Jump to content

SLOVENIJA - novice, članki, kolumne, blogi, mnenja

• Please log in to reply
4608 replies to this topic

#481 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 13 December 2011 - 10:16 AM

Tomaž Majer naj bi bil sam naš prelestni domoljub Ivan

KLIK
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#482 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 December 2011 - 07:01 PM

Sem glih letela sem prilepit link, pa si me prehitela. x)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#483 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 14 December 2011 - 12:11 PM

KLIK

Ljudmila Novak o tem, zakaj so nastali domobranci

"Ali veste, zakaj so domobranci sploh nastali?- Da bi zavarovali nedolžno prebivalstvo pred zločini komunistov, ki so izkoristili NOB za revolucijo in prevzem oblasti. Stalin, in z njim povezani slovenski komunisti, so prvi sodelovali z okupatorjem, vse dokler Nemčija ni napadla Sovjetske zveze."

Slovenski volivci so na letošnjih volitvah iz parlamenta „izbrisali“ stranko SNS in njenega predsednika Zmaga Jelinčiča, ki je slovel po svojih izjavah, komentarjih kot tudi plemenitih izmišljotinah. Vse kaže, da morda v Državnem zboru dobiva sicer ne povsem doraslo retorično naslednico, predsednico NSi Ljudmilo Novak, ki s svojimi izjavami zadnje čase precej razburja slovensko javnost. Nova poslanska NSi že dokazuje, da se dobro spozna tudi na medvojno zgodovino, pa čeprav je rojena nekaj manj kot poldrugo desetletje po njej.

TA BABA JE ZA ODSTREL.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#484 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46032 posts

Posted 14 December 2011 - 12:38 PM

rolleyes.gif Ko se ti kljukci spravljajo po svoje interpretirat zgodovino. down.gif

Moje mnenje o tem obdobju zgodovine ostaja nespremenjeno:
QUOTE(Kalypso @ 24. 4. 2009 - 18:07) View Post

Moje mneje je, da ne ena, ne druga stran nista bili brez greha. Na obeh straneh so se počele svinjarije in zdi se mi bedasto, poveličevat eno ali drugo stran. Sploh pa se mi zdi bedasto, da še danes, več kot 60 let po koncu vojne, obstaja ta razkol in medsebojna obtoževanja. Dajmo že enkrat tudi javno priznat, ja razvoj je šel tako kot je šel, ne eni ne drugi niso bili brezhibni junaki. Obojni nosijo svoj del odgovornosti za to kar se je zgodilo in pika.

Več debat o polpretekli zgodovini: http://www2.cudovita...h...=15995&st=0
  • 0

#485 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 December 2011 - 02:11 PM

IPB Image

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#486 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 December 2011 - 07:38 PM

Majerjeva povolilna aritmetika

Majer pa ni anonimni udeleženec bizarnih forumov. In tako kot nekoč Blaire tudi on prepisuje od Janše. Enake
formulacije, enaka vsebina, enaka raba besed in poudarkov…. Janša je v Pogledih Slovenije povedal: "Ljudi se
je strašilo. Mislim, da se pri tem rezultatu zanemarja še en vidik. Prihaja vse več informacij, da so klicali ljudi,
ki so pridobili državljanstva v zadnjih 20 letih, in so jim govorili: 'Če zmaga desnica, vam bodo vzeli
državljanstvo.' Da so klicali ljudi, ki imajo raznorazne pokojnine, ki si jih niso pridobili samo z delom, in so jim
grozili oziroma so jih strašili, češ, če bo prišla na oblast desnica, vam bodo vzeli pokojnine in tako naprej. In
glas je šel od ust do ust. Teh novih državljanstev je med 200.000 in 300.00 in očitno je bilo veliko ljudi
zavedenih…" Majerju ni bilo treba kaj dosti dodati. Kakšno trenirko, plonk listek, naglas… In to je to. A če držijo
Majerjeve računice, potem v Sloveniji nikoli več ne bo zmagal.

Ena zadnjih, ki še upa in vztraja na Majerjevih okopih, je voditeljica Odmevov na nacionalki. Potem ko smo še
ob sedmih slišali, da se je v dežju zbralo na Prešernovem trgu nekaj sto ljudi, so v Odmevih skopneli na samo
sto. In voditeljica v izhodišču ni poantirala ekscesa na uradni spletni strani SDS, ampak odziv na eksces: "Se
vam zdi tak odziv, kot se je nocoj zgodil na Prešernovem trgu, primeren? Upravičen?"

In Majer? Potem ko je izgubil bitko s partizani in NOB, je našel novo polje kulturnega boja. Neslovenci, novi
državljani, trenirkarji.

• 0

• Guests

Posted 14 December 2011 - 11:45 PM

Najbolj žalostno je to, da se v tej naši mačehovski državi glih te preklete preteklosti ne moremo in ne moremo otresti. Gospodarstvo nam dobesedno gnije ampak mi se raje kregamo o partizanih in domobrancih pa kje bo keri svoj spomenik imel. Poglejte samo Nemčijo. Glavni krivec vojne, bilo jim je porušeno skoraj več kot polovico države do tal a so najmočnejša in stabilna sila dandanes v Evropi. Že zdavnaj priznali krivdo, poravnali vse račune in kljub temu so še vedno pogostokrat diskriminirani samo zaradi tega, ker so Nemci. Od vojne je že 60 jebenih let mimo. Jaz se resno bojim, da bo ta kurčeva Slovenija rabila še dodatnih 60 let, da se bo sploh kdo kaj pametnega spomnil. Res smo smrkci. Dokler bo ta golazen drek mešala v politiki kot so razni fosili npr. od Kučana(sram me je zaradi njega, da sem Prekmurec) pa do onega brkonje Stanovnika bo ta naša ljuba Slovenija v razsulu. Ljudje božji ljudem je zadost teh igric. Meni je že na konec koncov vseeno kdo bo vodil državo ampak naj jo že enkrat prekleto zažene od mrtve točke, ker smo na čisti nuli.
  • 0

#488 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 15 December 2011 - 08:51 AM

QUOTE(Oakland Raider @ 14. 12. 2011 - 23:45) View Post

Ljudje božji ljudem je zadost teh igric. Meni je že na konec koncov vseeno kdo bo vodil državo ampak naj jo že enkrat prekleto zažene od mrtve točke, ker smo na čisti nuli.

smile.gif Res je.

• 0

#489 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 December 2011 - 03:28 PM

Ko padejo maske

• 0

• Guests

Posted 17 December 2011 - 01:47 PM

Ne vem kam bi najbolj spadal tale link, pa sem ga kar sem prilepila (morda je tu katera iz okolice Tacna):

http://www.zurnal24....o-clanek-143456
  • 0

#491 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 18 December 2011 - 12:18 PM

http://www.priloga.si/?p=772

Ne me jebat.
  • 0

#492 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 18 December 2011 - 04:41 PM

lol1.gif, Priloga je zakon, jaz se tako narežim zraven. Ful so mi dobri, v uredništvu so pravi na kupu, haha. thumbup.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#493 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 27 December 2011 - 04:13 PM

KLIK

Ustavno sodišče je politične pravice postavilo nad osebne

Sramota
  • 0

#494 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 27 December 2011 - 04:43 PM

Debel podpis pod Kinky, sramota je, da se sploh pogovarjamo o tem, da bi sle take stvari na glasovanje.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#495 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 12 January 2012 - 11:36 AM

http://24ur.com/novi...-bankrotom.html happy.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#496 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 12 January 2012 - 08:55 PM

Artur Stern: Prasice nimajo pravice
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#497 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 12 January 2012 - 09:05 PM

Debil.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#498 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 12 January 2012 - 09:08 PM

Dokaz, da ti 5 doktoratov še ne garantira zdrave pameti.

Kreten.
  • 0

#499 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 16 January 2012 - 07:22 PM

Cvetličarna se zapira - KLIK
  • 0

After all this time?

Always.

#500 Coco*