Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 29 July 2011 - 09:05 PM
V zavetiščih tudi ni glih višek prijetnosti, verjemi, žal.
Večinoma je veliko slabše kot bi si mislil.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 29 July 2011 - 09:16 PM
a je lahko še slabše, kot imet psa cele dneve zaprtega v stanovanju ???

Posted 29 July 2011 - 09:29 PM
Mi je pa grozno, ker zdaj cele dni in noči poslušam lajanje in cviljenje, ker očitno ni navajen biti sam.

Upam, da pridejo kmalu nazaj.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 29 July 2011 - 11:24 PM
Malo mi je smešno in na živce mi gre, ko ena zanosi, in rečejo: je ratalo.
Ja ne vem, kako je ratalo, če pač sexaš brez zaščite, lahko nekaj podobnega pričakuješ. Rata samo če te oplodi sveti duh, ali kaj podobnega.

Posted 31 July 2011 - 05:29 PM
Malo mi je smešno in na živce mi gre, ko ena zanosi, in rečejo: je ratalo.
Ja ne vem, kako je ratalo, če pač sexaš brez zaščite, lahko nekaj podobnega pričakuješ. Rata samo če te oplodi sveti duh, ali kaj podobnega.

Men gre to taaak na živce. Kot da bi jim bilo nerodno priznat, da sta delala na otroku ali pa vsaj razmišljala o njem. Vsaka nosečnost, kjer ne poči ravno kondom ali pa ženska zanosi kljub tabletkam, je načrtovana ali pa vsaj pričakovana.
Posted 03 August 2011 - 03:15 PM
Danes je tekma MB in nekaj (nogomet) in vsi oblačijo svoje froce v te bodije na katerih je znak za MB FC in blabla. Na živce mi grejo. Mojega otroka nihče ne bo v to sranje oblačil.

Posted 03 August 2011 - 04:59 PM
Na živce mi grejo ljudje, ki ne kastrirajo/sterelizirajo svojih živali (predvsem mačk!!!). Potem pa jih mečejo iz avtomobilov, puščajo nekje v gozdu itd. Take ljudi bi jaz pobila, sploh nimam nobenega usmiljenja do njih. Lahko rečem da jih sovražim!
Posted 03 August 2011 - 09:19 PM
Posted 11 August 2011 - 11:53 AM
, pa tudi drugače jih precej poznam, ki jih skrbi, tudi če ni šlo nič narobe. Ne razumem tega.
Sem želela komentirat v šanku pa sem se preveč razpisala. Tole me je spomnilo na mojo sošolko, ki je že vsaj dve leti na KT in je vmes eno pozabila vzet, pa še to samo za par ur (po tistih kao kritičnih 12urah) in sta zato uporabila kondom, ki pa je kao počil. In potem je najprej par dni v šoli konstantno govorila o tem, kak jo skrbi, kak je ziher zanosila, kak se ji lahko to zgodi, kak je ona boga, da sploh ne more spat, ne more jest, nič. In me je dejansko ob živce spravljala. Sem ji skoz tumbala kaj ji ni jasno, ne more ona po dveh letih jemanja hormonov za preprečevanje nosečnosti zanosit ne glede na to da je vmes eno pozabila in ji je počil kondom. Da ne omenjam dejstva da ni imela nobenega faktorja ki bi vsaj namigoval na to, da bi bila noseča. No seveda razn njene bolane glave.
No in kaj se pol ženska odloči naret. V faking šolo prinese nosečniški test in ceeeeeel dan govori o tem kao "jooooj, danes pa bom naredila test, kak sem živčna, kr slabo mi je, mislim da bom bruhala, bom počakala do glavnega odmora, do takrat pa se moram pripravit" in še par takih kislih. Če je kdo kaj omenjal odmor je morala ona vedno dodat da to pa je takrat ko gre ona lulat, "joj spet ste me spomnili, jaz bom skup padla" ... in pol so VSE morale z njo na wc da so ble priča temu, jaz nisem šla ker mi je blo slabo od njenega idiotizma, in pol ko pride ven reče vsaaaaa olajšana, nisem noseča! Daj, ne serji, res?! Če pa je blo tooooolko kazateljev na to, da si! In ja, ni mogla testa doma naret, premalo občinstva.
Bottom line, ne prenesem ljudi, ki bodo delali butla sami iz sebe samo da dobijo neko izsiljeno pozornost.
Posted 11 August 2011 - 12:22 PM
Posted 11 August 2011 - 12:25 PM
To so pač otroci.

Posted 11 August 2011 - 02:40 PM

Pablo Picasso
Posted 11 August 2011 - 04:29 PM

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 12 August 2011 - 11:32 AM
Folk moje starosti, ki še vedno nima mature in še vedno bluzijo s šolo in delajo NIČ, potem pa si pišejo na FB kako zelo jim je dolgčas, da nimajo kaj za delat.

Posted 12 August 2011 - 11:34 AM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 12 August 2011 - 12:26 PM
Bottom line, ne prenesem ljudi, ki bodo delali butla sami iz sebe samo da dobijo neko izsiljeno pozornost.
Si me spomnila na eno mojo sošolko iz SŠ. Ma v srednji šoli je bila vedno taka, kot si ti gor opisala. Za vsak prdec je moral cel razred vedt. Ko smo igrale odbojko, je vedno full jamrala in cvilila zraven.
In se dobimo na 5 obletnici mature, cel večer poslušamo kako njo glava boli in kako skoraj ni prišla in kako se slabo počuti ... cel večer ista lajna. In se eni začnejo neki menit, da gredo naprej in ona spet o svoji glavi in počutju in kako bi rada šla,.... In seveda le kaj je bilo. Se ravno pripeljem na parkirišče pod blok, me kliče, da so šli oni naprej in zakaj sem taka biča, da ne grem še jaz

Na živce mi gre zadnji dan, predno se šefica vrne. Vedno sem full živčna in samo premlevam, da kaj nisem prav naredila, da sem kaj pozabila, da s čim ne bo zadovoljna,... cel vikedn bom imela pokvarjen, že vidim!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 12 August 2011 - 01:20 PM

Takih tudi jaz ne maram. Če nič ne delaš, potem tudi nič nimaš. Samo od sebe se nič ne zgodi v tem kontekstu.
Ampak po drugi strani pa mi gre tudi na jetra folk, ki sam sebe poveličuje skozi konstantno jamranje (in
hvaljenje), kako se oni neprestano samo cele dneve učijo, blablabla. Ne znajo govoriti več o ničemer
drugem kot pa o tem, kako cele dneve presedijo ob knjigah in kako so oni nasploh steber marljivosti.
Torej - obe skrajnosti mi gresta približno enako na k.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 12 August 2011 - 03:13 PM
Posted 12 August 2011 - 03:43 PM
Meni gre na živce poveličevanje lastnih dosežkov na račun drugih, poznam žensko, ki ima non stop podobne izjave: jao, sosedov mulc je že 3 leta doma, nič noče delat, nič si službe ne išče. Lenuh je. Eno leto je tudi poskusil študirat, pa mu ni šlo. Zdaj bi si pa lahko službo našel?

Kako sploh to ve? Sploh ni nujno res. Ampak nekateri so pač pametni. Glavno, da je njen sin zelo dobro naredil maturo, in ga zdaj na račun soseda non stop poveličuje. Koji kurac njo briga sosedov mulc? Naj se za lastnega briga!!!
Res, 'nesreča' drugega je vedno zanimiva.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users