Jump to content

Photo

Zaroka / poroka

• Please log in to reply
1324 replies to this topic

#481 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 01 October 2013 - 01:03 PM

Ne vem točno. Sploh si ne predstavljam koliko časa kaj vzame. Verjetno sem že malo pozna za letos?

Ne vem, odvisno verjetno kje bi rada imela obred in potem kosilo/večerjo.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#482 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 01 October 2013 - 01:33 PM

Ne vem točno. Sploh si ne predstavljam koliko časa kaj vzame. Verjetno sem že malo pozna za letos?

Nisi pozna. Ena prijateljica je lani organizirala super poroko (bila je zelo lepa poroka in odlična žurka) v 45 dneh. Vem, da je bilo 45 dni, ker jo je zaprosil (oz. predlagal, da se na ta in ta datum poročita). Naslednji dan je šla na upravno enoto registrirat avto in je še vprašala kako je s tporoko. In moraš najmanj 45 dni pred datumom dati vlogo in uredit papirologijo. Potem so šli pa za dva tedna na morje. In sta praktično v zadnjih dveh tednih organizirala sanjsko poroko za 70 ljudi.

Ok, catering, muziko in fotografa sta uredila kakšen mesec prej. Pa vabila sta tudi poslala kakšne 3 tedne prej (vem, ker sem jih pomagala delat).

• 0

#483 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 01 October 2013 - 03:28 PM

Uau, čestitam, Podgana!:woot:

Tole se nanaša na debato v Vtisih: Mislim, da te poroka stane kolikor želiš.

To itak, ampak jaz bi se poročila na dvorišču Lj. gradu v Lanvin obleki, kar pa ni poceni. :cry: :lol:

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#484 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 01 October 2013 - 03:46 PM

:lol:

Jaz si zakona želim bolj od poroke ...zato bi mi bilo praktično skoaj vseeno, kje bi se poročila...vse bi bilo precej preprosto.

Jina, nič ne namigujem, da je tebi poroka pomembnejša od zakona...ker je moj post pod tvojim, bi se lahko tako zdelo :)

• 0

#485 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 01 October 2013 - 04:01 PM

Ja, jaz tudi. Zdaj si predstavljam samo ogromno stresa, pa pomoje 3 tedne prej ne bi mogla spat. XD

• 0

― V. Van Gogh

#486 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 01 October 2013 - 04:05 PM

Jst bi se pa lahko ta trenutek preoblekla in šla na UE... :lol:

Ampak mam en ključen problem...moj se noče poročit :lol:

• 0

#487 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17287 posts

Posted 01 October 2013 - 04:06 PM

Hvala, Jina :D

Obleka je spet ena taka stvar na katero ne malo mislim. (Med velikimi imeni pa itak najdem marsikaj primernega :D).

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#488 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16822 posts

Posted 01 October 2013 - 07:04 PM

Jaz o svoji poroki sploh nimam predstave. Jaz bi samo prstan in spremembo priimka na UE.

Sam kaj ko fant noče.

Meni je vse ostalo tumač in nisem pripravljena tega plačat, organizirat in bit v središču pozornosti - to me moti še najbolj od vsega, ker tega ne maram.

• 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#489 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 01 October 2013 - 07:08 PM

A ni največja ovira to, da nisi pripravljena izreči zaobljube, kot si že večkrat rekla? XD

• 2

― V. Van Gogh

#490 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16822 posts

Posted 01 October 2013 - 08:12 PM

Tudi to, ja, če si že morala piknit!

• 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#491 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 11 October 2013 - 08:23 AM

Čestitke, Podgana!  :wub2:

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#492 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27347 posts

Posted 11 October 2013 - 10:16 AM

Meni je S rekel, da na noben način noče, da bi imela njegov priimek :D, ker je kao lame in na ič.

• 0

#493 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17287 posts

Posted 07 November 2013 - 05:10 PM

V katerih salonih pa si bila? Slišala sem tudi pohvale za en salon v Mariboru.

V nobenem še :D Sploh ne bom šla verjetno, ker nakup je drag, izposoja pa tudi. Rada bi v bistvu kratko večerno obleko. Raje ne v svetli barvi. Mogoče celo črno :)

Podgana kakšna vabila bi pa imela ti? Mogoče ti lahko pomagam... ;)

Sanja se mi ne. Nočem komplicirati. Najbrž bom kupila papir in sama napisala. Hvala vseeno :)

To je pa že ful hitro! Boš imela poroko v ozkem krogu? Si ne predstavljam, da bi meni v dveh mesecih ali manj uspelo vse zorganizirat, če bi imela neko večjo poroko, več kot 50 ljudi recimo.

V zelo ozkem (vseh skupaj nas bo 14). Na gradu je zastonj, večerjo pa sva zdaj tudi rezervirala. Sem zelo na komot in si nočem delati veliko skrbi (pa večina stvari v povezavi s poroko, ki jih drugi počnejo, mi je izjemno trapastih :oops: ).

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#494 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 07 November 2013 - 06:42 PM

Marmelada, jaz se poročim 14. junija.

Podgana, kaj pa ti je trapasto kar ljudje počnejo? Šrange pa tak?

Jaz sem se včer zabavala ko sem brala kaj ljudje pišejo v vabila :lol:

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#495 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17287 posts

Posted 07 November 2013 - 06:51 PM

O, ja, šrange :ph34r:  Ugrabitev neveste, zaročna slikanja, slikanja jutro po poroki, limuzine, kočije, ples tak in drugačen do minute napovedan... Besedila na vabilih so tudi ''simpatična'', ja :D Ljudje grejo v take detajle. Ena mamina sodelavka je potem rekla, da ji je žal za vse komplikacije, ker je šele na fotografijah videla kako sta bila na poročni dan izmozgana.

Po pravici povedano, jaz sem prelena za to. Komur se da, pa naj le :D

• 0

Tumblr

#496 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 07 November 2013 - 06:55 PM

Meni je "zaročno" slikanje(meni najprej ni bilo jasno kaj to je, sem mislila da najamejo fotografa takrat ko fante zaprosi punco :D) ok samo zato, da se navadiš, da nekdo s fotoaparatom okoli skače. Ampak dvomim, da ga bom imela. Za jutro po poroki pa sem pred kratkim izvedela, nikjer pa slike rdečega madeža na rjuhi :lol:

• 0

#497 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23292 posts

Posted 07 November 2013 - 06:57 PM

Kul, Podgana. Potem pa imaš pomoje še čisto dovolj časa, če vas bo tako malo.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#498 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 07 November 2013 - 08:14 PM

Kar je mene res začudilo so cene poročnih prstanov. Pod 300€ za dva jih sploh ni, pa sta le zlati (glomazni in posledično grdi) rinki. Berem, da ljudje dajejo po 1000€ in več.

Sem jih gledala na etsy, dobim dva za okoli 150€ in jih bom po vsej verjetnosti naročila.  Kaj takega:http://www.etsy.com/...eed_tlp=jewelry

• 0

#499 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18463 posts

Posted 07 November 2013 - 08:16 PM

@Frčica: glede krvavega fleka na rjuhi ni panike. Lahko se malo urežeš v prst...

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#500 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 07 November 2013 - 08:18 PM

Preprost prstan. Mi je všeč  :)

• 0