Jump to content

Photo

Novice po SVETU

• Please log in to reply
1796 replies to this topic

#481 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23389 posts

Posted 07 February 2012 - 12:08 AM

QUOTE(Kalypso @ 6. 2. 2012 - 22:24) View Post

Ja, saj je treba slikat za spomin, ampak slike bi morale ostati v osebne arhivu, ne pa da ljudje to veselo delijo na spletu.

Ja, se strinjam. Meni se nosečnost vseeno zdi nekaj intimnega in tudi nosečnice mi niso grde, ampak se mi ne zdi primerno to prikazovati na erotičen način za širšo javnost. Jaz si prav predstavljam dojenčka v trebuhu...dojenček in erotika pa ne gresta skupaj.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#482 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12163 posts

Posted 07 February 2012 - 09:48 AM

Meni ne gre na jetra tolko ta erotičen način, pa saj je lahko tudi nosečnica erotična, ampak da se potem te slike povsod lepi. Zame je to isto, kot bi lepila nenoseče seksi slike, in taki ljudje so mi wtf.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#483 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 February 2012 - 10:19 AM

Saj to je poanta vsega - da dajo te reči v javnost oz. so ene prav namenjene za v javnost.
Ne vidim smisla, zdi se mi neokusno.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#484 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 07 February 2012 - 10:55 AM

No, so tudi kakšne ki (vsaj zame) niso neokusne, pa čeprav je trebuh (gol). Pa tista prisršna ideja v eni od tem, kako se je mamica slikala vsak mesec, no to mi je ful simpatično in čis primerno za v javnost.
  • 0

#485 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18526 posts

Posted 07 February 2012 - 12:36 PM

QUOTE(Ekaterina @ 27. 1. 2012 - 14:49) View Post

Še malo fali pa bo kot v romanu 1984 blink.gif

Hja, kaj pa, če smo tam nekje kot je pisal Ivan Tavčar v 4000. ermm.gif Spreglej podrobnost, da je trajalo ene dva tisoč let manj kot je računal. laugh.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#486 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24726 posts

Posted 07 February 2012 - 02:40 PM

meni je približno enako moteče, ko je na naslovnici nenoseča ženska samo z roko čez joške ali pa noseča v isti pozi.
Je pa res, da mi sama nosečnost ni nič intimnega, kot tudi ni prav nič erotična. Prav tako mi niso noseče ženske grde in kar nekaj kolegic sem videla nosečih in razgaljenih v kakšni garderobi, bazenu ... pač koža ko koža. Medtem ko sem se sama sebi zdela precej grda (hormoni oz. nenavajena takega telesa).
Slike samih nosečih trebuhov mi tudi niso moteče (tudi prej mi niso bile), kot sem rekla - koža kot koža.
Če pa že primerjam, mi je veliko bolj moteče debel razgaljen človek (m/ž) kot razgaljena nosečnica.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#487 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 12 February 2012 - 06:52 PM

Argentina: Velika Britanija odposlala jedrsko orožje proti Falklandom
Stari spor se znova zaostruje
Do novih napetosti prihaja v času, ko se bliža 30. obletnica britansko-argentinskega spopada glede suverenosti nad otoki, ki je potekal od 2. aprila do 14. junija 1982.

http://www.rtvslo.si...ritanijo/276407
http://www.rtvslo.si...lklandom/276682

Se bo zgodovina ponovila? hmm.gif

• 0

#488 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 12 February 2012 - 07:21 PM

To je blo pa v času železne lady biggrin.gif

History repeats itself....
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#489 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 13 February 2012 - 01:34 PM

Yes, v času železne lady. Zmaga, ki ji je zagotovila zmago na sledečih volitvah...

Upam, da Kirchnerjeva ne bo posnemala Galtierija.
  • 0

#490 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 15 February 2012 - 09:54 PM

IPB Image

I hope that this image travels the world . . .

"While newspapers and television talk about the lives of celebrities, the chief of the Kayapo tribe received the worst news of his life: Dilma, "The new president of Brazil, has given approval to build a huge hydroelectric plant (the third largest in the world). It is the death sentence for all the people near the river because the dam will flood 400,000 hectares of forest. More than 40,000 Indigenous Indians will have to find another place to live. The natural habitat destruction, deforestation and the disappearance of many species is a fact."
What moves me in my very bowels , making me ashamed of being part of Western culture, is the reaction of the chief of the Kayapo community when he learned of the decision—his gesture of dignity and helplessness before the advance of capitalist progress, modern predatory civilization that does not respect the differences . . .

But we know that a picture is worth a thousand words, showing the reality of the true price of our bourgeois "quality of life".

This is not just a picture of one man crying; It symbolizes the grief of an entire people.

Sign the AVAAZ Petition to stop the dam here: http://www.avaaz.org...n_under_threat/

Here is the link to "Earth. We are one." Official Facebook page: https://www.facebook...149658285050501

It's time to wake up.

--

cry.gif
Prosim, podpišite peticijo.
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#491 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 15 February 2012 - 10:08 PM

Lahko prosim navedeš vir članka?
  • 0

#492 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 15 February 2012 - 10:10 PM

Jaz sem to najdla na fbju.
  • 0

After all this time?

Always.

#493 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 15 February 2012 - 10:25 PM

Tudi jaz. hmm.gif

QUOTE(Sinnaia @ 15. 2. 2012 - 22:08) View Post

Lahko prosim navedeš vir članka?

Našla!

http://www.aljazeera...5366764400.html

http://www.salem-new...zil-indians.php
  • 0

#494 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 15 February 2012 - 10:40 PM

Hvala.
  • 0

#495 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 20 February 2012 - 04:37 PM

http://24ur.com/novi...nca-meseca.html

:cry1: :cry1: :cry1:
  • 0

#496 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 20 February 2012 - 04:56 PM

FUCK! Kaj pa so to magnetni prenosi?

Kot so za TorrentFreak povedali v podjetju, bodo prenosi podatkov na voljo uporabnikom tako, kot so jim bili do sedaj. Magnetna bližnjica bo uporabnike preusmerila na datoteke na drugih in ne na strežnikih The Pirate Baya. Brez torrentov na strani bo manj obremenjen tudi prenos podatkov, izognili pa se bodo tudi blokadam, ki so jih uvedli v državah, kot so Italija, Irska, Nizozemska in Belgija, s tem pa se nameravajo elegantno izogniti morebitnim tožbam v prihodnosti. Še več: stran bo postala tako tudi bolj mobilna in še bolj uporabna.

Odgovornost za kršenje zakonskih predpisov bo tako na strani uporabnikov, ki si bodo po novem sami med seboj izmenjevali ilegalne datoteke.

Se pravi bomo loadali direktno od drugih uporabnikov, brez posrednika (=strežnika)?
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#497 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 February 2012 - 02:41 AM

Ne moj The Pirate Bay!!!
Moram malo fanta o tem povprašat, da mi po kmečko razloži, kaj zdaj to pravzaprav pomeni.

Kakšne nepotrebne bedarije se udejanjajo, kaj drugega se naj raje spravijo urgirat!
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#498 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 21 February 2012 - 11:16 AM

Meni je ful žal, vse vlečem dol s Pirate Bay-a. :cry:

Daj sporoči potem tole "po kmečko" obrazložitev, prosim.
  • 1

#499 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 21 February 2012 - 11:21 AM

Ja, mene tud zanima. Sem ravno dala DL GG in PLL, a bom šla v zapor? :cry:
  • 0

#500 Sinnaia

Sinnaia