Drugače je pa meni ena izmed naj serij (humorističnih) Arrested Development, ful škoda da so nehali snemati.
Nanizanke, nadaljevanke
Posted 13 September 2009 - 09:07 AM
Drugače je pa meni ena izmed naj serij (humorističnih) Arrested Development, ful škoda da so nehali snemati.
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)
Posted 18 September 2009 - 03:31 PM
Gleda katera Mad Men?
Jaz sem si pravkar dala loadat prvo sezono ... sumim, da gre za eno izmed boljših zadev.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 19 September 2009 - 09:48 AM
Kdaj začnejo Desperate H ?
Drugač pa mam za spremljat še: Weeds, Dexterja, DH, Grey's A, Californication, LOST (to je šele mid season).... Pa še dost jih je, morm si na listk napsiat kaj spremlat, da nam pozabla
Posted 19 September 2009 - 10:05 AM
Sally, zadnje dve ti ful priporočam, zakon so.
Nova sezona Californicatin se je fajn začela, meni je supr.
Gospodinje pridejo konec septembra.
Posted 19 September 2009 - 12:04 PM
Posted 19 September 2009 - 01:21 PM
Jst sm gledala prvo, pol pa ne več.
I have my own reasons
Posted 21 September 2009 - 05:38 PM
Na Mininovi je evidentiranih full sejalcev, meni pa že cel teden noče dol potegnit druge sezone 30rock ... niti enega samega sejalca oz. soležnika ni!!!!
Ponorela bom!!!
Drugače je nadaljevanka res fenomenalna ... spotaknejo se ob črnce (in njihovo zavednost), invalide, patriotizem, znane osebe ... ma ni da ni
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 24 September 2009 - 08:10 AM
United States of Tara (mi je kul, ker je pol ure samo)
Breaking Bad (to mi zveni kot meni na kožo pisana nadaljevanka)
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 24 September 2009 - 09:18 AM
Kinky prav zavidam ti, ker še maš Breaking Bad pred sabo. To je pa res mojstrovina. Mr. White tko noro igra, da adijo. Srhljivo dobra nadaljevanka.
United States of Tara sem pa samo ene par delov gledala, tut fajn.
Posted 24 September 2009 - 04:21 PM
Breaking Bad imam tudi jaz še na zalogi.
Pa seveda Mad Men.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 24 September 2009 - 04:24 PM
Breaking bad mam pa tud na seznamu že. Joj, mene bodo te nanizanke pokopale.
Pa spet mam Friends manijo. Ful bi si kupila komplet vseh 10 sezon, sam kaj, k bom dala več kot 100€.
Posted 24 September 2009 - 10:17 PM
Se pa strinjam, da je poseben draž, če je zadeva oriđinal. [/font]
Jaz Friendse sedaj gledam ponovno DRUGO sezono, in res uživam full zraven, v vsakem delu toliko norih for.
Drugače se je pa že začela 5. sezona: How I met your mother - ok, pa Breaking Bad sem začela gledati in mi je - po pričakovanjih - super.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 27 September 2009 - 09:30 AM
Pogledala sem prvih 5 delov serije In Treatment. Me kr vleče, da gledam dalje. Vsi njegovi primeri so mi zanimivi, najboljši je pa itak od Laure. Sally hvala za priporočilo
Posted 27 September 2009 - 10:20 AM
Posted 29 September 2009 - 08:15 AM
Danes pa nova sezona Lie To Me.
Posted 25 October 2009 - 09:23 AM
Posted 28 October 2009 - 06:27 PM
Zakaj teh torrentov ni nikjer, a slučajno teh dveh serij ( Supernatural pa The Vampire Diaries) prejšnji teden sploh ni bilo?
Posted 28 October 2009 - 06:31 PM
Supernatural (sedmi del) pride ta petek ven, prejšnji teden so imeli premor.
Posted 28 October 2009 - 06:50 PM
Hvala. Zdaj sem pomirjena.
Posted 28 October 2009 - 09:00 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users