Vtisi minule noči
Posted 17 October 2008 - 07:44 AM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 17 October 2008 - 08:48 AM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 17 October 2008 - 10:18 AM
DiLeMa kateri lokali so ti všeč ? Barista

Joj, Ana, tole sem šele zdle vidla.

Prebedela sem celo noč. Ful sem prehlajena, totalno zabit nos imam in skos čutim pritisk v glavi, grlo mam tak vneto, da mi gre na jok vsakič ko pogoltnem, poleg tega me je celo noč dajal razdraženi kašelj in sploh nisem mogla nehat, dobesedno davila sem se. Pol noči sem presedela na postelji in izgubljala živce.
Posted 17 October 2008 - 10:51 AM
Ker me je zvečer malo peklo po žrelu, sem preventivno pojedla žlico medu (sicer obupno presladko, ampak pomaga pa), pa pozaprla okna v sobi. Posledično sem se celo noč zbujala čisto mokra. Zjutraj sem bedela ene pol ure, tam od 6h naprej, pa nazaj zaspala.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 17 October 2008 - 12:39 PM
Prebedela sem celo noč. Ful sem prehlajena, totalno zabit nos imam in skos čutim pritisk v glavi, grlo mam tak vneto, da mi gre na jok vsakič ko pogoltnem, poleg tega me je celo noč dajal razdraženi kašelj in sploh nisem mogla nehat, dobesedno davila sem se. Pol noči sem presedela na postelji in izgubljala živce.
Oh, ja!!! Jaz že celi teden boleham

Posted 17 October 2008 - 04:32 PM

Najboljše koktejle imajo meni v Cantanteju. Drugače pa od barov je meni všeč še Kalvarija (malo ven iz strogega centra, v bližini Ljudskega vrta, v centru mi je ful všeč Čajnica.

To noč sem slabo spala. Na trenutke me je zeblo, na trenutke mi je bilo vroče, da je teklo z mene. Pa čudne sanje o bivšem sošolcu sem imela.
Posted 17 October 2008 - 04:35 PM

Dilemč & Blondi, sorry to hear, da sta razboleni.
Mene je K. nasmejaval, ker sem bila jaz povsem naspidirana (am, ja, dvojna kava ob 7h zvečer, yeah!

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 18 October 2008 - 07:49 PM

Posted 18 October 2008 - 07:53 PM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 19 October 2008 - 11:55 AM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 19 October 2008 - 05:03 PM

Edino, ko se zbudim zjutraj, ne morem prav dolgo poležavati, ker me vedno ful tišči lulat in potem ni druge, kot vstat...
Posted 19 October 2008 - 09:29 PM
Pablo Picasso
Posted 19 October 2008 - 10:24 PM

Za sedet ob kavici je najbolj udobna in lepa Barista (zraven Galerije Gosposke, Glavnega trga..). Je pa najbolj drag lokal v Mb. Mleko za črni čaj ti zaračunajo 60 centov.

Za coctaile je najboljši Cantante (je že povedala Kalypso), ampak je pajzl. Meni ni preveč všeč. Je pa zvečer vedno nabito polno. (Je v ulici, v katero zaviješ takoj za HM in pred MK)
Za podnevi, za kavice je super tudi Huda kava. Meni majo božanske muffine, res so superkul. Tudi postrežba je meni na nivoju in tak, super mi je.
Potem pa imaš še na lentu polno enih gostilnic.
Meni zmaga itak čajnica, ki je najbolj lep lokal v MB (za moje pojme), imaš ful dobro hišno torto (mama mia

Pa potem je še Samsara kafič. Kr fino poleti, ker majo teraso.
Posted 20 October 2008 - 12:08 PM
Posted 20 October 2008 - 12:47 PM

Posted 20 October 2008 - 12:55 PM
Prikimavam!

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 20 October 2008 - 01:05 PM
Oboje!
Bwahaha, super ostale okoliščine, ni kaj!

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 20 October 2008 - 02:34 PM
OMG, 7 pirov??? Jst bi umrla. V najboljših časih sem lahko spila največ 4.

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users