Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 11 July 2011 - 01:31 PM

Posted 11 July 2011 - 06:01 PM
In otrok. Včeraj sem skoraj s kolesom zbila eno punčko, ker je (tudi s kolesom) obrnila in zapeljala direktno pred mano O_O (pa me je že prej videla, jaz ne vem, a otroci nimajo čisto nič občutka za prostor, ali kaj?). Mama pa nekje daleč za njo. Pa se mi je že nevemkolikokrat to zgodilo.
Pri nas v vasi so te mamice debilke, se opravičujem za grob izraz, je tu z razlogom. Cesta je ozka, njih 5, 6 pa se razširi z vozički ali frocovjem, ki teka okoli po celi cesti, in se, kljub temu, da te vidijo prihajat naproti že vsaj 50m prej, ne umaknejo dokler ne pripelješ čisto do njih, šele takrat začnejo počasi umikat svoje riti h robu ceste. Ali pa otrok, ki ti iz hiše zleti direkt na cesto, ona pa ga gleda in se smeje, češ, kako je navihan. Ko ga bo nekdo prevozil, ne bo več zabavno, ampak jim enostavno tega ne moreš dopovedat, samo stojijo in gledajo.
Pablo Picasso
Posted 12 July 2011 - 08:43 AM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 12 July 2011 - 05:08 PM
No Planetka naj ti povem, NI TAK! Vedno boljše je in lažje, iz meseca v mesec. Ja pa da ne omenjem, da naju že sprašujejo kdaj bova imela drugega

Chandra, hvala za spodbudne besede! :* Ja, tudi meni je bilo ze par tednov po porodu navrzeno, da sedaj pa se puncko! Go, create, leave me alone, thank you!
Ene so totalno fukjene in bi trebalo tistega, ki jih je oplodil, razjajčiti.
!!
Posted 12 July 2011 - 06:14 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 15 July 2011 - 12:14 PM

Posted 18 July 2011 - 03:29 PM
Opažam tudi, da so se v zadnjem času razpasle tudi tukaj na forumu, kar mi ni prav nič všeč.
Posted 18 July 2011 - 03:35 PM
Uporaba neuveljavljenih kratic. Človek lahko potem samo ugiba kaj pomenijo.
Opažam tudi, da so se v zadnjem času razpasle tudi tukaj na forumu, kar mi ni prav nič všeč.
Se strinjam. Npr. NY namesto novo leto, da sploh ne govorim o raznih DDMG, UDPP, MDMM, BJ, MNJFTJKNH,...kot da je samoumevno za kaj se gre.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 18 July 2011 - 11:17 PM
Kot vzorna in vestna Čudovitarka bi pač te zadeve mogla poznati. -.-
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 18 July 2011 - 11:19 PM
Za kaj gre.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 19 July 2011 - 12:22 AM
Kot vzorna in vestna Čudovitarka bi pač te zadeve mogla poznati. -.-
Ja, ampak vse pač ne uporabljamo vseh teh izdelkov.

Posted 19 July 2011 - 12:26 AM
Jst tut do tega oruma nisem slišala za eno izmed teh stvari, ki jo kratice predstavljajo, pa zdaj vem vse, čeprav ne gledam The Big Bang Theory, čeprav ne uporabljam Urban Decoy Potion Primerja itd.
After all this time?
Always.
Posted 19 July 2011 - 02:11 PM
Posted 19 July 2011 - 08:42 PM

Posted 21 July 2011 - 03:04 PM
Recimo spontani splav (SS). Ker zame kratica SS pomeni Schutzstaffel (paravojaška organizacija v nacistični nemčiji, ki jo je vodil Heinrich Himmler), nikakor pa ne spontani splav.
Ampak če je SS napisan v forumu ginekološke težave, jih verjetno ni povzorčila paravojaška organizacija

Zezam, ker jaz sem ena tistih, ki je najbolj izgubljena med kraticami in znaki. Meni še jasno bi bilo, kaj naj bi bil tisti "<3" in podobne fore.
Malo sem gledala fotografije stanovanj na nepremičnine.net in mi gre full na živce koliko folka (predvsem starejšega) ima gebeline na stenah. Vključno z mojo mami in vsem njenim sorodstvom po celi jugi! Ogabno mi je.
Pa sploh imajo vsi radi eno teto s spetimi lasmi, ki bere knjigo (iz profila). Ma ta je bila verjetno v milionski nakladi!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 21 July 2011 - 03:13 PM

In ja, se strinjam glede gobelinov. Fant je imel v sobi huge gobelin in sem bila prav srečna, ko sma domov s potovanja prinesla spominke, ki so zamenjali gobelin.
Posted 21 July 2011 - 08:25 PM
ima gebeline
gobelin je
Mi jih imamo po celi hiši, jih oče dela, zanj je to ene vrste pomiritev in terapija. Še v garaži je en.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 21 July 2011 - 11:13 PM

Meni so tudi te označbe M., P.,...za fante, kolege, prijateljice,...brezvezne in moteče. So mi kvečjemu manj pregledne, kot če napišeš fant. S temi črkami pa ne vem ali naj bi bila ta oseba prijateljica, fant, kdo tretji.
Posted 22 July 2011 - 07:50 AM

Meni so tudi še kar moteče, a jim nekako ne posvečam prevelike pažnje. Poskusim ugotovit. Če ne gre na prvih par žog, ne berem.
Motijo me predvsem neke čisto na novo vpeljane (SS npr.), medtem ko razne SATC ipd. ne. Sem se jih navadila in bi res bila malo dolga jih takole pisat.
Se strinjam. Npr. NY namesto novo leto, da sploh ne govorim o raznih DDMG, UDPP, MDMM, BJ, MNJFTJKNH,...kot da je samoumevno za kaj se gre.

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users