Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#4941 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 22 May 2008 - 06:10 PM

Ma lena sem ko fuks. Vse grem delat, sam učit se ne grem. Jaaa...sj do mature je itq sam še 2 dni... ohmy.gif rolleyes.gif lart.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#4942 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15238 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 22 May 2008 - 06:42 PM

Do amena so mi neumne določene stvari, ki jih nekateri počnejo, kot da gre za tako neverjetno pomembne postopke.. ma prosim vas. Butasto pa metanje denarja v luft. Raje kupim hrano za mačke in jo fliknem v kaslc od zavetišča.
Vsako tele ma svoje vesele.. huh.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#4943 155

155

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 735 posts

Posted 22 May 2008 - 06:45 PM

zabila sm zgodovino oops.gif .
to je pa to ker prelagam učenje skoz. zaj morm bit še 1x prašana celo 2. konfo ermm.gif .
ok, bolš to ko met na koncu popravca.
  • 0
You can't buy happiness. Steal it.

#4944 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26000 posts

Posted 22 May 2008 - 06:59 PM

nimam pojma, kater datum je (haha). sem ravno šla gledat, zamujam s knjigami (moram jih ju3 vrnit). (bivši ma rd. 22 al kok že *se popraska po glavi* pojma nimam).
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#4945 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29839 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 22 May 2008 - 07:37 PM

totalno sem jebivetrska. frčkam dnar, briga me za cel svet. whistling.gif na K mi gre sistem dajanja konter samo zato, da se slučajno ne bi počutu manjvrednega - ma, BMK, ej, meni se ne rabi dokazovat, too late.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#4946 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 22 May 2008 - 07:47 PM

Slabo mi je po torti oops.gif Sicer sem pojedla samo en kos, ampak je bil dvojen happy.gif whistling.gif
  • 0

#4947 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 23 May 2008 - 09:44 AM

Danes imam faks, samo se mi ne da it. Si bom kar lepo frej vzela in rajš kej bolj pametnega in produktivnega počela, kot pa tam gnidoživko špilala. Sicer se pa itaq dajo narest izpiti, brez da hodiš gnit na faks.
  • 0

#4948 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 23 May 2008 - 09:50 AM

.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#4949 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15238 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 23 May 2008 - 06:28 PM

I still love you, you idiot! (:

Zmučkana sem, smotana pa kr neki. Seminarsko bom tako delala ta tedn da mi bojo učke padle ven od napora, že vidim. huh.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#4950 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26000 posts

Posted 23 May 2008 - 06:42 PM

^a boš mela vseen par minut en dan? da ti remingtončka vrnem, finally. like on tuesday?

zdejle sm začela mal prebirat razčlembe knjig, pa vidim, da nekej na msn-ju oranžno utripa ... TT, yay laugh.gif preusmerjena pozornost takoj biggrin.gif. eh, bom si tist še mal prebrala pred spanjem in to bo to.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#4951 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 23 May 2008 - 08:24 PM

Zdaj lahko čakam samo še na naključje... sad.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#4952 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12161 posts

Posted 23 May 2008 - 09:26 PM

OMFG jezna sm. S tem človekom se ni možno normalno pogovarjat?? Dobro, prav, sem mu všeč, lepo. Če misli da to dobro skriva se žal zelo moti! To, da mi nonstop streže in mi dela usluge (za katere ga, mimogrede, ne prosim), bi še preživela, ampak da se vsak pogovor po največ 5 minutah obrne v "hecanje" kako on mene pogreša in kako sm jst lepa in popolna in kaj izvoli storit zame mi počasi že najeda. Sej sm se najprej zajebavala nazaj, ampak sm mu vedno bolj pogosto dala vedet, da mi gre na živce za crknit. Ampak neeee, gospod nič opazu. In zdej me je kliknu na msnju in po par vrsticah normalnega pogovora je spet začel s temi svojimi forami, in sm ga mela zadosti, in sm ga lepo naravnost in zelo dobesedno nadrla da naj neha težit kr mi gre na živce. In zdej je užaljen. Sicer ne prvič, ponavadi ga hitro mine in začne spet težit nazaj, ampak v bistvu sm jezna nase kr se mi vsakič ko mu povem da mi gre na živce, zasmili in sm naslednjič spet prijazna z njim, in potem vse jovo na novo. Pač mi ni všeč na tak način no, kolega sva lahko, ampak kej več ne no, sej ni prvi ne zadnji v taki situaciji, zakaj enostavno ne zakapira sad.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#4953 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14270 posts

Posted 23 May 2008 - 09:41 PM

pa pismo no, kaj ma moj fant burek. še ta tedn ma faks, pa izpite tud pol je pa frej! fouš sem za pop****

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#4954 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 23 May 2008 - 09:59 PM

^^ Jst tud (fouš namreč).

Mmmm kak mi paše it ven pa se ga zaključt, pa ne bo nič od tega. Seminarsko sem danes dlaa malo na stran and it was worth it. Sam da nam spet zbolela.
Nasledn tedn bo echt geil.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#4955 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 24 May 2008 - 10:14 AM

Po trenutnih raziskavah sem pršla do zaključka, da mate na Štajerskem ful dobrih tipov. CCCCCCCCCCCC, se bo treba ke v vaše konce prestavt, ker pr ns na Gorenjskem je bolj tuga tongue.gif .
  • 0

#4956 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 24 May 2008 - 02:42 PM

Zakaj, zakaj morm met js tako primitivko za mt. Mene resnično čist vse na tej ženski nervira in moti, cela mi je tako odbijajoča, da sploh opisat ne morm.

Js dobesedno z njo skupej ne morm jest za isto mizo, ker ženska nima niti pikice bontona in olike, kako se obnaša za mizo plus to, da non stop posiljuje z raznimi šprti, ala formula 1, hokej, fuzbal. Pa koji k koga to briga, mene zihr ne. Me nikol ni in me tud nikol ne bo, še več odvratno mi je vse kar je v povezavi s športom.

Dons smo mele spet en tak lep dan, najprej se je mt spičkala z Lenno, ta jo je dobesedno v kurac poslala in edin prov. Sicer sem jo pa za tem še js, ker mi je neki začela utrujat kok smo nehvaležne in razvajene. Mislm, če je to razvajenost, da mam streho nad glavo pa celo neki za jest in umivat, pol js tud ne vem.

Sej sva ji rekle, da nej bo samo tiho, ker pojma nima. Za moj pojm nam še za osnovne potrebe nikol ni zagotovila stvari, tko kot bi mogla. Zdej k sva starejš si jih same, prej pa rajšne sploh pomislm ne kako je blo, kje in kako smo ble. Že sam to, da je men en let starejš sestra špilala mtko pri rosnih 13 dost pove. Kje je bla ona takrat, me prov zanima, al pa kdor koli od starcev,...
Isto k je mel tamal v šol probleme, kdo je klicaru na šolo pa tastare od drugih otrok, mt že ne. To nalogo je mogla spet prevzet sestra,...In tega sranja v naši familiji je res tok, da glava peče.
Js se prov sama seb in tamali čudm, da še nisva nek v Begnah ali Polju pristali.

Res edin kr upam je, da se drugo leto resnično pobereva od tuki, for ever...
Mah sej je čist brezveze, nima nikakršne poante, da se sploh obremenjujem s tem, tuki se res nič ne da pomagat. Edina rešitev je, da se poberemo vsi kr ns je čim prej stran.
Sam mi je pa bed zarad fotra, čeprov je tko, kot da ga sploh ne bi blo in pa enga brata, k je pa tud dobesedno obsojen na to, da bo mogu cel lajf z mtko skupi žvet. Tamal ma cerebralno paralizo in nikol ne bo mogu samostojno žvet. Oh ja js res ne vem kako se bo vse to končal,... cry.gif
  • 0

#4957 Morska

Morska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 260 posts

Posted 24 May 2008 - 02:57 PM

počas mal energijo nadomeščam. prej sva se s fantom mal martinčkala na soncu. sva v NG pr njegovi familji. uspešno smo danes kupli nov avtič - Peugeot-a 206 srebrnega. so nrdil ful dobro kupčijo smile.gif . proti večeru pa v Lj - žurat. pa evrovizija je še. zdej se grem pa mal pomečakt wub.gif .
  • 0

• Guests

Posted 24 May 2008 - 03:05 PM

luci, drži se! Piz***ije doma so res brez meja... Ne bom rekla, da vem, kako ti je, ker imam drugačne scene, ampak na živce mi gre, ke vedno vsi govorijo, kako naj bi bil dom neko zavetje, baza, kjer je vse vredu. Kamor se lahko zatečeš... eh, ko bi bilo res.
  • 0

#4959 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 24 May 2008 - 03:12 PM

luci, jaz ti iz vsega srca želim, da se čimprej rešiš te nočne more. cry.gif

Bila na kavi pri frendu. Priznam, polovico časa ga sploh nisem poslušala, medtem ko je imel svoje monologe sem mislila na 1001 stvar in samo kimala: ja, ja, ja.

huh.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#4960 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 24 May 2008 - 04:05 PM

Mogla bi se učit pa mi ni! končno sem se malo k sebi spravla me nič več ne boli, ampak danes je zunaj tak lep sonček in toliko je bolj pametnih stvari kot pa se dudlat reforme v viktorijanski angliji dolgčas. Ma pa še moj dragi je danes spet na nekem turnirju, da se spet ne bova vidla. Sovražim take dneve.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users