Spovednica
Posted 20 May 2008 - 07:12 PM
Js sm pa sitna,pa nč še nism dns nrdila pa jamram. Grozn dan je. Poleg tega sem pojedla cel ta velik smoki, pa kinder bueno zvečer so bom pa s kremo proti celulitu namaala in upala na čudež.
Posted 20 May 2008 - 07:12 PM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 20 May 2008 - 08:47 PM

Posted 21 May 2008 - 08:58 AM
Prijatelj s katerim sva se odlično razumela se je izkazal za velikega _______________ (izberi: otrok/neuravnovešenec/in podobno). Na koncu sva se še 'skregala', pa ne vem kdaj sem se nazadnje skregala s kom, najbrž ko sem imela 3 leta v vrtcu.

Ja, zaželel mi je naj uživam svoje patetično življenje.
ha ha ha
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 21 May 2008 - 09:39 AM
Kinky, kako s eznajo stvari obrnit, kajne?
Včasih kar vesoljno presenetijo

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 21 May 2008 - 09:43 AM
Kinky, kako s eznajo stvari obrnit, kajne?
Včasih kar vesoljno presenetijo

Mah, ja, ni neke velike škode tukaj. Tako se je pač izcimilo. I have lots of friends. They all live in my computer.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 21 May 2008 - 09:46 AM

Jah, a deloma je vendarle res. Sicer me to ne moti, ker so res krasna družba, problem je le, da niso iz mojih krajev

30.5. Ostanem že v LJ

Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 21 May 2008 - 09:53 AM
30.5. Ostanem že v LJ

Haloooooo, če sedaj pričakuješ, da bomo spremenili vse svoje plane, ker si tako silno želimo tvoje družbe....
imaš prav.

(hec, grem na Dragojevića, ki pa je par metrov stran od J., kewl - Križanke)
Posted 21 May 2008 - 09:56 AM
Posted 21 May 2008 - 10:00 AM

Najavljam samo, da je moja eminenca od takrat naprej, dosegljiva tudi za vas, računalniške prijatelje

Prosim, ni s eterba zahvaljevat. Vem, da sem nadpovprečno dobrotljiva.

Kinky, Frida, nadaljevanje na FB - multiosebnem ZS, ki je res echt geil

Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 21 May 2008 - 07:01 PM
Frajerka je tista, ki lahko zdaj!

to sm bla js! hehehe

verjetno bi večina dejansko sodila v spovednico ....

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 21 May 2008 - 08:32 PM

Posted 21 May 2008 - 08:57 PM
Počutim se kot kakšna nunica to leto. Se mi zdi, da sem ga zapravila zaradi vpisa na škofijsko.

Posted 21 May 2008 - 11:06 PM
Že dva meseca se konkretno nič ne učim.
Počutim se kot kakšna nunica to leto. Se mi zdi, da sem ga zapravila zaradi vpisa na škofijsko.

Ej bejb, ne sekiri se. Itak si komaj prvi letnik, dokončaj ga (maš tko sam še en mesec) potem pa se prepiši na drugo gimnazijo. Pa nisi nič zgubla!
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 22 May 2008 - 01:57 PM

Posted 22 May 2008 - 02:25 PM
Ej bejb, ne sekiri se. Itak si komaj prvi letnik, dokončaj ga (maš tko sam še en mesec) potem pa se prepiši na drugo gimnazijo. Pa nisi nič zgubla!
Samo mi je ful bedno, ker bi bilo treba delati celoletni izpit za fiziko, ker je letos nimam. Poleg tega imam eno zelo fajn prijateljico v razredu in zdaj vsaj že dokaj razpoznane profesorje, tako da se lažje plonka.
Posted 22 May 2008 - 03:11 PM

V treznem stanju sem čist kot rastlinca, nič ni od mene .
Dobr se počutm edin če se ga napijem al pa zadanem, to je pa jako dobr ane.
Trenutno je edina stvar, ki si jo res želim en topel ljubeč objem in veliko, veliko spanja. Samo očitno, so še te želje prevelike in meni ne usojene.

Posted 22 May 2008 - 03:19 PM

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 22 May 2008 - 05:53 PM
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users