Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#481 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 10 April 2008 - 07:40 AM

Na K mi gre, če komu napišem sms, pa dobim odgovor iz nete (sms z najdi.si), in to je pri enem tipu stalnica, pa si precej piševa.

Kaj nisem sms worthy? cry.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#482 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12027 posts

Posted 10 April 2008 - 08:23 AM

Oh Kinky, ti vsaj odpiše, a ni to lepo? oops.gif wink.gif
  • 0

#483 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 10 April 2008 - 08:26 AM

Ja. blush1.gif Pretiravam, I know.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#484 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5832 posts

Posted 10 April 2008 - 09:52 AM

vedno bolj norim ob vprašanjih kdaj bom imela otroke. in se moram skoraj zagovarjat, ker jih še jih nimam in nimam pojma kdaj jih bom želela imet.

vedno bolj norim ob dejstvu, da se ne morem z nikomer pogovarjat o normalnih stvareh. z vsemi prijazno klepetam samo še o radostih nosečnosti in vzgoji otrok. (vključno s predstavniki moškega spola)

na živce mi gre dejstvo, da se staram!
  • 0

#485 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15248 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 10 April 2008 - 12:23 PM

QUOTE(Kinky @ 10. 4. 2008 - 9:26) View Post

Ja. blush1.gif Pretiravam, I know.

Pa men je mobi tipkovnca taka grozota, 100x rajš na računalnik natipkam. Če že ne pokličem. Pa sem bila prej vedno ful sms-ar, zdej se mi pa res preprosto ne da.

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#486 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 10 April 2008 - 02:59 PM

Na živce mi gre, da nikoli nimam časa, denarja, ali pa folka, da bi kam konkretno šla. Ali pa ko se že pokaže neka šansa, ki je ne gre zamudit, so obvezno neke pizdarije na faxu, zaradi katerih se pol sekiram in moram tu ostat. mad.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#487 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 April 2008 - 09:24 PM

Na živce mi gre, ko ljudje pretiravajo. Ok, če nekdo reče o fak, ful se mam za učit ono res 500 strani, v resnici pa se ma samo 5 strani mi ni tak grozno, ker jaz tut to delam ampak ko nekdo reče ja nič ne znam, res ne potem pa piše pet pa lahko znorim. Krnekaj.
  • 0
Viens, reste ici!

#488 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 12 April 2008 - 10:28 PM

Na živce mi grejo stare bakice na busih, ki so živčne za nič!
Pred nekaj dnevi je bla res gneča na busu in sem stala pri vratih za izstop. Gori rdeča luč, prva bakica se postavi za izstop. Do postaje je še 100m (pribl.) in me vpraša: A boste izstopil? Jst: Ne. Pač držat sem se mogla štange drugače bi padla lahko. In je začela vzdihovati. Sem spustila štango, da ne bo kej narobe rolleyes.gif . Kot, da ne bi dol pršla, ko bi jaz, ko bi se bus vstavil, se ji umaknila 2guns.gif . Potem bus ustavi na postaji. Folk je šel dol z leve in desne strani in res se nisem mogla nikamor odmaknit, zato sem zlezla vse karseda in probala nardit prostor. Pride bakica no.2, me odrine da sem skoraj padla in reče: Ja ne stojte pred vrati no! Bla bla bla... rpg.gif .
Kaj so tako živčne, sej bodo prišle dol. Bus je bil še tist novejši, in ko se vrata zaprejo, lahko komot še enkrat pritisneš gumb za izstop. pinch.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#489 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 April 2008 - 11:18 PM

Strašno mi gredo na jetra leni ljudje.
Ki se po riti čohajo, medtem ko drugi delajo.
In potem imajo še obraz, da si drznejo povpraševat po njihovih izdelkih in prepisovanju.
In potem, če tisti, ki je vložil nekaj truda v izdelek, ne orgazmira od veselja, ko ga tisti,
ki je medtem feštal, vpraša po tem izdelku (da ga bo lahko prepisoval), je le-ta nekolegialen.
Uh uh... da bi se pa tisti vprašal, kakšen je on, ki to od nekoga redno zahteva, to pa bognedej.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#490 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 13 April 2008 - 06:37 PM

Na živce mi gredo ljudje ki nekaj pametujejo o čemer nimajo pojma.
na živce mi gre mami k mi teži glede prehrane
na živce mi gre računalnik k tko počas dela
na živce mi gredo ljudje, ki med poukom ne delajo nič pol pa vsi prlizneni pridejo, da oni bi pa od mene prepisal alpa da zamenjava kontrolke. neeee! koji k**** sam se nauč!
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#491 *Slončica*

*Slončica*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 609 posts
  • Interests:hmmm...

Posted 13 April 2008 - 07:21 PM

Zadnje čase mi gre naživce ker nimam zarad šole prv nč časa. skos se je treba neki učit in sploh nimam nč od lajfa. Tko, da že ene pol leta sploh nikjer nism bla. sad.gif

Naživce mi gre folk(na busu recmo), ki ful smrdi. Pol pa še kj upijejo!! Najraj bi jim tm zavpila nj se že enkrat stuširajo smile.gif
  • 0
*Slončica*
IPB Image

#492 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12027 posts

Posted 20 April 2008 - 11:30 AM

Včeraj me je čist razpizdilo - bila sem v Škofji Loki in sem hodila po glavnem trgu, naprej od Homana in je na desni strani trgovina za male živali, v izložbi pa zlata ribica v okrogli stekleni posodi! Ne morm verjet, da so ljudje, ki delajo v trgovini za male živali tako glupi. Na žalost je bila trgovina zaprta, drugač bi šla not.
  • 0

#493 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 20 April 2008 - 11:57 AM

Posiljevanje s froci na vsakem koraku. Mogoče sem pa edina, ki ji je večina frocev nadležnih, dojenčki so mi pa grdi. In mi gre pol strašno na K ko povsod naletavaš na folk obseden z dečadjo. Pa cviljenje zraven pa pogovori o slinjenu in plenicah, pa kamorkoli se obrnem so neki članki o njih pa slikce. God save me rolleyes.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#494 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 20 April 2008 - 12:19 PM

he, he word crna. le nisem edina....

govorjenje zaradi govorjenja in posledično nič povedanega
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#495 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 20 April 2008 - 12:32 PM

Ko grem zjutrej v kopalnico ponavadi v nogavicah in potem stopam po lužicah pač ko je po tleh kej poškropljeno in mam pol takoj mokre nogavice down.gif
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

• Guests

Posted 20 April 2008 - 07:40 PM

Na K. mi gre folk, ki na vsako stvar, ki jo rečeš, odgovorijo z nečim, kar bo njim dvignilo ego... AAAAA!
  • 0

#497 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 20 April 2008 - 08:14 PM

Sovražim to, da ko nekoga kličem, se mi tudi po petih klicih ne oglasi.
Hate it!
  • 0

#498 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 22 April 2008 - 05:52 PM

Na živce mi gre da se nekaterim zdijo neklatere stvari samoumevne pač če nimaš iskušenj z neko stvarjo pol se jim zdi da bi kr mogla vedet kaj narest down.gif . To mislim predvsem na razne vstanove zdravstveni dom, in podobno....
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#499 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6798 posts

Posted 22 April 2008 - 06:24 PM

Spletke, hinavčina in zahrbtnost.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#500 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 22 April 2008 - 07:11 PM

QUOTE(limeta @ 20. 4. 2008 - 21:14) View Post

Sovražim to, da ko nekoga kličem, se mi tudi po petih klicih ne oglasi.
Hate it!

Jaz pa popizdim če me kdo večkrat kliče. Mislim če nisem dosegljiva se bom itak javila takoj ko se bom lahko, pa če se me kliče 1x ali 15x.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users