Spovednica
Posted 17 May 2008 - 09:54 PM
Kako je pa reagirala k si jo našla? Se je kej bala, karkol, kako je blo?
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 17 May 2008 - 09:59 PM

Posted 18 May 2008 - 07:18 AM

Posted 18 May 2008 - 08:35 AM
ne najdem knjige iz knižnice, pa čeprav sem preiskala že vse. dobila sem že 1. opomin, zamudnine bo za plačat pomoje cel kup, pa ne upam se prkazat v knižnco in povedat da sem jo zgubila. sigurn bom kakšno zlo nevrjetno zgodbo natvezila, da omilim sramoto

A si čist sigurna, da jo še imaš? Meni se je tudi že to zgodilo, v knjižnici sem se že zmenila, da jo bom plačala, ali nadomestila in potem me je nekaj prijelo, da sem šla pogledat v police. Vidim, da enaka knjiga leži na polici, vprašam za številko...in voila...to je bila knjiga, ki naj bi jo jaz izgubila. Se je izkazalo, da je računalnik ni odpisal iz seznama.
In ravno sedaj spet ne najdem dveh knjig, ki naj bi jih še imela

Ne morem verjet, da je 30 let življenja za mano. Pa saj sem šele včeraj 8. razred zaključila nooo. Z vsakim letom čas hitreje teče.

Posted 18 May 2008 - 08:55 AM

Eh ... nič ne morš.
Posted 18 May 2008 - 09:03 AM
Zdele sem zvedela, da je od maminega bratranca hčerka, ki sem jo včasih vsako soboto mirkala, rodila hčerkico že predvčerajšnjim. Tamala je zamujala, zato smo vsi čakali, kdaj bo. Moja mami je celo trdila, da bo na moj rojstni dan. No, prišla je dva dni prej, ampak meni so se spomnil povedat šele danes.

Kakorkoli....lepo darilo za rojstni dan je takšna novica.
Posted 18 May 2008 - 10:07 AM
Ja brez hrane&vode in z bolečinami je še 5x hujš.
Kako je pa reagirala k si jo našla? Se je kej bala, karkol, kako je blo?
Fizično in psihično je bila že čisto na dnu. Ko sem posvetila z baterijo vanjo nisem mogla verjet, res sem bla v šoku, ona pa tudi. Najprej se me je kar malo bala, samo ko sem jo imela v rokah se mi zdi da ji je blo fajn. Me je lizala po roki

Posted 18 May 2008 - 10:18 AM
ancha, dialektologija je piece of cake, majkemi.

PMS mam, seksala bi rada .....

Hvala, Špela, za vzpodbudo. Vem, da sta profesorci do neba in nazaj prijazni in da ti vsaj to da malo samozavesti, da si se sposoben naučit .... Pri Orlovi je izpit iz 2 delov + ustni, pro Smoletovi iz enga + ustni - ful strukturiran (pri vsaki pa smo morali nardit seminarsko: 2 seminarski na 30 straneh), ampak logično ko nardiš pisnega imaš izpit v žepu, itak te ne bo nobena na ustnem vrgla.
Morska, malo heca malo pa zares: znanje diahronega jezikoslovja potrebuješ zato, da lažje razumeš sodobne jezikovne pojave

Posted 18 May 2008 - 10:21 AM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 18 May 2008 - 02:55 PM

men se pa mal meša od biologije pa vsega boga. ni konca. dizaster. ni cajta, da bi razmišljala o neumnostih tko k Špela

Posted 18 May 2008 - 03:06 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 18 May 2008 - 03:09 PM

Posted 18 May 2008 - 03:12 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 18 May 2008 - 05:21 PM
Špela

men se pa mal meša od biologije pa vsega boga. ni konca. dizaster. ni cajta, da bi razmišljala o neumnostih tko k Špela

to ni neumnost, ko si friški, veš. mamo zdej še cajt o tem razmišljat ...

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 18 May 2008 - 05:48 PM

Eden od teh je bil moj zdejšnji, tadrug pa moj bivši!! Haha...

The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 18 May 2008 - 06:49 PM

Posted 18 May 2008 - 07:09 PM
Kako bi ga tepla, kretenčka!

Frida, kaj je (ali naj raje vprašam česa ni, hehe) spet naredu?

Vesela, da sem zvohala, kdaj pride K. jutri nazaj - seveda pod pogojem, da ima isti route kot za tja; no, enkrat bo moral na Ronchi vsaj po avto, hehe.
Tečna sem, ker nimam kej delat, jao. Vsaj se bom spravla delat dispozicijo za pismo T.-ju, vsaj nekaj koristnega danes od mene.
Posted 18 May 2008 - 07:13 PM

Jezna na fanta, cel dan sem nekaj delala, pisala kot nora, še kosilo naredila vmes, likala 2 uri, in ko imam končno čas za naju, gre gospodič lepo na basket - so ga pač frendi poklicali, da jim manjka še en.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 18 May 2008 - 08:17 PM

Hvala za šampon, ne vem če si vidla zs.

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users