Jump to content

Photo

Katerih jedi izrazito ne marate?

• Please log in to reply
876 replies to this topic

#481 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27626 posts

Posted 23 November 2009 - 06:07 PM

^^

Ravno vceraj sem jedla cimetov sladoled z bucnim oljem in bucnicami. njam.gif

QUOTE(Frčica @ 23. 11. 2009 - 17:00) View Post

Temu jst rečem hrana s pikami biggrin.gif
šele zadnja leta jem polento(spet hrana s pikami), ampak more biti obvezno skuhana na pol mleka pol juhe in z obilo omake

Haha, jaz tudi, hrana s pikami: hruskov sok, gres (močnik), ne maram ne enega ne drugega. Polente pa tudi dolgo nisem jedla, vendar ne zaradi pik, ampak zaradi tega, ker so nam jo v soli vedno delali prelito s stopljenim sladkorjem. bruh.gif
Sele, ko jo je mami doma zacela pripravljati v obliki popecenih rezin se mi je priljubila.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#482 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 24 November 2009 - 10:00 AM

jaz cimet obožujem tongue.gif
mlečni riž je tudi meni zanič. pa ričet v osnovki ajooj sem enkrat ugriznila v ješpren (al kako se reče) and never again laugh.gif
  • 0

#483 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 24 November 2009 - 10:19 AM

QUOTE(_Planet_ @ 23. 11. 2009 - 18:07) View Post

^^

Ravno vceraj sem jedla cimetov sladoled z bucnim oljem in bucnicami. njam.gif
Haha, jaz tudi, hrana s pikami: hruskov sok, gres (močnik), ne maram ne enega ne drugega. Polente pa tudi dolgo nisem jedla, vendar ne zaradi pik, ampak zaradi tega, ker so nam jo v soli vedno delali prelito s stopljenim sladkorjem. bruh.gif
Sele, ko jo je mami doma zacela pripravljati v obliki popecenih rezin se mi je priljubila.

Nam so dajali polento zraven golaža, bila je čist mrzla in trda. Mi je zmanjkalo omake in sem mogla samo jest, učiteljica je pa zraven stala dokler nisem pojedla... da o tem ko smo mel v vrtcu golaž za kosilo in mi ni bil všeč ker je bilo mastno meso in sem bila spet zadnja pa me je mela vzgojiteljica dost in je rekla da če ne bom hitro pojedla mi bo puding not v golaž dala in bom mogla vse skupi pojest. No, jst nisem hitr pojedla in je uresničila svojo grožnjo cry.gif še zdej se spomnim te ogabne mešanice okusov. Zdej jih pa nič ne silijo s hrano, jih raje pustijo cel dan brez hrane... down.gif druga skrajnost
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#484 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 24 November 2009 - 10:24 AM

QUOTE(Frčica @ 24. 11. 2009 - 10:19) View Post

Nam so dajali polento zraven golaža, bila je čist mrzla in trda. Mi je zmanjkalo omake in sem mogla samo jest, učiteljica je pa zraven stala dokler nisem pojedla... da o tem ko smo mel v vrtcu golaž za kosilo in mi ni bil všeč ker je bilo mastno meso in sem bila spet zadnja pa me je mela vzgojiteljica dost in je rekla da če ne bom hitro pojedla mi bo puding not v golaž dala in bom mogla vse skupi pojest. No, jst nisem hitr pojedla in je uresničila svojo grožnjo cry.gif še zdej se spomnim te ogabne mešanice okusov. Zdej jih pa nič ne silijo s hrano, jih raje pustijo cel dan brez hrane... down.gif druga skrajnost

Sam to je pa prav grdo no. cry.gif

• 0

#485 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 24 November 2009 - 10:35 AM

Wtf? Grozno! Sej po eni strani mora bit bedno bit vzgojiteljica, če ti otroci nočejo jest, ampak to je pa že pošteno čez mejo no.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#486 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 24 November 2009 - 10:40 AM

Surovega sira (ali sploh kjerkoli kak drug sir kot pa roblek iz hoferja. v ameriki sem umirala ker povsod tlačijo ta jeben cheddar cheese, za bruhat, res. ), rdeče paprike, jajčevca.
Česna na solati.
Morske hrane.
Artičok, smetane.
Sadnih puffy kremastih peciv, ki zgledajo ful lepo, pol je pa sam šečer pa margo pa kaki ojačevalci in sladila, da ti kr slabo rata.
Šniclov, omg riževih klobas.

Ostalo jem pa čist vse! huh.gif biggrin.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#487 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 24 November 2009 - 10:50 AM

QUOTE(Cvetka @ 24. 11. 2009 - 10:40) View Post

Česna na solati.

njam.gif hehe
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#488 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27626 posts

Posted 24 November 2009 - 11:39 AM

^^

yes.gif njam.gif smile.gif

QUOTE(Frčica @ 24. 11. 2009 - 10:19) View Post

cry.gif Tudi jaz imam travme iz vrtca/sole s podrocja prehranjevanja, sicer tako hudih ne, kot ti. :| Vse do svoje meje. :| Sem pa velikokrat v solski torbi tihotapila ogabno hrano domov in jo ali dala psu, ce jo je maral, ali pa vrgla v smeti. Velikokrat sem v jedilnici zadnja cakala na trenutek nepozornosti vzgojiteljic in kuharic in tekla s polnim pladnjem ogabne hrane na mesto, kjer se je oddajalo pladnje in potem tekla s sole domov, da me ne bi kdo zasacil in odvlekel nazaj za mizo. cry.gif

Sadnih puffy kremastih peciv, ki zgledajo ful lepo, pol je pa sam šečer pa margo pa kaki ojačevalci in sladila, da ti kr slabo rata.

Tega tudi jaz ne maram. :\
  • 0

#489 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 24 November 2009 - 11:51 AM

Surovega sira

Jaz umrem, če bi ga kdaj morala dati v usta. Kateregakoli. Če je pa topljen, me pa težko ustaviš njam.gif

- večina v kisu vloženih stvari (paprika, jurčki... ogabno)
- vampi
- segedin down.gif
- večina salam (v bistvu jem samo pršut)
- brokoli
- orehi (orehova potica down.gif )
- rozine
- fige

...
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#490 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 24 November 2009 - 11:53 AM

Jaz sem pa včeraj zopet ugotovila, da mrzim ribe. Lososa ni problem pojesti, ker je dovolj masten. Sem pa včeraj jedla ribone (ali kar koli je že bilo) in je bila groza živa. Sem se morala povrhu nažreti čokolade, da sem prikrila okus. Ko bi jedel žagovino.
(tu moram tudi dodati, kako sploh pripravljam ribe - kuham jih v sopari z nekoliko oljčnega olja. In od tu verjetno ta suhost, ker jih nisem pražila v olju).
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#491 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27626 posts

Posted 24 November 2009 - 12:08 PM

Sonchika jaz pa ravno obratno, lososa ne morem jesti, ker mi je premasten, ostale ribe pa, ce so ustrezno pripravljene, z lahkoto zmazem. biggrin.gif
Ja, bo nekaj v nacinu priprave, en gospod mi jih vedno spece na zaru, zalite z veliko domacega olivnega olja, niso mastne, da bi teklo od njih, postanejo pa ravno prav socne; poleg se kozarec dobrega vina in me nihce ne ustavi. njam.gif
  • 0

#492 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 24 November 2009 - 01:23 PM

Jaz ne jem:
perutnine (kure, purani ipd. so mi najbolj odvratne živali in smrdi mi to meso)
ovčetine, jagnjetine
vampov, jetrc...
grisa, mlečnega riža
kuhanih domačih klobas
mastnega mesa
ne maram preveč mletega mesa in pohanega, ker ne vem, kaj jem
jem, ampak nimam pa preveč rada raznih zosov (krompirjevega, fižolovega, bučkinega...)
pred časom so se mi tudi dagnje zagabile. Ne maram tudi pekoče hrane.

Od sadja in zelenjave jem vse. Nasploh nisem preveč izbirčna.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#493 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 24 November 2009 - 02:51 PM

Men sta pa gres in mlečen riž ful dobra. Že nekej cajta hočm kej od tega skuhat, sam se mi ne da. biggrin.gif

Ne maram nobene morske hrane, tok mi vse smrdi. Drgač sem pa itak precej zbirčna, bi blo bolš, če bi naštela kaj jem. biggrin.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#494 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 24 November 2009 - 07:34 PM

QUOTE(sade @ 24. 11. 2009 - 13:23) View Post

ne maram preveč mletega mesa in pohanega, ker ne vem, kaj jem

To si že enkrat prej napisala in mi je že takrat bilo ful smešno. laugh.gif Kako ne veš, kaj ješ? Mi doma paniramo šnicle in mama pač kupi lepe kose belega mesa, meso za mlete zadeve pa lahko tudi sam izbereš in ti v trgovini pred tabo zmelje. Drugo je če greš v restavracijo, ampak tam jaz itak nikoli nisem jedla pohanja in mletega mesa, ker hodimo samo v kitajsko in tam vedno žrem rezance.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#495 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23277 posts

Posted 24 November 2009 - 08:00 PM

Jaz pa ne maram:
-artičok
-čebule
-rozin v pecivu, v muslijih in kar tako pa jih jem
-paštete in raznih namazov s pizza okusom
-šunke
Najbrž je še kaj, ampak se trenutno ne spomnim. Sem pa napredovala zadnje čase - pri fantu doma sem prvič v življenju jedla vampe, segedin in ocvirke. Doma tega nikoli nisem niti probala, ker mi ni delovalo okusno. Čeprav ravno ful njami mi pa tudi ni, ampak pojem. smile.gif So tudi druge jedi, ki mi niso preveč všeč, jih pa pojem, npr ričet, goveji zrezki, pšenični gres, sarma,...
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#496 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 24 November 2009 - 08:18 PM

^ A marmelado ješ? HAHA

Jaz tudi ne jem krvavic, segedina, golažev, klobas in podobnega sranja, res, odvratno mi je, in če bi me kdo kdaj poskušal prisiliti naj to pojem - bi si raje svojo roko odgriznila, in to prežvekovala. butl.gif Me pa nikoli nihče ni silil jesti stvari, razen včasih v OŠ, vedno sem lahko jedla kar sem hotela, seveda ne sedaj samo sladkarije, vsakega malo, pa tudi na mizi sem kdaj lahko kaj pustila, na krožniku. smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#497 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 24 November 2009 - 08:29 PM

Cimeta, česna.
  • 0

#498 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 November 2009 - 09:01 PM

Cimet, česen, segedin, golaž (to zadnje dvoje samo od moje mame) woot.gif laugh.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#499 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 24 November 2009 - 09:09 PM

Rozine mi pa res niso pretirano pri srcu. Take brezvezne, zlajnane.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#500 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 24 November 2009 - 09:16 PM

Men so pa tok dobre, obožujem jih. njam.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users