Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja
Posted 12 August 2007 - 06:29 PM

Posted 12 August 2007 - 08:08 PM

Sahara, dej zdaj na začetku uporabi kako barvo med rdečo in rjavo. Jst sm mela zdej od Keuneja eno srednje rjavo-mahagonij rdečo, mislm, da je tko pisalo na škatlici. Inm je lepa barva, še zmerej seveda vleče na rdečo, ampak je že bolj rjavkast odtenek. Al se boš pri frizerki barvala? Ona bi ti še najblolj svetovala, kako se pobarvat.

Posted 14 August 2007 - 08:50 PM

Posted 16 August 2007 - 02:21 PM
Mene zanima, če je kaj narobe, če sedaj lase negujem po "drugem sistemu". Namreč, ne dam več regeneratorja/maske po šamponiranju in sperem in voila, ampak! Najprej našamponiram, potem dam gor regenerator/masko, nato pa še enkrat našamponiram. Po moje ne bi smelo biti kaj ful narobe. Ker imam v tem primeru precej manj težke in mehke (posledično nevolumnaste) lase. Mi je to bolj všeč.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 16 August 2007 - 02:44 PM
Posted 16 August 2007 - 02:45 PM
Če dajem na suhe, potem porabim enormne količine!
Mah, boli me, meni je čedalje bolj pomemben efekt in posledična zadovoljnost. =)
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 16 August 2007 - 02:47 PM
Posted 16 August 2007 - 02:52 PM

Posted 16 August 2007 - 03:12 PM
Posted 16 August 2007 - 03:34 PM

ne vem js sm probala dat že črno kano na glavo sam mi ni prijela

mogoče bi res morala probat tole od logone.
Posted 16 August 2007 - 03:47 PM
Češ reči navadnimi? ;p
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 16 August 2007 - 03:59 PM

Drgač pa kane so ful različne, nekatere resnično ne primejo ali pa se takoj izperejo, za tole Logonino pa lahko garantiram, da ni taka, ampak res prime in je zelo obstojna. Ta Logonina je zdej čist nova oz. izboljšana, pa sej tudi poceni ni, ena tuba je nekje okoli bivših 3k. Je pa 100% naravna in tudi zelo negovalna, med drugim vsebuje tudi veliko proteinov.
Posted 16 August 2007 - 04:03 PM
Ja, te kane sem tudi jaz gledala zadnjič v Sanolaborju.
Samo sem vseeno malo skeptična, če res tako dobro primejo, kot te agresivnejše.
No, trebalo bi probat.
Posted 16 August 2007 - 04:23 PM
Posted 16 August 2007 - 04:30 PM
Čisto ste me navdušile ajoj.

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 16 August 2007 - 04:38 PM
Posted 16 August 2007 - 04:39 PM
Ja saj jaz si že zaj barvam lase tako, da nimam gor prej nobenega balzama al pa pene, itd.
Torej ne bi Logona kana tako prijela, če si jih predhodno npr. umijem z Tigi Dumb Blond šamponom, ki seveda ni (popolnoma) naraven? Sem pa seveda gledala tudi Logona šampone, pa sploh niso dragi.
Ej, DiLeMa, zdaj ne vem, enkrat si mi nekaj govorila o tem, pa ne vem, si mela al samo te je mikalo - nek vulkanski prah za lase (niti ne vem, če je od Logone)? Sem ga vidla, pa sem se nate spomnila in nisem vedla kak pa kaj. =)
Posted 16 August 2007 - 04:49 PM

Posted 16 August 2007 - 04:51 PM
Krasno.
Sem upala na to, da je zanič. =)
Posted 16 August 2007 - 05:35 PM
Veliko vprašanj, vem.

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users