Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36332 replies to this topic

#4941 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 18 August 2007 - 08:58 PM

Ja to imam še doma, mi niti ne pomaga kaj več (kot da bi naenkrat prenehala delovat, pred tem sem bila vedno zadovoljna z njim ermm.gif .) . Ne, iščem zgolj neko styling kremo, ki bi mi držala valove po glavi - a la gel, samo ta preveč zlepi.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#4942 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 18 August 2007 - 09:40 PM

QUOTE(crna @ 18. 8. 2007 - 21:58) View Post

(kot da bi naenkrat prenehala delovat, pred tem sem bila vedno zadovoljna z njim :

Ej isto jaz opažam. Na začetku mi je bla ful dobra, efekt res viden, zdaj pa ne več. Jaz ne vem zakaj, ali je ratala stara (dvomim) ali jaz ne znam več nanašat ali kaj. Zdaj mi samo zlepi lase, prej je bla pa waw. ermm.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#4943 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 18 August 2007 - 09:47 PM

Ja, čist isto je blo pri meni. S tem da sem jaz tazadnjo pakungo komaj načela, tko da vsebina ni mogla bit stara.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#4944 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 August 2007 - 09:50 PM

Hm, jaz jo uporabljam že nekaj let, pa se mi kaj takšnega še ni zgodilo.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#4945 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 19 August 2007 - 07:31 AM

Za kodre je pa dobra Curls rock krema. Ne zlepi, ne zmasti in dobro oblikuje.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#4946 ~*Butterfly*~

~*Butterfly*~

sramežljivec

• Člani
  • 27 posts

Posted 19 August 2007 - 10:53 AM

Jaz pa za kodre uporabljam Wellaflex curl fresh-up spray.
  • 0
Če ljubiš nekoga, ga pusti da gre.
Če sta si usojena, se bo vrnil.

#4947 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 19 August 2007 - 11:40 AM

Ja, ampak ne iščem tega. Iščem eno preprosto kremo za oblikovanje. biggrin.gif
Delala si bom valove a la 1920s, s krokodilčki in rabim neki šmorn za oblikovat frizuro.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#4948 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 19 August 2007 - 01:11 PM

Mene pa zanima, če ima pitje črnega čaja na dolgi rok kakšne negativne/pozitivne posledice?
  • 0
Viens, reste ici!

#4949 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14560 posts

Posted 19 August 2007 - 01:49 PM

Baje so pogruntal da je črn čaj kar zdrav, ne pa toliko kot zeleni seveda. Kakpne učinke ima se ne spomnim, vem pa da ni dobro ga preveč piti, torej večkot ene 3 skodelce na dan, ker zapira. Preverjeno drži biggrin.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#4950 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 19 August 2007 - 03:10 PM

Isto z mano-glede Curls Rock kreme, mislim.

Je taksi Metro še vedno najcenejši taksi?
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#4951 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 19 August 2007 - 03:25 PM

QUOTE(sonchika @ 19. 8. 2007 - 8:31) View Post

Za kodre je pa dobra Curls rock krema. Ne zlepi, ne zmasti in dobro oblikuje.

Btw, a nisi ti celo bolj hvalila Avonovo kremo za kodranje, da je boljša od TiGijeve?
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#4952 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 19 August 2007 - 05:13 PM

No, ko sem vam govorila o tistem izgubljenem denarju. A veste, da če na ebayu ne plačaš lahko da prodajalec neko pravno tožbo, ker niste plačali kupljenega ? ohmy.gif Meni je zdaj ful šok in nevem kaj naj naredim. blink.gif Piše, da se to zgodi, če se ne zmeniš s prodajalcem, da nakupa ne bosta izpeljala. Jaz pa sem včeraj (ali mogoče prevčerajšnjim hmm.gif ?) pisala prodajalcu, da ne mislim denarja poslat še 1x, ker se je izgubil. Kaj naj mu zdaj napišem še kaj ? Ker ni odpisal. Mene je pa ful straaah. cry.gif
  • 0

#4953 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 19 August 2007 - 05:45 PM

Kje se nastavi tisti pod imenom kao Izberi si sam???
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#4954 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 19 August 2007 - 06:18 PM

Princeska sajku piši in on nastavi. smile.gif Ko maš 5000 objav.
  • 0
Viens, reste ici!

#4955 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 19 August 2007 - 06:22 PM

QUOTE(crna @ 19. 8. 2007 - 16:25) View Post

Btw, a nisi ti celo bolj hvalila Avonovo kremo za kodranje, da je boljša od TiGijeve?

joj, ta Avonova je čist zanič. jz nism vidla nobenga učinka razn čist trdih las. tigi je pa predrag, ga pa še nism sprobala.

• 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#4956 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 19 August 2007 - 06:33 PM

QUOTE(laLa° @ 19. 8. 2007 - 18:13) View Post

No, ko sem vam govorila o tistem izgubljenem denarju. A veste, da če na ebayu ne plačaš lahko da prodajalec neko pravno tožbo, ker niste plačali kupljenega ? ohmy.gif Meni je zdaj ful šok in nevem kaj naj naredim. blink.gif Piše, da se to zgodi, če se ne zmeniš s prodajalcem, da nakupa ne bosta izpeljala. Jaz pa sem včeraj (ali mogoče prevčerajšnjim hmm.gif ?) pisala prodajalcu, da ne mislim denarja poslat še 1x, ker se je izgubil. Kaj naj mu zdaj napišem še kaj ? Ker ni odpisal. Mene je pa ful straaah. cry.gif

Pa ti je prodajalec čevlje že poslal in jih imaš doma? To bi bilo skrajno čudno, da bi izdal tožbo. Proti čemu? Proti čevljem, ki jih ni poslal? Ne vem.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#4957 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 19 August 2007 - 06:45 PM

Močno dvomim. Sej si mu napisala da ne boš kupila, konec koncev nisi nikogar oškodovala.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#4958 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 19 August 2007 - 06:46 PM

QUOTE(laLa° @ 19. 8. 2007 - 18:13) View Post

Lala, kdaj si denar poslala, kako si ga poslala? Če si ga v kuverti in priporočeno, pojdi na pošto z listkom in daj poizvedbo, pa ti bojo izsledili pošiljko. Če jo izsledijo, boš tako dobila nazaj, če se je pa izgubila, pa boš izpolnila neke papirje in če je bil denar not, boš dobila tisto vsotov + še neko odškodnino nazaj. Sicer pa če imaš listek, da si denar poslala, ga skeniraj in pošlji prodajalcu dokazilo, pol ti nima kaj srat. Ja, pa še povej mu, da boš dala poizvedbo.
Pa tu ni nobene pravne tožbe, ah daj no, lahko ti edino trgajo denar s kreditne (če jo maš gor prijavljeno), ali pa te vržejo iz ebaya, al pa dobiš negativen feedback, nič druga.
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#4959 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 19 August 2007 - 07:14 PM

Poslala sem nepriporočeno cry.gif Resno tako piše. Vam bom kopirala. In ne, ni poslal čevljev. Jaz sem samo denar poslala (ki ga ni dobil)

Evo to piše na ebayu:
Buyers automatically enter into a legally binding contract to purchase the item from the seller if they win the online auction-style listing or use the Buy It Now feature. eBay's Unpaid Item policy requires buyers to pay the seller for the items that they commit to purchase.

Sellers can file an Unpaid Item dispute with eBay for each of their items that were bought but not paid for. eBay will issue a strike on the account of the buyer who does not honour their obligation to pay (unless the buyer and seller mutually agree not to complete the transaction).

If a buyer gets too many strikes within a short period, their account will be suspended indefinitely. In some cases, limits may be placed on the buyer’s account in advance of suspension

• 0

#4960 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 19 August 2007 - 07:39 PM

QUOTE(Ana @ 19. 8. 2007 - 17:18) View Post

Princeska sajku piši in on nastavi. smile.gif Ko maš 5000 objav.

Ok, hvala smile.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users