Jump to content

Photo

Slike vaših hišnih ljubljenčkov

• Please log in to reply
5577 replies to this topic

#4881 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 04 March 2013 - 10:17 PM

Ja pa ameriški, so tud vsi večji, ker je tm dovoljen višji (višina, teža) standard kot pa v EU, Ne znam povedat, to bi vam znala moja sestrična razložit k hodi s svojim dvema na pasje razstave, neki caf pa ne vem kateri standardi so v EU, v ZDA pa ista pasma, pa je dovoljena večja plečna višina itd.. Pa res se mi sanja ne zakaj, ampak tko povem.

• 0

#4882 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 04 March 2013 - 10:24 PM

Ja saj. Tudi amerišlke čivave so recimo ful večje od naših. Dovolj je že, da gledaš Beverly Hills Chihuahua, skoraj duple so od naših "evropskih". :D

Pri fantu doma pa imajo maltežanko, ameriško, in je pikico manjša od "naših".

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#4883 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20005 posts

Posted 07 March 2013 - 01:10 PM

gqa-Pictur.jpg

owq-Pictur.jpg

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#4884 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 08 March 2013 - 09:15 AM

Mišek, skakač... mi je zelo simpatičen. Želva je sicer lepa (oklep ima čudovit), osebno jih pa ne maram, ker se jih bojim.

• 0

#4885 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 10 March 2013 - 12:28 PM

2013-03-09-111828.jpg2013-03-09-111851.jpg

Naša starina - Pika. Kremplje bo treba spet peljat strišt, kar bo spet groza svetovne sorte. Ni hujšega kot to, da jo nekdo za tačke drži..

• 1

#4886 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46099 posts

Posted 10 March 2013 - 01:39 PM

Dama!

• 0

#4887 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 18 March 2013 - 11:31 PM

Respect!

Naš Nilči<3

Attached Files

• Attached File  2233.jpg   133.53KB   81 downloads
  • Attached File  3322.jpg   94.72KB   100 downloads
  • Attached File  4422.jpg   81.11KB   74 downloads

• 1

#4888 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12163 posts

Posted 18 March 2013 - 11:34 PM

Ijoj kako je simpatičen. 

• 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#4889 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86411 posts

Posted 18 March 2013 - 11:35 PM

Joj, kako je luškan! A je mešanec? Gobček malo spominja na shih tzuja/maltežana.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#4890 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 18 March 2013 - 11:37 PM

Leeeeepi <3.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#4891 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 19 March 2013 - 08:47 AM

Joj, buci buci. :) Full je lep. 

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#4892 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20005 posts

Posted 19 March 2013 - 09:27 AM

A zelo veliko laja? Ful je luškan drgač!

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#4893 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46099 posts

Posted 19 March 2013 - 10:46 AM

luskano malo bitje!
  • 0

#4894 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 March 2013 - 11:51 AM

Iii, čisto sem raznežena! x) Jaz sem ful za takšne male mrcine na baterije. XD

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#4895 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46099 posts

Posted 19 March 2013 - 12:33 PM

jaz komaj cakam da vidim mamino kepo! :)

• 0

#4896 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 19 March 2013 - 03:06 PM

Čivavek je, dolgodlaki:) Ima črn smrček in mi je to ful všeč. Zgleda res buci buci samo zna bit tudi mali el Diablo.

Picture+34.png

• 0

#4897 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15248 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 26 March 2013 - 08:43 PM

552997_449361285140334_2141286301_n.jpg

Nas barbarski muc, ki ne dovoli knjige brat, mar jo moras pocrkljat in se z njo ukvarjat. :lol:

Edit: Ne se zajebavat, sele zdaj vidim, da lezi na dveh knjihag in ne eni, loool! :D

• 3

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#4898 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 26 March 2013 - 10:03 PM

:wub:

Ima pa kar nevaren pogled. :D

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#4899 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15248 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 26 March 2013 - 10:20 PM

Haha, ja, vem ja, pac, taksna je, ko je tecna in ji nic ne pase, se pogledat je ne smes, kihniti, govorit pa sploh ne.

Mi je pa se zdaj tako smesna, ko je taka, se zdaj se na glas smejim, ker si prav predstavljam, kako je to izgledalo v zivo (tole mi je sestra poslala malo prej) ker tako tecne macke pa tudi se nisem videla. Ne piha, ne mjavka, samo nenormalno grdo te gleda ves cas in na koncu, ko ji prekipi (ker se delas norca iz nje ali pa naredis kaj drugega strasno motecega) tecno zamjavka in se gre ven iz sobe, po moznosti se skrije pod mizo ali stol ali pa se bolje - vsede se tik pred vrata in ti kaze rit, gleda v nasprotno smer (v steno ali radiator).

Ima pa tudi grdo navado (kot vse notranje macke) da zjutraj, ko se zbudi (recimo ponavadi okoli 6h) praska po vratih, skace po postelji, tapka po obrazu, mjavka kot da je konec sveta in ji je zmanjkalo vode in briketov in peska v macjem veceju, ko pa vstanes, da pogledas zakaj je iz sebe, gre pa stran, like nevermind, ne potrebujem te vec. Pac zbudi se in ji je dolgcas.

In sva s sestro rekli ok zdaj pa dost. In da ji tisti dan ne bova pustili spat popoldan pa pika! Da bo potem ponoci spala in ne bo imela svojih izpadov zjutraj. Kaj je naredila? Splezala je na podstresje in se skrila v najbolj zakotno pozicijo, da se je samo njene oci videlo. Sva jo klicali in ponavadi zmeraj prileti. Tokrat pa ne bev ne mev, sle sva pogledat kje je, gledala sem jo v oci in klicala k sebi, se tudi premaknila ni, kao saj me ne vidis, mene je bilo ze malo strah, ce je vse ok z njo.

Potem, proti veceru, okrog 6ih, ko se je naspala, je pa prisla dol. CATS! :) In to je naredila samo takrat, ko sva ji prav govorile, da je pa tisti dan midve ne bova pustili spat, enkrat za spremembo!

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#4900 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 27 March 2013 - 10:40 PM

Tota pa je dobra! Da ne pustiš mački spat :lol: .

• 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users