Jump to content

Photo

Katero stvar ste nazadnje kupili?

• Please log in to reply
6449 replies to this topic

#4961 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17082 posts

Posted 10 October 2017 - 08:31 AM

Ja jaz tud dam cca 30 e na mesec za macjo hrano. Ima pa brikete in mokro hrano.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#4962 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86483 posts

Posted 10 October 2017 - 08:54 AM

No, to mi je pa se bolj cudno, da za tako majhno kolicino hrane date 30 €. :D
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#4963 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 10 October 2017 - 08:56 AM

Ja naju stane njegova hrana z ribami vred enih 60€ na leto :) pesek pa tud ene tolk.

To je 5eur na mesec. Kaj pa je?

• 0
Viens, reste ici!

#4964 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27447 posts

Posted 10 October 2017 - 09:29 AM

Hrano ima royal canin za notranje macke. Aplaws ma pa ribe, kar mu dava cca 1x na teden. Ampak je pa res da sem cisto pozabla na macje priboljse, ceprav tisto je tko no...dokaj poceni. Pesek je golden gray in mu zdrzi paket ene 4 mesece. Pa ima mace 5,5kg in je malo zamascen po trebuscku :). Pred enimi tremi leti sva mu nabavila macje drevo, tisto je bilo okrog 70€, pa potem posteljica pa na ene 2 meseca mu zamenjava macjo travo. Ja cisto vsega res nisem stela. Ampak meni so ti priboljski in trava res cisto mimogrede, ker dam vec, ce grem na kavo. Aja pa obiski mu vedno prinesejo priboljske, ker se najin lepotec ful nosi in ga edino s tem privabijo, da pride vsaj na kak meter razdalje :D
  • 0

#4965 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15248 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 10 October 2017 - 09:57 AM

No, to mi je pa se bolj cudno, da za tako majhno kolicino hrane date 30 €. :D

30 je s hrano in peskom. 20 ojro hrana, 10 pesek. 2kg pakunga briketov pride cca 16 eur. to se mi ne zdi veliko.

Ora, lol :D meter razdalje. Naša doma nekje enako, samo da je niti s hrano ne premamiš, ta kosmatinec zdaj pa mjavka in hodi za tabo, ne glede na to, kdo si. :lol:

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#4966 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17082 posts

Posted 10 October 2017 - 10:45 AM

Kot je olivija rekla. Jaz ji kupujem sanbelle, almo nature hrano in tisti sivi gold pesek.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#4967 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17685 posts

Posted 13 October 2017 - 05:58 PM

Energetics fitnes vratna palica

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#4968 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18541 posts

Posted 16 October 2017 - 01:22 PM

https://www.toko.si/...razsirljiv.html

Moral sem kupiti nov kovček, ker je prejšnji doživel, kar je lahko.

• 1

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#4969 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86483 posts

Posted 17 October 2017 - 06:38 PM

^ Jaz imam podobnega in sem ful zadovoljna. Edino naslednjič bi izbrala kakšno bolj udarno barvo, ker ga v množici kovčkov ne prepoznam.

HOG-15337-13.jpg

NOW-01652-11.jpg

• 0

― V. Van Gogh

#4970 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26034 posts

Posted 17 October 2017 - 06:49 PM

Ta je itak za rocno prtljago namenjen, tako da barva ni nek hud problem, ker ga imas skos ob sebi. Fant ima podobnega crnega za rocno, jaz pa velikega zelenega za check-in prtljago in sva oba ful zadovoljna s kvaliteto. 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#4971 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86483 posts

Posted 17 October 2017 - 06:54 PM

Žal ne bo držalo, tudi kovček za ročno prtljago ti lahko dajo med čekirano, ko zgoraj zmanjka prostora. Nama se je ravno prejšnji mesec to zgodilo, pri Ryanairu bo pa od 1. novembra to standard, če ne doplačaš za priority boarding.

• 0

― V. Van Gogh

#4972 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12054 posts

Posted 17 October 2017 - 06:59 PM

pri Ryanairu bo pa od 1. novembra to standard, če ne doplačaš za priority boarding.

Sem te prav razumela? Kovček bo šel samo spodaj med čekirano prtljago, zastonj, razen če ne plačaš priority?

• 0

#4973 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86483 posts

Posted 17 October 2017 - 07:01 PM

Ja, klik.

Jaz ga za naslednji let nisem doplačala, se mi zdi brezveze. 

• 0

― V. Van Gogh

#4974 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12054 posts

Posted 17 October 2017 - 07:41 PM

Brezveze ja.

Meni so tud že to naredili na Ryanairu, pa tudi na redni liniji...

• 0

#4975 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3377 posts

Posted 18 October 2017 - 10:31 AM

Tudi jaz in za Pariz in za London sem ga vedno imela spodaj, imam tudi temnejši kovček, ampak sem zato ročaj ''prevezala'' z živo roza svilenim trakcem, da sem ga potem lažje našla na traku

• 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#4976 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17685 posts

Posted 18 October 2017 - 12:16 PM

Meni so ga ze veckrat dali spodaj, tu res ni pravil. Ponavadi to naredijo, ce si med zadnjimi tam pri boardingu.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#4977 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19365 posts

Posted 18 October 2017 - 12:17 PM

Men je to super, ker vedno grem med zadnjimi na letalo (ne da se mi stat v vrsti) in moram drugače potem po celem letalu iskati prazen prostor za kovček, včasih ga sploh ni...

• 0

#4978 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18541 posts

Posted 20 October 2017 - 02:45 PM

Glede barve je na izbiro le ta in črna. Odtenek plave na sliki ni natančno reproduciran, lepši pa je kot črn. Menda jih je zdaj vzela tudi Adria za svoje posadke. Sicer pa je bil moj osnovni kriterij kompaktna konstrukcija in da so koleščka skrita v vogal kovčka. Največ modelov ima štiri kolesa, ki so pritrjena na spodnjo stranico kovčka, kar se mi ne zdi praktično, ker se lahko kam zataknejo (manipulanti mečejo prtljago) ali drugače poškodujejo. Kot rečeno, praktičen je tudi zgornji žep za shranjevanje vozovnic, očal, telefona in še česa, kar rabiš pri roki.

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#4979 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86483 posts

Posted 20 October 2017 - 02:47 PM

Največ modelov ima štiri kolesa, ki so pritrjena na spodnjo stranico kovčka, kar se mi ne zdi praktično, ker se lahko kam zataknejo (manipulanti mečejo prtljago) ali drugače poškodujejo. 

Praktična so samo zato, ker se vrtijo v vse smeri, drugače pa sploh ne. Imam tudi jaz veliko raje skrita, pa še kufru ne odvzamejo višine.

• 0

― V. Van Gogh

#4980 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18541 posts

Posted 23 October 2017 - 07:32 AM

skrita, pa še kufru ne odvzamejo višine.

To še dodatno krepi moj argument. Vrtenje koles v vse smeri ni tolikšna dodana kvaliteta.

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users