Posted 14 August 2011 - 08:17 AM
Se strinjam. Ob depresiji je nemogoče početi stvari, ker enostavno ne vidiš smisla, si dobesedno čustveno ohromljen in nesposoben morda tudi za čisto vsakdanja opravila. Sem imela krajše obdobje depresije, ko se spomnim, sem jokala, ker nisem videla smisla. Npr. sem se zjutraj zbudila in zaspala nazaj, ker nisem hotela sploh 'uživati' dneva. Sicer je bilo to le kak mesec v enem težkem obdobju, ampak se pa od takrat zavedam, kok zna biti to hudo... Da bi pa še živela s tem...
Meni gre pa na živce folk, ki se vtika v vzgojo otrok. OK, če gre v drastične meje, se strinjam, ampak če bom pa jaz otroku namesto nutelle dala alnatura bio čokoladen namaz in mu dala namesto belega toasta polnozrnatega ali pa namesto navadnih piškotov, tiste bolj zdrave, ZAKAJ PA NE? Če se bom dost ukvarjala z njim in delala na besednem zakladu in jezikih? Če ga bom non stop kognitivno spodbujala? To je moj lajf, moje prepričanje, vem, da bom komplicirala ful glede otrok in lahko rečem, da mam veliko znanja že zaradi poklicne deformacije, zato BODO ŠLI VSI (tudi stari starši) prek trupel, če bodo hoteli to uničit! Na k* mi gre, ker vem, da bodo problemi, sploh če bom imela opravka s folkom, s katerim ga imam trenutno okoli sebe.
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."