Posted 21 November 2018 - 09:24 PM
Posted 21 November 2018 - 09:27 PM
Uuu, pri 47! Prvič?
Posted 21 November 2018 - 10:01 PM
Ne, ona ima iz prejsnjega zakona ze eno najstnico. Je pa to zato stricev prvi.
Posted 21 November 2018 - 10:01 PM
LOL
Hotela sem povedat, da me zanima, s katerim mazilom proti strijam ste zadovoljne, ker je prijateljica noseča, jaz bom pa brez otrok ostala
Posted 22 November 2018 - 09:09 AM
Jaz sem ful bolj zadovoljna z jojobinim oljem, kot sem bila pa z maslom
Posted 22 November 2018 - 11:47 AM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 26 December 2018 - 10:16 AM
Obsedena sem s tem vonjem. Povaljala bi se v tem. Mislim da bom šla jutri izropat trovino in si full size zadeve privoščila.
Posted 26 December 2018 - 01:12 PM
Jaz pa zdaj skoz tega kupujem, na splošno mi Kneippovi najbolj odgovarjajo. Pa krasen je sestavinsko in veganski, edini minus je da je rok uporabe 3 mesece po odprtju. Tudi vonj mi je krasen, ker je tako minimalen ampak lepo diši.
Aqua (Water), Urea, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Tocopheryl Acetate, Cetearyl Alcohol, Panthenol, Glyceryl Stearate SE, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Sodium Lactate, Phytosterols, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Bisabolol, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Citrus Limon Peel Oil, Citronellol, Benzyl Salicylate, Limonene, Geraniol, Linalool, Benzyl Alcohol, p-Anisic Acid, Parfum (Fragrance), Caprylyl Glycol, Lactic Acid, Sorbitan Oleate, Sodium Stearoyl Glutamate, Glycine Soja (Soybean) Oil, Ascorbyl Palmitate, Xanthan Gum, Triacetin, Tocopherol.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 14 March 2019 - 04:39 PM
Na NL je tole olje ful popularno, kolikor spremljam razne FB skupine. Mi zna katera povedat, ce sestavine to podpirajo? Ali je bistveno pri vsem skupaj, da kozo redno masiras (in prosis gene, da se popustljivo manifestirajo)?
Posted 14 March 2019 - 04:42 PM
Posted 14 March 2019 - 04:48 PM
Hvala! A imas kaj drugega za priporocit morda? Trenutno imam se eno olje in body butter od Afrodite za porabit (me tudi ravno ne navdusujeta, ampak sem ju isto dobila v dar), potem bom pa morala nekaj novega nabavit.
Posted 14 March 2019 - 06:51 PM
Posted 14 March 2019 - 07:21 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 14 March 2019 - 08:01 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 14 March 2019 - 10:07 PM
Posted 14 March 2019 - 10:21 PM
Meni so pa od Kneipp olja fajn.
Posted 15 March 2019 - 09:15 PM
Jaz sem še vedno zelo zadovoljna z jojobinim oljem, si mažem zjutraj in zvečer (brez nekega masiranja, razen če mi paše) in zaenkrat še nimam nobene strije, bom poročala po porodu ker se rade pojavijo čisto na koncu
Za telo mi je pa super Le Petit Marseille, ki ga uporabljam vsaj 1x na teden (jaz sem bolj lena za te stvari) za prsi, boke, stegna in rit, fantastičen mi je bil sicer rdeč kateri je bil ravno prav hranilen, tale je malenkost bolj ampak se vseeno kar hitro vpije in sem zadovoljna, pa pumpica mi je ful priročna
Posted 15 March 2019 - 11:03 PM
Posted 06 June 2019 - 05:52 PM
I am Body Lotion Orange & Ingwer
Zadnjič ko mi je zmanjkalo lotiona za telo sem na blef v trgovini posegla po tem in moram priznat, da sem se opekla, ker je katastrofa. Edino kar mi je všeč je vonj, sicer pa kože ne nahrani, je izjemno tekoč tako da se težko nanaša. Po nanosu na koži pusti neprijeten občutek kot da se krema sploh ni vpila.
Posted 06 June 2019 - 07:50 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
0 members, 0 guests, 0 anonymous users