Rabim pomoč. Danes sem zvedela, da v eni jezikovni šoli iščejo nekoga za administracijo, za nadomeščanje porodniške. Odločila sem se, da bom poslala ponudbo za delo (prošnja ne pride v poštev, ker delovno mesto ni bilo nikjer objavljeno). Zdaj pa me malo muči, kako naj napišem. Hočem rečt, ponudbe sem že pošiljala, začetek je nekako tak:
Na vas se obračam s ponudbo za sprejem v delovno razmerje. Navdušujejo me vaši rezultati ter delo v razgibanem in raznolikem okolju, hkrati pa iščem nove izzive in priložnosti v delu na področju administracije v urbanem okolju.
Ampak ne vem kako povedat, za katero delo se sploh ponujam, ker nočem da bi mislili, da se hočem prijavit kot recimo učitelj kakega jezika, glede na to, da gre za jezikovno šolo, ane. Kako lahko torej napišem, any idea? Pa ker ni prav administracija, ampak pač, sej niti sama ne vem, nekaj takega kot tajnica morda, pač tisti ki sedi za mizo, takoj pri vhodu, hahah. No sej ste razumele, dejte mi pomagat kako naj ta prvi odstavek napišem.