kdo pa pravi, da je to res. To je samo njegova verzija "resnice" oz podobno mislečih.
Jaz pa prav ne maram tak način podajanja česarkoli. Da se nekdo postavi v superioren položaj in "brez dlake na jeziku" govori o nečemerkoli, nima pa pojma kaj je zadaj.
Istočasno me pa skrbi v kakšni populaciji živim, ko vidim, koliko sledilcev ima in koliko ljudi se naslaja nad njegovimi izjavami. Kot da nimajo svojega življenja in morajo sadistično uživat v poniževanju nekoga drugega.
Prav vidim sceno tista tipična "ameriška" srednja šola, ko en bully ponižuje sošolce, par jih je pa z njim in uživajo, ker so sami tako "majhni" (po srcu). Vedno sem prezirala take ljudi
Točno to sem jaz pomislila, da se on gre neko IG policijo, podobno kot ona Hana na vsake toliko. najbolj bizarno mi je bilo, zakaj se je on vmešaval oz zakaj je ona igralnica njega vmešavala v celotno zgodbo, namesto da bi sami rešili, ali pa sami dali na IG, če jih je to tako zmotilo.
Se mi zdi, da se folk prav naslanja ob tem, ko kdo uspešen, kaj zaserje da vsi pridejo gledat kaj bo pa zdaj.
Če je kdo imel slabe izkušnje z njo bi lahko sam izpostavil iz prve roke, ne pa pol pričevanja iz tretje roke. Pa ne zagovarjam Lepe Afne, niti ji ne sledim, če je res tako ravnala je poden. Ampak da se pa nekdo počuti tako poklicanega, pomembnega da vse po vrsti kritizira pa mi tudi ni ok.