Jump to content

Photo

Vprašanja

• Please log in to reply
515 replies to this topic

#481 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 15 April 2024 - 05:53 AM

Frida, neakak tako je tud pri nas. :) Danes je bil spet gor ob 5h. :butl: Si je pa vsaj sam pripravil zajtrk. :)

Buggy, super. Malce raziskovanja, mest in se plaze. :thumbup:
Me zanima kako ti bo vsec JV Azija.
  • 0

#482 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 01 July 2024 - 09:36 AM

Tiste, ki ste že potovale s Flex busom, bi želela preverit ali kje lahko vidiš postajališča na poti?

Ko sem vpisala Šibenik - Ljubljana, je celo direkten bus do Lj. Ko sem pa vpisala Biograd na Moru, gre pa čez Budimpešto ali Avustrijo v LJ. 

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#483 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 13 March 2025 - 08:12 AM

Ima katera kako fajno aplikacijo s katero tracka stroške potovanj? Jaz  bi si to ločeno vodila od ostalih stroškov, ki si jih vodim. Naložila sem TravelSpend pa lahko imaš v brezplačni verziji samo eno potovanje naenkrat, pri Expensify se morač prijavit oz si ustvarit račun, kar mi ni. 

Nekaj preprostega kar ti omogoča urediti stroškovne skupine, ni plačljivo in ne rabiš ustvarit računa. Mogoče kar Toshl naložim za to. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#484 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 13 March 2025 - 08:58 AM

Ja jaz sem si u toshlu uredila.
  • 0

#485 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23287 posts

Posted 23 April 2025 - 11:15 PM

Kakšne imate izkušnje z varščinami v apartmajih za primere škode, bi plačale?

Sem že hotela rezervirat enega, potem sem pa prebrala, da zahtevajo, da jim položiš 150 € varščine. Piše, da po odhodu in preverjanju stanja apartmaja ta znesek vrnejo čez nekaj dni na kreditno kartico. Me je malo odbilo, čeprav itak vedno pazimo, da česa ne poškodujemo, ampak vseeno.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#486 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 24 April 2025 - 05:50 AM

Nama so parkrat rezervirali varscino in po odhodu takoj spet sprostili. Ni bilo nobenih problemov.
  • 0

#487 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 24 April 2025 - 06:15 AM

Jaz sem to morala narest v Spaniji, dobila sem nazaj takoj, niso niti prisli pogledat stanovanja.
  • 0

#488 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 24 April 2025 - 08:46 AM

Pri nas tudi ni bilo nobenih problemov.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#489 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 24 April 2025 - 10:44 AM

Marmelada, ce bos rezervirala prek bookinga, samo pazi na kaksna zasebna sporocila, ki zelijo placilo varscine na nek random link. Booking ima v zadnjem casu probleme z vdori in preden karkoli klikas, preveri pri bookingu ali je sporocilo legit.
  • 0

#490 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23287 posts

Posted 24 April 2025 - 04:12 PM

Hvala. Hotela sem rezervirat direkt na njihovi spletni strani, sem jim potem včeraj zvečer še pisala na mail glede nekih vprašanj, pa mi niso do zdaj nič odgovorili. Odzivnost na višku. Pa hočejo še ekstra doplačilo za čiščenje, tako da na koncu pride skoraj ista cena kot na bookingu. Se mi zdi booking na koncu mogoče bolj varna izbira, če že gre kaj narobe.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#491 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 28 April 2025 - 05:27 PM

Tiste, ki greste na dopust julija ali avgusta in nimate kakšnih vikendov ipd. - kam greste? :butl: Jaz rahlo obupujem, sva bila po iskanju letalskih že skoraj odločena za Menorco pa sem šla gledat za nastanitve in me je kap ob cenah. Ne vem, a se je že od lani tako podražilo ali smo prepozni za karkoli pametnega (verjetno oboje).

• 0

― V. Van Gogh

#492 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 28 April 2025 - 06:32 PM

Mi gremo julija na Kreto. Sva januarja nasla eno dobro ponudbo prek agencije (hotel & leti & shuttle do hotela) in kar rezervirala. Je bilo znatno ceneje kot ce bi rezervirala v lastni reziji. Tud v primerjavi z drugimi destinacijami v Sredozemlju.
  • 0

#493 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17282 posts

Posted 28 April 2025 - 07:01 PM

Jaz gledam Italijo, ker se nama pac ne da z napol razumnimi ljudmi okol hodit in so cene v nebo ze za najbl bedn apartma.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#494 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 28 April 2025 - 07:24 PM

Ma ja, tudi če znižaš standarde, je ponudba katastrofalna. Me res vedno bolj mineva kam it. Saj do konca OŠ se bomo mogoče navadili, da je treba rezervirat vsaj pol leta prej. 

Starša gresta vsako leto v Grčijo, letos na Rodos. Ampak hodita septembra, ko se da živet.

• 0

― V. Van Gogh

#495 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 28 April 2025 - 09:13 PM

Sodelavka je zdaj v Dubaju, menda je blizu 40 stopinj, ampak ona to kr dobro prenaša.
  • 0

#496 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19145 posts

Posted 29 April 2025 - 06:41 AM

Tam je suh zrak, je dost lažje prenašati. Kolegi so na Mauriciusu, nazaj grede pa bodo še par dni v Dubaju v Atlantisu.

Jina, si kaj agencije tudi gledala?
  • 0

#497 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 29 April 2025 - 06:57 AM

Joj Mauritius, tocno 7 let nazaj sem bila tam 🥰
  • 0

#498 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 29 April 2025 - 07:01 AM

Jaz bi pomoje tudi gledala kakšen grški otok. Magari septembra, zakaj ne... Ena iz oddelka gre po prvomajskih za dva tedna na dopust, tamala bo 10 dni manjkala v šoli.. 

• 0

#499 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 29 April 2025 - 07:16 AM

Zato, ker se ne bomo celo poletje doma prekladali in rabimo dopust.
Sem gledala tudi agencije, ja. Ponudbe je sicer toliko, da se ne znajdem med njimi, gremo vedno v lastni reziji.
Se najbolj me vlece spet na Sardinijo ali Mallorco. Ali pa Lamezio/Tropeo.
  • 0

― V. Van Gogh

#500 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17282 posts

Posted 29 April 2025 - 07:20 AM

Saj v Lamezio pa najbrz cisto poceni pelje, ane? Tam je tudi nastanitev cenejsa? Bi pa znalo biti nehumano vroce, ampak to itak nimas kaj za ta cas.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users