Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#4901 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15238 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 18 May 2008 - 08:30 PM

QUOTE(Špela @ 18. 5. 2008 - 11:21) View Post

še vedno imam isto spoved - seksat hočem.

V bistvu js pa lih kontra oops.gif biggrin.gif

Res me nič ne gane. Js mam zdj moje mače nazaj in to je to. Tak jo mam rada smile.gif

Pa tk mi je nekomu težko rečt, da ga imam rada. Ga imam zato manj? Na živce mi gre, ker bi včasih rada malo špilala navdušene over-in-love punce, pa ni nekak usojeno. Bleh.

Če ne drugač, se na mače obešam, pa na mojo kolegico .-)
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#4902 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29839 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 18 May 2008 - 08:43 PM

mam nenormalne mood swinge. niso sicer še dosegli uničujoče stopnje, ampak so kr težki za prenašat. čimprej preselit .... čimprej, ker ne zdržim več ..... prav brezveze mi je že vse skupi. rabim svoj prostor ....

ma, ja, seksat .... predvsem ga hočem spet vohat, zabit nos v njegov vrat, pa božat, pa čutit .... sam itak ne bi zdržal nobeden od naju samo s tem .... oops.gif

Frida, vidla ZS. Me veseli, da ti je šampončič prinesel toliko veselja. smile.gif
Kinko, ma ja, novi je (pa še s primorskimi koreninami, čeprav je že totalno naturaliziran ljubljančan, ampak ga vsake toliko ujamem na kakšni besedi, haha). ob pravem času na pravem mestu - pa js pa moja direktnost, pa to ti je to. smile.gif D. pa .... Če se ne more odločit, pač izvisi, a ne - kein problem. smile.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#4903 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 18 May 2008 - 08:54 PM

nisem vedla, da sem lahko taka down.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#4904 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 19 May 2008 - 06:53 PM

Žalostna sem v večini že cel dan. No ja, je pa res, da tud samo tako musko skoz poslušam, da se stanje tud če bi hotla ne more izboljšat. Najboljš, da se spokam čimprej spat, pa da gre ta dan za mano...
  • 0

#4905 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 19 May 2008 - 06:57 PM

^^ Jaz sem tudi bolj slabega razpoloženja zadnje dni. Ali ga pa spreminjam iz minute v minuto.

Pa jezi me, ker se vse učim zadnje trenutke ali pa še to ne. Grozen teden me čaka še v šoli.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#4906 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 May 2008 - 06:57 PM

tako sem bila neznosna čez vikend in tudi danes, da bi se najraje zadušila.
občudujem fanta, da ni dobil živčnega zloma zraven, resnično.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#4907 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11988 posts

Posted 19 May 2008 - 07:02 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 19. 5. 2008 - 19:57) View Post

tako sem bila neznosna čez vikend in tudi danes, da bi se najraje zadušila.
občudujem fanta, da ni dobil živčnega zloma zraven, resnično.

A zarad RD? Jaz sem na ta dan vedno tečna k zmaj in hočem bit sama.

• 0

#4908 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 May 2008 - 07:38 PM

ne, sploh ne zaradi rdja - zaradi hm, sebe. laugh.gif
zadnje cajte sem res neznosna. sama sebi grem obupno na živce.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#4909 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 20 May 2008 - 08:26 AM

Bolana sem down.gif in celo eno uro sem prišla prej na fax down.gif . Pol pa še morem gledat eno sošolko, ki je tk nesramna. Ženska sploh ne zna kontorilrat svojih agresivnih izbruhov. Komunikacija je pri njej na nuli. Vsakega gleda z viškom in ga prav z veseljem napizdi. Zraven pa še ima eno kolegico, ki ji je seveda podrjena in je v njeni senci. Dela vse kar ji ukaže, kima na ukaz, se smeji...res super lajf ma. Ampak očitno je ljudem brez osebnosti tako lažje živeti.
  • 0

• Guests

Posted 20 May 2008 - 09:32 AM

Tezko mi je. Boli me dusa. Mama je v bolnisnici. Nevem kako bo z njo. Nevem kaj bom brez nje. cry.gif
  • 0

#4911 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 20 May 2008 - 12:16 PM

Oakland Raider...držim pesti, da bo vse vredu! console.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#4912 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17389 posts

Posted 20 May 2008 - 12:38 PM

Oakland, približno vem kako se počutiš. Sem bila v podobni situaciji sad.gif Vem, da so vse besede odveč, zato samo en objem iz moje strani.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#4913 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 20 May 2008 - 01:00 PM

Držimo pesti za Mamo! cry.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#4914 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18504 posts

Posted 20 May 2008 - 01:18 PM

Ja, držimo pesti, da bo z mamo vse v redu.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#4915 epitaphium

epitaphium

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 114 posts

Posted 20 May 2008 - 02:32 PM

dons mi je sošolka povedla da jebe z 34-letnikom in to brez gumice sama ma pa tipa na šoli huh.gif
  • 0

#4916 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17045 posts

Posted 20 May 2008 - 02:40 PM

Zadnja dva tedna jem samo neki junk food. Arašide, čokolado, piščančje burgerje, ve skupaj pa poplaknem s kokakolo. down.gif
In desperate need of energy boost.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#4917 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 20 May 2008 - 03:09 PM

QUOTE(fifa @ 20. 5. 2008 - 13:16) View Post

Oakland Raider...držim pesti, da bo vse vredu! console.gif

Tud js držim pesti, da bo s tvojo mamo vse ok.

Sama si pa želim, da bi blo z našo staro mamo tud vse dobr. V zadnjih parih mescih je njeno stanje skoz slabše. Ne dolgo nazaj jo je spet, že tretjič v letošnjem letu kap zadela. Oba z atom sta tok bolna, da me je kr strah, kaj se bo iz tega nardil cry.gif . Sam upat je kljub temu treba na najboljše.

Drgač si pa želim, da bi se taml skuliral, ker tega dretja k ga mata z mtko vsak božji dan, enostavno ne morm več poslušat.
Oh jaja, tud za nas se baje obetajo nekoč boljši časi. No saj upam, da res, ker mene edin to še gor drži!!!
  • 0

#4918 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 20 May 2008 - 06:11 PM

Luci, približno vem, kako ti je poslušat dretje. Je bilo obdobje, ko sta se moja starša kar naprej kregala pa še jaz sem posegala vmes, da bi se vse to nehalo ..
Ampak, enkrat pridejo boljši časi, kot si napisala.

Jaz sem pa tako žalostna, tako žalostna, da ne morem ubesediti svoje žalosti. Sem bila tako vesela, ko sem diplomirala pa je veselje tako hitro splahnelo.
Službo imam ravno za mesec in pol, tako kot prejšnjič. In spet dobim samo za en mesec regresa. Počutim se ničvredno, ko štukam (nadomeščam) za te drobtinice, pa ravno sedaj, ko je največ dela. Saj pol, 20. junija, me pa ne rabijo več, ko zaključim.
In najhuje mi je to, ker si mislim, da bi morala biti hvaležna, ker imam službo, pa čeprav za 2 meseca. Eni je nimajo. Eni nimajo take sreče kot ti ... ja, da si en k... nadomestek. Je*eš ves trud, važno je, da si za nedoločen čas. Pa si lahko privoščiš biti slab.

• 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#4919 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11988 posts

Posted 20 May 2008 - 06:16 PM

Grrr, na živce mi gre, ker dons spet pride bratova punca prespat in se jima moramo kar naprej umikat. Filme gledata spodaj, to pomeni, da ne morm bit jest za računalnikom, fotr pa pred tv-jem, k hočta it pa spančkat, mormo it pa ven iz dnevne zgoraj (kjer mami gleda tv in kasneje jest). Mislm, pr tok denarja, k ga zaslužita, si ne morta kupit ene posrane postelje in se umaknit v njegovo sobo... In dons bom zarad tega spet mogla spustit Housa! Na živce mi gre to.
  • 0

#4920 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5197 posts

Posted 20 May 2008 - 07:08 PM

QUOTE(Špela @ 18. 5. 2008 - 11:21) View Post

še vedno imam isto spoved - seksat hočem.

Ou jea oops.gif smile.gif
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users