Španija
Posted 15 February 2019 - 10:48 AM
Si ze kupla karte?
Posted 15 February 2019 - 10:55 AM

Posted 15 February 2019 - 10:55 AM
Posted 15 February 2019 - 11:01 AM
_M_ ne še, čez vikend imam plan.
Ker nisem bila že 10 let na avionu (in še to je bilo edinkrat) se moram dobit s kolegico, ki veliko potuje, da mi razloži trike pri letalskih kartah, prtljagi in podobnih zadevah - da kaj ne zafrknem
Slišala sem same pohvale in da cene niso divje
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 15 February 2019 - 11:04 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 15 February 2019 - 11:10 AM
joj hvala. Meni ni iskalnik nič ven vrgel
Put A Kilt On It!
Posted 15 February 2019 - 11:14 AM

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 15 February 2019 - 11:50 AM
Joj Kami Valencia je res odlična izbira.
Jaz sem tudi že kar nekaj pisala, bom poskusila linkat poste, če mi uspe.
http://www.cudovita....16048&p=1222730
http://www.cudovita....=16048&p=856658
http://www.cudovita....=16048&p=857436
Če te pa še kaj zanima pa kr vpraša.
[Napoleon]
Posted 15 February 2019 - 12:21 PM
Hvala!!!
Za drugič vem - brez J-ja najde ta forum vse živo … predno odpotujem, se moram samo še naučit, kako se pravilno napiše
Put A Kilt On It!
Posted 27 February 2019 - 08:46 AM
Kami, preko katere strani si kupila karte?
Posted 28 February 2019 - 08:35 AM
Direkt na Ryanair
Tiste, ki ste že bile v Valenciji - v katerem koncu mesta se mi splača pogledat za apartmaje/hotele. Pogoj je edino, da je cenejši najem in da je zraven metro (pa seveda 24h check in ).
Imate kakšen predlog?
Put A Kilt On It!
Posted 28 February 2019 - 10:57 AM
Odvisno kaj je vaš glavni namen oz plan.
Me smo s sodelavkami imele hostel zraven Plaza de Ayuntamiento pa je bilo super, ker imaš vse blizu, do Turie oz Oceanografica pa lep sprehod.
Ruzafa je tudi en tak zanimiv predel, je pa malo dlje do centra, pa ponoči bi znalo biti kaj glasno. Lahko iščeš tudi v Ciutat Vella, če bo kaj ugodnega, meni je ta del ful všeč. Na spodnji sliki je to območje med parkom in rdečo metro linijo. Benimaclet ali pa bližino plaže pa bi odsvetovala, saj sta nekoliko oddaljena. Pa v bližini plaže je en tako malo čudn predel, za katerega je veljalo, da se ga je pametno izogibat, ampak ne vem točno kako se reče.
Jaz sem drugače živela zraven Mestalle pa je bilo čisto ok.
Na tem linku je tudi precej uporabnih zadev.
[Napoleon]
Posted 28 February 2019 - 11:22 AM
Posted 28 February 2019 - 12:11 PM
Super, najlepša hvala.
Ali sem jaz nora, ali nikakor na Bookingu ne najdem kontakta, da jih pred rezervacijo vprašam za "pozen check in".
Sem našla TO sobo, ampak piše da je samo do polnoči, pa da vidim ali so se kaj pripravljeni prilagodit
Put A Kilt On It!
Posted 28 February 2019 - 12:35 PM
Posted 28 February 2019 - 03:38 PM
Pa lahko to kje preveriš?
Midva sva tako bivala v Portu, ok je bilo, nimaš pa čisto 100% zasebnosti, kopalnico si deliš, kuhinjo..
Nasploh z nastanitvami v Španiji do sedaj nisem bila nekaj ekstra zadovoljna, res pa je, da sva jemala nekje v spodnjem cenovnem rangu privat nastanitev, ker nama konec koncev ni bilo tako pomembno za tisto malo časa, ki sva ga tam prebila.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 28 February 2019 - 04:07 PM
^^ Olivija, podobno razmišljam. Ostajamo 3 noči, plan imamo tam samo spat. Glede hrupa je pa riziko tudi v hotelskih sobah.
Tasika - tudi ta apartma sem gledala, ampak nikjer ne najdem kontakta, da bi jih vprašala za check-in, saj pridemo na letališče šele ob polnoči.
Put A Kilt On It!
Posted 01 March 2019 - 07:36 AM
Če pogledaš pod info in prices imaš contact the host in jim preko bookinga pošlješ sporočilo.
[Napoleon]
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users