Kaj nisem sms worthy?
Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 10 April 2008 - 07:40 AM
Kaj nisem sms worthy?
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 10 April 2008 - 08:23 AM
Posted 10 April 2008 - 08:26 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 10 April 2008 - 09:52 AM
vedno bolj norim ob dejstvu, da se ne morem z nikomer pogovarjat o normalnih stvareh. z vsemi prijazno klepetam samo še o radostih nosečnosti in vzgoji otrok. (vključno s predstavniki moškega spola)
na živce mi gre dejstvo, da se staram!
Posted 10 April 2008 - 12:23 PM
Ja.
Pa men je mobi tipkovnca taka grozota, 100x rajš na računalnik natipkam. Če že ne pokličem. Pa sem bila prej vedno ful sms-ar, zdej se mi pa res preprosto ne da.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 10 April 2008 - 02:59 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 12 April 2008 - 09:24 PM
Posted 12 April 2008 - 10:28 PM
Pred nekaj dnevi je bla res gneča na busu in sem stala pri vratih za izstop. Gori rdeča luč, prva bakica se postavi za izstop. Do postaje je še 100m (pribl.) in me vpraša: A boste izstopil? Jst: Ne. Pač držat sem se mogla štange drugače bi padla lahko. In je začela vzdihovati. Sem spustila štango, da ne bo kej narobe
Kaj so tako živčne, sej bodo prišle dol. Bus je bil še tist novejši, in ko se vrata zaprejo, lahko komot še enkrat pritisneš gumb za izstop.
Posted 12 April 2008 - 11:18 PM
Strašno mi gredo na jetra leni ljudje.
Ki se po riti čohajo, medtem ko drugi delajo.
In potem imajo še obraz, da si drznejo povpraševat po njihovih izdelkih in prepisovanju.
In potem, če tisti, ki je vložil nekaj truda v izdelek, ne orgazmira od veselja, ko ga tisti,
ki je medtem feštal, vpraša po tem izdelku (da ga bo lahko prepisoval), je le-ta nekolegialen.
Uh uh... da bi se pa tisti vprašal, kakšen je on, ki to od nekoga redno zahteva, to pa bognedej.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 13 April 2008 - 06:37 PM
na živce mi gre mami k mi teži glede prehrane
na živce mi gre računalnik k tko počas dela
na živce mi gredo ljudje, ki med poukom ne delajo nič pol pa vsi prlizneni pridejo, da oni bi pa od mene prepisal alpa da zamenjava kontrolke. neeee! koji k**** sam se nauč!
Posted 13 April 2008 - 07:21 PM
Naživce mi gre folk(na busu recmo), ki ful smrdi. Pol pa še kj upijejo!! Najraj bi jim tm zavpila nj se že enkrat stuširajo

Posted 20 April 2008 - 11:30 AM
Posted 20 April 2008 - 11:57 AM
vuelvo a vos,
Posted 20 April 2008 - 12:19 PM
govorjenje zaradi govorjenja in posledično nič povedanega
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 20 April 2008 - 12:32 PM
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.
Posted 20 April 2008 - 07:40 PM
Posted 20 April 2008 - 08:14 PM
Hate it!
Posted 22 April 2008 - 05:52 PM
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.
Posted 22 April 2008 - 06:24 PM
Posted 22 April 2008 - 07:11 PM
Sovražim to, da ko nekoga kličem, se mi tudi po petih klicih ne oglasi.
Hate it!
Jaz pa popizdim če me kdo večkrat kliče. Mislim če nisem dosegljiva se bom itak javila takoj ko se bom lahko, pa če se me kliče 1x ali 15x.
vuelvo a vos,
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users