Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#4861 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 16 May 2008 - 10:09 AM

strašno sem razočarana nad razmerami, res. tko obupno izkoriščeno se počutm. očitno bo treba iskat drugje cry.gif punce, najdite si dobr job še v času študenta!!!
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#4862 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 16 May 2008 - 10:14 AM

FB:
Iz klinike za sestradane živali sem posvojila papigo, da bi jo nahranila in vzela za svojo. Ko sem jo začela krepčat, se mi je samo naenkrat prikazal grob z napisom, da je umrla sad.gif
Nisem je mogla rešit sad.gif

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#4863 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11984 posts

Posted 16 May 2008 - 11:00 AM

Adriane, sej je hvalabogu samo cyber živalca.
  • 0

#4864 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 16 May 2008 - 11:05 AM

Ja, cyber. Samo me je kljub temu kar malo prizadelo. Ko pa tak žalostno gledajo, ko so nesrečne in tak vesele, ko lepo skrbiš zanje oops.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#4865 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 16 May 2008 - 12:04 PM

Naslednji teden imam izpit ki mi je najbolj beden od vseh ker je snov res najtežja - 10krat težja od stare cerkvene slovanščine kjer si se mogo učit še cirilico pa glagolico zraven(Zgodovinska slovnica in dialektologija), pa še zanima me ne glih in seveda se še nisem učila. Seveda pa gre samo za del izpita, če to opravim imam za sabo samo bogo 1/4 izpita. Bedno, res ... Se bom matrala z nekimi diplomatilčimi in fonetičnimi ter kritičnimi prepisi spomenikov ter sistemi fonetke v narečjih ... Groza.
  • 0

#4866 Morska

Morska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 260 posts

Posted 16 May 2008 - 12:24 PM

joj kako te razumem, reddish ancha! sem pustila ta študij (sicer na Humanistiki v Kp, ampak je bilo isto obup - smo imeli prof. iz Lj...) in še danes vem, da je bila to zelo pametna odločitev!! kje za boga bi danes potrebovala to arhaično znanje?? meni se je zdelo vse popolnoma neuporabno... žal. in zelo živce-parajaoče...
ti pa želim veliko optimizma!!

moj vtis dneva: dobila sem fešto wacko.gif in ful me boli.. ne predstavljam si, da bi se zdaj ukvarjala še s tem kako dat not in ven neko ogrmno plastično skodelico... blink.gif
  • 0

#4867 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 16 May 2008 - 01:48 PM

Na živce mi grejo podivjani najstniki. Ja, kr za vse je šole konc, gremo feštat.
Na živce mi grejo njihove piščalke.
na živce mi gre, kervsak dan oprezam za septembrsko službo. Eni nimajo takih težav pa ful jamrajo. sam da se spokam od tod.
Na živce mi grejo mamice z vozički (pa čist vsaka - mlajša od mene - ima že otroka). Ja, okej, jaz ga pa nimam (še). Ima pa zato nove čevlje. (Jep, krasna primerjava.)
Sanjam o hladnem pivu.
Okej, lažje mi je.

• 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#4868 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 16 May 2008 - 02:30 PM

Tisto o pivu tudi jaz.

Kr neki sem malo prehlajena. Pa nobenih pametnih šuhov, na vsek me neka malenkost moti, če ne drugega cena.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#4869 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 16 May 2008 - 03:10 PM

Ful sem vsa zaspana dons, cel dan zeham. Men grejo tud na nerve te piščalke, že cel dan poslušam to rolleyes.gif Komi čakam zvečer.
  • 0

#4870 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 16 May 2008 - 03:29 PM

Stalno razmišljam o eni(h) osebi(-ah), ki so totalno nedosegljive, so why bother. AAA f**kin men. huh.gif
  • 0

#4871 PiiKa*

PiiKa*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 431 posts

Posted 16 May 2008 - 03:35 PM

ne najdem knjige iz knižnice, pa čeprav sem preiskala že vse. dobila sem že 1. opomin, zamudnine bo za plačat pomoje cel kup, pa ne upam se prkazat v knižnco in povedat da sem jo zgubila. sigurn bom kakšno zlo nevrjetno zgodbo natvezila, da omilim sramoto huh.gif
  • 0

#4872 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 16 May 2008 - 04:00 PM

jz bi te pišuke maturantom prepovedala!ali pa vsaj v rit porinla, pa naj tam piskajo, če lahko evil.gif
grem po Lj in se mi en maturant direktivo na uho zadere s tisto pišuku. pojebem mu vse po vrsti evil.gif
grozn je no..pijani so nekateri itak tok, da zase ne vejo in ležijo ko klade na tleh (kje je potem point žura??)

• 0
mačka figa.

#4873 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29837 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 16 May 2008 - 07:06 PM

ancha, dialektologija je piece of cake, majkemi. smile.gif saj sem se matrala, da sem naredila, ampak potem, ko si enkrat v kabinetu, si že skorajda rešena. pri orlovi ne bo nobenih problemov, saj veš, kakšna je, smoletova pa tudi zna bit povsem človeška. držim pesti, da bo šlo! smile.gif teste sem pa jaz po feelingu reševala, pa je kar dobro izpadlo.

PMS mam, seksala bi rada ..... oops.gif hočem vohat njegovo kožo .... oops.gif faaaaak, kje je šele torek .....

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#4874 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29837 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 17 May 2008 - 02:24 PM

zapravljala sem .... spet. oops.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#4875 epitaphium

epitaphium

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 114 posts

Posted 17 May 2008 - 05:38 PM

lubi pride k meeeen tongue.gif
wah kak se mam js lepu wub.gif
  • 0

#4876 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 17 May 2008 - 07:14 PM

Sita sem (večine) ljudi okoli sebe.
  • 0

#4877 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 17 May 2008 - 09:16 PM

Danes sem najdla prostoživečo muco, ki je izginila...povozil jo je avto in je imela zadnji del nog komplet zlomljen, medenico zdrobljeno...skratka, tako je živela kar cel teden in to brez hrane in vode, do danes dokler je nisem našla zavlečeno v eni kleti (sem jo cel teden iskala povsod) in peljala na veterino. Zdaj je v nebesih cry.gif cry.gif
  • 0

#4878 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 17 May 2008 - 09:19 PM

O ej Koki to pa je hudo cry.gif . Ful dobr da si jo rešla. To je jeba, ker večina ljudi takoj pomisli da je žival po taki nesreči kar avtomatično mrtva, pol ko se pa kam odvleče jo je pa cel hudič najt.
Boga muca. To je pa to, k je folk brezvesten pa odvrže živali, al jih pa pusti da se množijo po mili volji.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#4879 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 17 May 2008 - 09:19 PM

Joj fak no. kok grozn, kok je mogla reva trpet pa ne more nobenmu povedat, člouk bi lah vsj samomor nrdil pizda.

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#4880 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 17 May 2008 - 09:48 PM

Ja bedno je ful. Fora je pa v tem, da sem vsak večer praktično tam žvižgala, ona pa je bila par metrov stran...Ceu teden me je res najbolj to skrbel, da se nekje muči in si ne more pomagat...eh. Zato pa mi ni dal miru in sem rekla, da grem z baterijo iskat v kleti in pač tam kjer bi bilo najverjetneje da bi bila...škoda le, da sem čakala en teden, samo dnevi hitro minevajo, pa sem mislila da bo le prišla... No, sem ji vseeno skrajšala muke, čeprav je grozno vse skupaj bilo. Tiste učke prestrašene in da samo pomislim v kakšnih bolečinah je trpela en teden, brez vode, hrane...Naj se ima zdaj lepo.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users