Jump to content

Photo

najbolj nenavadne navade

• Please log in to reply
1464 replies to this topic

#481 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 23 January 2007 - 04:57 PM

QUOTE(Emily @ 22. 1. 2007 - 23:50) View Post

Enako! down.gif Včasih že kkšno uro po nanosu.

Pol je pa škoda, d si sploh nohte nalakiraš! biggrin.gif
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#482 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 23 January 2007 - 05:47 PM

Jst si pa pukam lase z vrha temena, ko sem živčna...
Pol sem pa živčna k mam ful "mladine" pa vse štrli in začnem tisto pukat...

Grozna sem....
  • 0

#483 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 23 January 2007 - 09:16 PM

js si pa zvijam kožo na roki. s sredincem pa palcem vzamem del kože, pol pa s kazalcem prtisnem v sredino. mam že čist raztegnjen.
druga je pa, da se dostkratvlečm za vršćek nosu. al kako bi to rekla. se mi je že kr mal podaljšal tongue.gif
to so moji živčni tiki
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#484 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 23 January 2007 - 09:22 PM

Moj živčni tik je, da si tko navijam lase na prst. Včasih jih tko zvijem, da ne morem več razvozlat in si jih kr potrgam. laugh.gif To delam sploh zlo intenzivno pred izpiti in mam pol čist potrgane in nacufane laske ponekod. ermm.gif Pa isto si od živčnosti grizem notranjost ust.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#485 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 23 January 2007 - 09:26 PM

Jst si grizem ustnice, ko sm živčna. Pol mam vse suhe in še vsi vidijo da se sekiram. IPB Image
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#486 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 23 January 2007 - 09:43 PM

QUOTE(DiLeMa @ 23. 1. 2007 - 21:22) View Post

Moj živčni tik je, da si tko navijam lase na prst. Včasih jih tko zvijem, da ne morem več razvozlat in si jih kr potrgam. laugh.gif To delam sploh zlo intenzivno pred izpiti in mam pol čist potrgane in nacufane laske ponekod. ermm.gif Pa isto si od živčnosti grizem notranjost ust.

Pouhen las je zmeri pol po tleh, v enem tednu se jih nabere za ornk lasulo!!! laugh.gif laugh.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#487 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 23 January 2007 - 09:44 PM

Zelo mi gre na zivce ko moram fantu spect EN komad na cd-ju ki ima 700MB.Joj tako mi je hudo za cd kr jokala bi se smile.gif
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

#488 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 23 January 2007 - 09:51 PM

zakaj pa sam enga, o fak to pa jst nebi!!!
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#489 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 23 January 2007 - 09:56 PM

USB si omisli.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#490 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 24 January 2007 - 10:36 AM

Al daš pa multisession CD pa lahko še ful gor nasnameš
  • 0

#491 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 24 January 2007 - 10:40 AM

Ali pa cd/dvd-rw.

Ne morem si poščetinat zob na suho krtačko. Vedno prej pod pipo, nato pa pasto gor.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#492 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 24 January 2007 - 11:23 AM

Če mam leče, se včasih zmotim pa si hočem očala popravit smile.gif
  • 0

#493 Schpella

Schpella

sramežljivec

• Člani
  • 46 posts

Posted 24 January 2007 - 11:36 AM

- ko pridem z WCja, grem takoj pol litra vode spit (to izvira iz nekdanjih hudih težav z vnetim mehurjem)
- na pire krompir si nalijem nekaj kisa od solate in nastalo zmes jem z žlico (recept je odličen, ga pa priporočam le za solo obroke biggrin.gif )
- ko se zamislim, začnem s prsti bobnat po podlagi, tudi če je ta podlaga v tistem momentu glava od mojga tipa biggrin.gif
- vedno pozdravljam z "dober dan", tudi po osmi uri zvečer blink.gif
- kiham tako na glas, da cela občina ve da sem kihnila
- ko spijem kak kozarček preveč, grem samodejno za šank in kelnarci pomijem posodo. V hujših primerih pomijem tudi WCje in tla. Velja samo v gostilnah, kjer poznam osebje, da ne bo pomote biggrin.gif
- cufam si suho kožo na ustnicah
- med telefoniranjem ne morem stat pri miru ali sedet, vedno hodim okrog (kar mora na posnetkih varnostnih kamer v trgovinah zgledat precej smešno)
  • 0
Takle mamo.

#494 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 24 January 2007 - 01:24 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 23. 1. 2007 - 17:47) View Post

Jst si pa pukam lase z vrha temena, ko sem živčna...
Pol sem pa živčna k mam ful "mladine" pa vse štrli in začnem tisto pukat...

Grozna sem....

Tega raje ne počni.

Pri nas v OŠ je ena punca počela isto in je postala skoraj plešasta - lase je imela tok zredčene, da si direkt lahko videl glavo čeznje. blink.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#495 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 24 January 2007 - 01:57 PM

Brez skrbi...spuknem jih tko ene 5-10 na dan smile.gif

Se kontroliram smile.gif
  • 0

#496 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 24 January 2007 - 02:01 PM

QUOTE(URŠKA @ 24. 1. 2007 - 10:40) View Post

Ali pa cd/dvd-rw.

Ne morem si poščetinat zob na suho krtačko. Vedno prej pod pipo, nato pa pasto gor.

tudi jaz smile.gif

*sicer mam pa zadnje čase navado, da venomer grickam, cuzam, prijemam ali karkoli podobnega ustnice
*navadila sem se tudi doma, da zmeraj vzamem listič wc papirja, s katerim dvignem školjko, če je pred mano wc obiskal oči in jo nato ni dol dal verymad.gif
*dnevno mam kakšne sproščevalne vaje s tem, da kakšen ud smešno zgledano moteno premikam laugh.gif (tudi v šoli, potem me pa čudno gledajo oops.gif )
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#497 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 26 January 2007 - 04:42 PM

Dons sm bla glih dobre vole k je petek, pa še petko pr fizki sm dobila, in čakam, d me pride mami iskat, d grteva pol še po tamalo.In kadar sm jz dobre volje veliko pojem (kljub temu da ne pojem ravno dobro) in šele čez nekaj minut opazim d pojem naglas!!!! Sm sam utihlna.
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#498 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17618 posts

Posted 26 January 2007 - 09:24 PM

Moram omeniti mojo najpomembnejšo (nenavadno) navado. Vedno, ko uporabim kozmetiko, moram po uporabi vse, kar sem šlatala, obrisat z brisačko. Pa tudi, če se namažem npr. s pudrom in se pumpica zapaca - po uporabi mora biti pumpica brezhibno čista (obrisat z brisačko). In prav tako je z vsemi ostalimi rečmi. Če se zapaca pokrovček od kreme, če ostane kaj prahca na senčkah ipd. In z mano bi bilo gotovo nekaj strašno narobe, če ne bi vsega po uporabi neprodušno zaprla.
Tak da skrbno varujem svojo lastnino. tongue.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#499 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 26 January 2007 - 10:34 PM

QUOTE(Sissy @ 26. 1. 2007 - 18:42) View Post

Dons sm bla glih dobre vole k je petek, pa še petko pr fizki sm dobila, in čakam, d me pride mami iskat, d grteva pol še po tamalo.In kadar sm jz dobre volje veliko pojem (kljub temu da ne pojem ravno dobro) in šele čez nekaj minut opazim d pojem naglas!!!! Sm sam utihlna.

Najprej, ko sem prebrala da veliko poješ, sem imela v mislih da veliko "poješ" hrane..da veliko ješ... biggrin.gif In mi je blo zlo čudno...že tisto da "ne poješ ravno dobro" nisem čisto zaštekala.. potem pa za povrhu še napišeš da opaziš da poješ naglas... nič jasno blo biggrin.gif thumbup.gif

Jaz tudi grickam notranjost ustnic.. pa tudi vedno zmočim ščetko preden dam pasto gor, ko dam pasto gor, pa med ščetkanjem jo spet zmočim pa še malo ščetkam, pa še na koncu seveda da jo umijem, pa vedno poščetkam še jezik pa ustno nebo tongue.gif twisted.gif

Kadar vem, da moram še kaj opraviti a se mi tisti trenutek ne da in se bojim da bom pozneje pozabila, zmečem stvari ki me utegnejo na to spomnit pod posteljno oddejo, ker vem da bom tam to zagotovo opazila zvečer, ko bom odgrnila oddejo... cool.gif
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#500 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 26 January 2007 - 10:41 PM

Ko sem bila mala sem jedla zobno pasto. Najljubša je bila Colgate, ki je imela okus po čigumijih. No tega zdaj več ne delam. biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users