem ljubiteljica krofov, je meni vse v rangu trojanskih. Meni res krof ni nic posebnega.
  • 0

#495 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 11 March 2020 - 07:20 PM

Kateri so to? Saj veste, da sem ful fan krofov. Samo me zdaj skrbi, ker se trojanski sploh omenjajo, ko se govori o dobrih :D

Trojanski so kao sinonim za dobre krofe... Pa sploh dobri niso...
  • 0

#496 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27626 posts

Posted 11 March 2020 - 08:39 PM

Meni so dobri. : ) So bili pa en čas slabši.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#497 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32285 posts

Posted 11 March 2020 - 08:42 PM

Men tud paše pojest enega na vsakih par mesecev, se jih nikol ne branim :)
  • 0

#498 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27626 posts

Posted 11 March 2020 - 09:04 PM

:yes:
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#499 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17588 posts

Posted 27 March 2020 - 06:38 PM

Ali kdo od vas pere samo ob poceni tarifi in koliko se dejansko pozna na položnici?

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#500 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32285 posts

Posted 27 March 2020 - 06:45 PM

Jaz pretežno med vikendi, ja, pa kakšen stroj tudi med tednom. Ampak nimam pojma, koliko to vpliva na ceno.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users