Buggy, super. Malce raziskovanja, mest in se plaze.

Me zanima kako ti bo vsec JV Azija.
Posted 15 April 2024 - 05:53 AM
Posted 01 July 2024 - 09:36 AM
Tiste, ki ste že potovale s Flex busom, bi želela preverit ali kje lahko vidiš postajališča na poti?
Ko sem vpisala Šibenik - Ljubljana, je celo direkten bus do Lj. Ko sem pa vpisala Biograd na Moru, gre pa čez Budimpešto ali Avustrijo v LJ.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 13 March 2025 - 08:12 AM
Ima katera kako fajno aplikacijo s katero tracka stroške potovanj? Jaz bi si to ločeno vodila od ostalih stroškov, ki si jih vodim. Naložila sem TravelSpend pa lahko imaš v brezplačni verziji samo eno potovanje naenkrat, pri Expensify se morač prijavit oz si ustvarit račun, kar mi ni.
Nekaj preprostega kar ti omogoča urediti stroškovne skupine, ni plačljivo in ne rabiš ustvarit računa. Mogoče kar Toshl naložim za to.
Posted 13 March 2025 - 08:58 AM
Posted 23 April 2025 - 11:15 PM
Kakšne imate izkušnje z varščinami v apartmajih za primere škode, bi plačale?
Sem že hotela rezervirat enega, potem sem pa prebrala, da zahtevajo, da jim položiš 150 € varščine. Piše, da po odhodu in preverjanju stanja apartmaja ta znesek vrnejo čez nekaj dni na kreditno kartico. Me je malo odbilo, čeprav itak vedno pazimo, da česa ne poškodujemo, ampak vseeno.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 24 April 2025 - 05:50 AM
Posted 24 April 2025 - 06:15 AM
Posted 24 April 2025 - 08:46 AM
Pri nas tudi ni bilo nobenih problemov.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 24 April 2025 - 10:44 AM
Posted 24 April 2025 - 04:12 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 28 April 2025 - 05:27 PM
Tiste, ki greste na dopust julija ali avgusta in nimate kakšnih vikendov ipd. - kam greste? Jaz rahlo obupujem, sva bila po iskanju letalskih že skoraj odločena za Menorco pa sem šla gledat za nastanitve in me je kap ob cenah. Ne vem, a se je že od lani tako podražilo ali smo prepozni za karkoli pametnega (verjetno oboje).
― V. Van Gogh
Posted 28 April 2025 - 06:32 PM
Posted 28 April 2025 - 07:01 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 28 April 2025 - 07:24 PM
Ma ja, tudi če znižaš standarde, je ponudba katastrofalna. Me res vedno bolj mineva kam it. Saj do konca OŠ se bomo mogoče navadili, da je treba rezervirat vsaj pol leta prej.
Starša gresta vsako leto v Grčijo, letos na Rodos. Ampak hodita septembra, ko se da živet.
― V. Van Gogh
Posted 28 April 2025 - 09:13 PM
Posted 29 April 2025 - 06:41 AM
Posted 29 April 2025 - 06:57 AM
Posted 29 April 2025 - 07:01 AM
Jaz bi pomoje tudi gledala kakšen grški otok. Magari septembra, zakaj ne... Ena iz oddelka gre po prvomajskih za dva tedna na dopust, tamala bo 10 dni manjkala v šoli..
Posted 29 April 2025 - 07:16 AM
― V. Van Gogh
Posted 29 April 2025 - 07:20 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users