Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 09 July 2011 - 01:41 AM
Ene so totalno fukjene in bi trebalo tistega, ki jih je oplodil, razjajčiti.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 09 July 2011 - 01:57 AM

Posted 09 July 2011 - 12:45 PM

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 09 July 2011 - 01:08 PM

Posted 09 July 2011 - 08:04 PM
Ene so totalno fukjene in bi trebalo tistega, ki jih je oplodil, razjajčiti.

Čeprav sem videla tudi čisto estetske nosečniške slike, pač brez (pretirane) golote, lepi kadri, vse - se DA, če še hoče narediti normalne slike.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 09 July 2011 - 08:23 PM

Na organ mi gre to, da sem prehlajena sredi poletja....ne samo, da je zunaj vroče za popizdit mene poleg tega še vročina kuha.

Posted 09 July 2011 - 08:42 PM
Ne, limali pa ne bomo nič. x)
Kinky, hm, najbrž sva res. Zdaj sem šla še enkrat gledat in spet me je zasrbelo, da bi nekaj napisala.
Ne bom. Ja, verjamem, da obstajajo estetske slike ... ampak v tistem albumu tega ni. Slika gole nosečnice,
kako si joške drži ... totalno neprimerno, neprimerno razkrivanje intime. Ampak hej, kot sem že večkrat rekla -
samo še čakam, da bo kakšna nosečnica navdušeno objavila na fbju detajlne slike poroda.
Posted 10 July 2011 - 12:37 AM
Od zgoraj dol je slikana v sedečem položaju (sklepam, da gate ima, no, čeprav deluje tako kot da jih nima,
najbrž je to namen), pa nage joške si drži z rokami.
Posted 10 July 2011 - 12:42 AM
Ja, saj sem razumela - groza, že malo bolno.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 10 July 2011 - 12:56 AM
Do share ?

Posted 10 July 2011 - 06:19 AM
Posted 10 July 2011 - 07:08 AM
Posted 11 July 2011 - 09:00 AM
Sicer sama tudi kdaj rečem šit al pa fak, ampak vseeno je to samo kdaj pa kdaj in ni tok ostra.
Posted 11 July 2011 - 09:01 AM
Posted 11 July 2011 - 09:26 AM

Posted 11 July 2011 - 11:24 AM

Posted 11 July 2011 - 11:55 AM
Saj oglašujejo tudi po radiu, povsod, če vidite kje kako žival zaprto v avtu, ali pa kje privezano brez sence in vode, kličite društvo proti mučenju živali, ali karkoli pač že. Nardite kaj, ne it samo mimo.[i]
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 11 July 2011 - 12:00 PM
Ljudje, ki svojih živali ne primejo, če se nahajajo ob cesti. Primer: danes zjutraj grem v službo, nakar vidim eno starejšo žensko ob cesti, kako s[e pogovarja z nekom, pri nogah pa je imela malo muco. In ko se jaz približam z avto mi mačka tik pred avtom steče čez cesto. Jaz sem tak močno zavirala, da mi je vse letelo po avtu in se seveda ustavim. Sem pogledala žensko in moškega in ded se mi je v obraz smejal.

In otrok. Včeraj sem skoraj s kolesom zbila eno punčko, ker je (tudi s kolesom) obrnila in zapeljala direktno pred mano O_O (pa me je že prej videla, jaz ne vem, a otroci nimajo čisto nič občutka za prostor, ali kaj?). Mama pa nekje daleč za njo. Pa se mi je že nevemkolikokrat to zgodilo.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users