Jump to content

Photo

Vprašanja

• Please log in to reply
5694 replies to this topic

#4901 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17609 posts

Posted 07 May 2020 - 11:38 AM

Se strinjam.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#4902 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 07 May 2020 - 11:45 AM

Jaz nimam teh problemov, ker ne nosim tistih prekratkih hlač in mi je še vroče :D
  • 0

#4903 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16984 posts

Posted 07 May 2020 - 12:04 PM

Mene vedno zebe v noge. :D Moram ob priliki oz. bolj ko bo volja, v nabavo tako navadnih zoknov kot najlonk. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#4904 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17609 posts

Posted 08 May 2020 - 12:27 PM

Kateri so kvalitetni stumfi, nogavice torej, da je dobro razmerje med kvaliteto in ceno? Jaz skoz samo crne kupujem in mi gre tako na zivce, ce se rahlo muckajo, da imas potem kaj med prsti in je videti, kot da si nog nisi ze en teden umil.

Pa fajn mi je, da nimajo premocne elastike v gleznju.

Kaj pa Polzela, a ima kdo izkušnjo?
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#4905 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85949 posts

Posted 08 May 2020 - 12:51 PM

Jaz imam tudi s tem problem, ker so mi skoraj vse hlače prekratke in čudno izgleda, če se nad čevlji vidijo nogavice. Superge mi pa niti slučajno ne grejo povsod. Saj bo kmalu za sandale oz. je kakšen dan že.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#4906 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 08 May 2020 - 01:45 PM

meni so polzela kaksne take ful vsec. ampak ce bi jih 5-10 vzel, precej naness. Tudi ta visina mi je super.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#4907 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 08 May 2020 - 01:45 PM

https://www.polzela....sanitized-0151/
  • 0

#4908 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27675 posts

Posted 09 May 2020 - 10:58 AM

^^
Neytiri, koliko so debele te nogavice? So malo debelejše pletenje, ali običajno tanko?

Jaz imam Calzedonia nogavice in sem zadovoljna, ne zasledim muck. : )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#4909 Peteršilj

Peteršilj

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1355 posts

Posted 09 May 2020 - 03:40 PM

Tudi jaz imam te iz Calzedonie brez elastike, ki jih omenja Mayckica.
  • 0
Never be embarrassed about something you like.

#4910 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 09 May 2020 - 04:31 PM

Precej normalno debele so, jaz jih imam tudi cez poletje za v adidaske.
  • 0

#4911 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27675 posts

Posted 09 May 2020 - 04:38 PM

Kul, meni je važno, da niso pretanke, ker mi potem drsijo v supergah, mi ni všeč.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#4912 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 16 May 2020 - 06:55 PM

Ali katera pozna kakšne sustainable spletne trgovine oblačil pa, da obenem ne bankrotiram zraven ob nakupu 3 kosov oblačil?

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#4913 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 19 May 2020 - 12:03 PM

NIč? :(

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#4914 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 19 May 2020 - 12:13 PM

Meni bi tudi prišlo prav, ampak je res problem pri oblačilih :/
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#4915 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27346 posts

Posted 19 May 2020 - 12:14 PM

A Hm ima sustainable pa samo v reklami al ti je predrago, ne zaupas?
  • 0

#4916 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32317 posts

Posted 19 May 2020 - 12:15 PM

Jaz ne vem, kaj to pomeni sploh :-)
  • 0

#4917 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17285 posts

Posted 19 May 2020 - 12:18 PM

Jaz jih ogromno vidim na IG, ampak so cene neumne.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#4918 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17609 posts

Posted 19 May 2020 - 12:31 PM

Jaz ne vem, kaj to pomeni sploh :-)

Sustainable pomeni trajnosten, kar vključuje izdelavo iz bolj kvalitetnih materialov in barv, ki ne oz. manj škodujejo naravi ter delavcem,

+ delavci naj bi delali v boljših razmerah in za boljše plačilo. Zato so ta oblačila običajno ful draga. Jaz žal tudi ne poznam.

Ena od možnosti je kupovati iz druge roke, če ti je pomembno zmanjšat to izkoriščanje, onesnaženje itd.

H&M-u sustainable pa jaz ne bi verjela niti besede, da je res kaj na tem.

• 0

Bill Bullard

#4919 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 19 May 2020 - 01:45 PM

Ma ti termini sploh niso regulirani in pod njimi vsak prodaja meglo, podobno kot 'naravno' pri hrani. Te velike korporacije so pa sploh pesek v oči ... Plačuješ jim, da 'resujejo' problem, katerega so same ustvarile s proizvodnjo cenene hitre mode in monopolom nad trgom in podplacevanjem delovne sile in še in še. Odpustki za slabo vest potrošnikov.

Tule sem zadnjič nekaj brskala, ampak nisem.se nič naročila:

https://www.shoplikeyougiveadamn.nl/
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#4920 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 19 May 2020 - 01:57 PM

Sustainable pomeni trajnosten, kar vključuje izdelavo iz bolj kvalitetnih materialov in barv, ki ne oz. manj škodujejo naravi ter delavcem,

+ delavci naj bi delali v boljših razmerah in za boljše plačilo. Zato so ta oblačila običajno ful draga. Jaz žal tudi ne poznam.

Ena od možnosti je kupovati iz druge roke, če ti je pomembno zmanjšat to izkoriščanje, onesnaženje itd.

H&M-u sustainable pa jaz ne bi verjela niti besede, da je res kaj na tem.

Second hand že kupujem. Ampak jeans redko dobiš(tega sem našla sicer, MUD, bom šla probati), spodnje perilo, navadne majice-basic zadeve mi pa niso za kupovati second hand. BI žeela kakšno zmerno alternativo.

Ne vem, ali tekstil, ko upoštevaš vse dejavnicek, toliko stane ali obesijo vse stroške res potrošnikom sustainable firme?

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users