Jump to content

Photo

Differin, Skinoren In Podobno

• Please log in to reply
1163 replies to this topic

#481 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts
  • Interests:vse pozitivno

Posted 08 February 2007 - 11:41 AM

Blueberry blink.gif OMG hudoooo
Raje mam mozolje kot pa vse tiste stranske učinke.

• 0
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...

#482 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 08 February 2007 - 11:48 AM

Tole kar sem naštela je samo četrt,ampak glej na to tako da oni morajo res vse vse možno napisat kar se lahko zgodi,ker smo ljudje različni in na vsakega drugače vpliva-tako se zaščitijo.Eni sploh nimajo nobenih stranskih učinkov razen suhe kože in ustnic..tudi tega se je treba zavedat,ampak riziko je pa hud.Nekateri pravijo poskusi pa boš videla kako nate vpliva...to je larifari-ko tablete začnejo delovati je mimo tri štiri mesece in to je že doba,lahko se pokažejo tudi ob koncu zdravljenja (kot so se meni,sploh nobenih stranskih učinkov nisem imela,kot rožica ampak na koncu me je pa fajn zvilo).Poznam punco ki je šla zaradi tega v Ormož.
Mene sploh ne moti da zdravniki dajejo te tablete,ker v enih primerih res druge rešitve ni,ko so ljudje gobasti,ne mozoljasti ampak da pa ne opozorijo paciente in se zagovarjajo da ob pravilnih dozah ni panike to je pa strašljivo.Meni je dermatolog celo rekel da si domišljam-in to samo zato ker sta njegova hčerka in sin to jemala pa je bilo vse ok. blink.gif ,nobenih testov al vprašanj kar odpravil me je.Mlada in neumna.
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

#483 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 08 February 2007 - 02:00 PM

Ormož ala Vojnik? blink.gif smile.gif
  • 0

#484 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 08 February 2007 - 05:03 PM

Kaj je to Ormož? oops.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#485 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 08 February 2007 - 05:07 PM

Mesto biggrin.gif
  • 0

#486 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts

Posted 08 February 2007 - 07:51 PM

QUOTE(besweety_inside @ 8. 2. 2007 - 16:00) View Post

Ormož ala Vojnik? blink.gif smile.gif

To je?
  • 0

#487 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts

Posted 08 February 2007 - 08:39 PM

Hehe ma ste se ujele tega Ormoža in Vojnika smile.gif AM jaz sem vprašala če je Ormož ala Vojnik, kao za psihične bolnike, sej ne da se norca delam, niti pod razno, blueberry je napisala neki.....Sej ni važno....OT smo smile.gif
  • 0

#488 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17594 posts

Posted 08 February 2007 - 08:39 PM

QUOTE(Hevea @ 7. 2. 2007 - 16:02) View Post

Jst sm razmišljala o nabavi vsega tega, ampak mi je vse probleme rešla aryuvedic fair&loveliness krema. Uporabljam jo slab teden, ampak se mi ni naredil noben nov mozolj (kljub temu, da imam menstruacijo in sm ponavadi mozoljasta kot gozd), stari pa počasi zginjajo in ogrci prav tako. Pa še koža se na splošno lepša.

Jst sam komi čakam, da me Nihrida razveseli, da je že dobila kremo. Le kaj bi jaz brez nje (nihride!)?

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#489 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts

Posted 08 February 2007 - 08:44 PM

kaj pri nas se neda dobit?eh ko je..e tako kremo rolleyes.gif
  • 0

#490 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 08 February 2007 - 08:48 PM

Jz sm uporabljala diferin in sem z njim zelo zdovoljna. v treh mesecih- ki ga je treba uporabljati, če želiš kakšen učinek, sem se znebila vseh mozoljev. Seveda se mi sem pa ke še kakšen pojavi, zdaj sem prenehala z uporabo, ker naj bi se uporabljal samo tri mesece. A se lahko spet začnem mazat z njim a ne?
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#491 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17594 posts

Posted 08 February 2007 - 09:08 PM

Sissy, več ti povem jutri, sicer ti pa še nisem omenila, da je prijazna soforumašica zame in še za par deklet iz Azije naročila Ayurvedic Fair & Lovely Fairness Cream - menda je prav čudežna in ful pomaga.
Poglej si komentarje tu:

http://www2.lepa-si....?showtopic=5888
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#492 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 08 February 2007 - 09:42 PM

tkole. mam kolegico, ki ma ful probleme z mozolji. js cesa tazga se nisn vidla. uglavnem, par mescov nazaj sm jo pelala k zdravnici, ki ji je predpisala diferin in klimicin. rekla je, da nej se zjutri maze s klimicinom, zvecer pa z diferinom. sam sm jo js prepricala, da je to prevec, in je se je zacela mazat usak drug dan z diferinom, pol 4 dan klimicn, 6 dan spet diferin itd. sej razumete vzorc ane. zraven je uporabljala se garnier tonik pa jojobo. stanje se ji do zdej ni skor nc izboljsalo, koza se ji je spucala samo po celu in nosu, lica in brado ma pa se zmer cist mozoljasta. da ne govorim da je polna brazgotin in flekov, ker usak mozolj razmesari do konca. ugavnem, ona je ze skor obupala, js bi ji pa rekla, da nej proba s tistimi hormonskimi tabletami. stara je pa 20 let. pomagajte, kaj nej ji svetujem?
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#493 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 08 February 2007 - 10:19 PM

Fai&Lovely.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#494 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 08 February 2007 - 11:07 PM

ne vrjamem da bi ta krema pomagala prot taki mozoljavosti smile.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#495 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 09 February 2007 - 08:33 AM

Ali pa KT Diane.
Brazgotine bo pa morala odstraniti z laserjem, ko bo čas za to.

Pa mislim, da bi bilo bolje uporabljati samo eno zdravilo naenkrat. In to vsak dan.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#496 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts

Posted 09 February 2007 - 10:08 AM

Meni tudi nobena ''čudežna krema'' ni odpravila mozoljev na bradi. KT Diane so šele pomagale.
  • 0

#497 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts

Posted 09 February 2007 - 10:12 AM

Jaz pa kr dobim sive lase, ko berem za kako dobro kremo, in ugotovim da se je neda pri nas dobiit cry.gif men dosegljivost neke kreme, pomeni isto kot kvaliteta. Torej če je kvalitetna in se je neda dobit, me sploh ne zanima. Oz sem tak jezna, da naraje sploh nebi čula niti besede več o tej kremi.. Ker itak ni dosegljiva zame.
  • 0

#498 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17594 posts

Posted 09 February 2007 - 01:04 PM

Brez veze tako mislit. Kakšnega znanca s Visa ali American Exspress kartico naštimaš, pa se naroči. Ali pa Nihrido zaprosiš, mogoče se bo še enkrat pustila naštimat. tongue.gif Glih v Sestavinah smo se zmenle in je Nihrida naročila zame in še za dve punci. Zdej samo še čakamo pošiljko, potem bo pa mogoče novi krog. tongue.gif
  • 0

Bill Bullard

#499 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts

Posted 09 February 2007 - 01:28 PM

Če vam kdaj kira kandidatka zmanka ali pa si premisli, sem jaz takoj zraven tongue.gif mah sej varjant je nekaj , ampak glih to mi gre na jetra, ker ne morm v trgovino in jo kupit, dogovarjanje, čakanje, bljak smile.gif
  • 0

#500 janez11

janez11

sramežljivec

• Člani
  • 2 posts

Posted 24 February 2007 - 11:30 PM

jaz sem dobil napotnico za dermatologa zdaj pa me zanima h kateremu naj se prijavim da bom čim prej prišel na vrsto sem iz okolice ljubljane
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users