Dexter
Posted 26 June 2012 - 11:27 PM

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 06 July 2012 - 06:36 PM
Masuka smešen še vedno. Ko je reku, da je oni kurbi potekla članarina v telovadnici. LOL
Aja, pa moj Batista, kok je simpatičen.
OMG, glavni badguy Gellar je letnik 47, ima pa ženo, ki je letnik 78!!!
http://www.imdb.com/name/nm1317082/

Posted 09 July 2012 - 08:30 AM
Posted 13 July 2012 - 06:27 PM
Komaj čakam!

Posted 13 July 2012 - 07:37 PM
Posted 15 July 2012 - 01:34 PM

Posted 04 September 2012 - 11:00 PM

Posted 05 September 2012 - 07:46 AM

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 01 October 2012 - 12:20 PM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 01 October 2012 - 12:25 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 01 October 2012 - 12:49 PM

Posted 01 October 2012 - 12:50 PM
Posted 01 October 2012 - 07:11 PM
Razočarana.
First of all - kako the fuck je convenient, da je tip, ki mu pomaga tisti policaj, mega ukrajinski zločinec. Piw piw in že ni več enega zapleta v tem delu.
Kaja ni KaŽa ampak fakin KaJa. KAJA. Preverite, če se že greste frajerje z vzhodno-evropskimi prostitutkami in pimpi, kako se izgovori.
Letališče + umor, Dexter, seriously? Po vsem nakladanju v prvih delih serije sploh, kako izbira temna, zapuščena skladišča, kjer žrtve nihče ne sliši, ni kamer, ni prič. Letališče, seriously? In kako pride nazaj skozi security restricted area? Skozi sobo za čistilke, a ste resni?
On psihopat v Dexterjevem stanovanju - tip od varuške. A res potrebujejo dodatno kompliciranje, poleg tega, da postaja Deb vse bolj sumničava in zmešana
in da
za piko na i
LaGuerta najde v tisti shitty svetlobi v zabačenem jašku za odtok kos forenzičnega stekelca. Yeah right.
I am not impressed.

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 01 October 2012 - 07:22 PM
Sem malo pristranska glede vsega ostalega, ker mi je čisto waw kako ga Deb počasi odkriva....no edino letališče je bilo pa res za lase privlečeno.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 01 October 2012 - 07:39 PM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 01 October 2012 - 09:03 PM
Meni je bila isto ta scena z letališčem totalno zgrešena. Pa tudi ta fora, kako je dobil prstni odtis od tega modela. Glede na to, da je tudi Masuka izkušen v svojem poslu, bi moral že on to odkriti. Že jaz vem iz CSI-ja, da moraš pogledati na teh smernikih in na retrovizorju, ker tam ponavadi pozabijo pobrisati prstne odtise

Popravljeno

Posted 01 October 2012 - 10:08 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 01 October 2012 - 11:17 PM
Pretiravajo pa na veliko že kar nekaj časa, očitno sem se navadila in me ne moti več.
Upoštevam, da je že malo zf notri.
Posted 02 October 2012 - 07:17 AM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 02 October 2012 - 07:19 AM

Nisem še pogledala, ampak mi je res bedno, ker niso lani zaključili. Vse nadaljevanke izgubljajo tisto, zaradi česa so mi
bile zanimive, in zaradi česa sem jih sploh začela gledati ...
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users