Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5194 replies to this topic

#4861 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 10 January 2025 - 10:09 AM

Podn od podna. A je to objavila kakšna znana po možnosti?

• 0

#4862 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 10 January 2025 - 10:48 AM

Anonimno je.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#4863 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16809 posts

Posted 10 January 2025 - 11:06 AM

Vseeno je zajebana in na papirju se vse dobr slis ane. Kaj pa ves mgooce se otrok cele dneve dere in je pocasi tud mat ze izgubila vsenpotrpljenje ki ga je imela?
Jst osebno ne zagovarjam tega da gre pes stran, pravilno bi blo da gre otrok na terapijo. Drugac pa tle se tamala od sosedovih boji psa (3 leta bo stara) sam jst sm sosedi lepo povedala, da jaz psa zaradi nje ne bom zapirala v bajto. Tko da ce pride sem, mora vedet da obstaja sansa da bo pes pac zunaj. In to se prov neutolazljivo zacne dret, laufat, pac fml.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#4864 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 10 January 2025 - 11:41 AM

Mi smo pa imeli drugacen pristop. Sosedova 4-letnica se je ful bala psov, vsakic, ko je videla Larsa, je bil jok, kricanje, bezala je stran. Pa imamo ograjo. In kadar smo bili zmenjeni za sprehod, je najprej Lars ostajal doma, potem je pa moz rekel, da se tega ne gre vec in se ne bomo zato prilagajali (Lars ze tako rabi 2-3 sprehode dnevno, poleg tega, da je veliko zunaj okrog hise). In je prisla parkrat tamala k nam, da sta se spoznala. No, zdaj sta pa frenda in ga je ful vesela, ga boza in se igrajo.
Sem bila pa veckrat zunaj prica temu, da se je otrok bal psa, starsi pa so to se podpihovali. To je pac najslabse, treba se je soocit s tem in kaj naredit za to.
  • 0

― V. Van Gogh

#4865 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27338 posts

Posted 10 January 2025 - 11:57 AM

Ja,jaz tudi ne kupim.
  • 0

#4866 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16809 posts

Posted 10 January 2025 - 11:59 AM

Ja se strinjam.
Rabi, kdo to pravi da rabi tok sprehodov?
Ne resno me zanima. Rabijo zame to hiperaktivni psi, ne vem kaksni so prinasalci in kako se kaze pomanjkanje sprehodov.
Midve recimo nisva ble na sprehodu od nedelje. Ker enostavno noce ven. Ni sans.
Je pa pac to tud tak pes, druzni. Se prav lahko gre za 3 ure v hribe ampak se najraje je na kavcu oziroma, lezi tko da je napol na tebi.
Jutri gremo nazaj v rutino ker bo suho.
Ker ce je mokro to ni pogojev. Razen ce jo prisilno vlecem, samo ima skoz rep dol in samo caka kdaj bova sli nazaj. Ta pes je najbolj srecen ce spi in je v tvoji blizini. Kaj delata ga niti ne zanima, samo da je poleg tebe oziroma tvoj podaljsek :D
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#4867 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 10 January 2025 - 12:07 PM

Saj sem ti zadnjic napisala, da je glede tega tako, kot da bi imela macko, ne psa. :D Meni je to nepojmljivo.
Ne poznam psa, ki ga ne bi vsaj 2x na dan peljali na sprehod, cetudi krajsi, pa jih imamo tu okrog ogromno. Zaradi opravljanja potreb, gibanja, zdravja, preprecevanja debelosti, socializacije … Ne glede na vreme gremo ven. Potreba po aktivnosti je pa pri zlatih prinasalcih visoka.
  • 0

― V. Van Gogh

#4868 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16809 posts

Posted 10 January 2025 - 12:11 PM

Ja cisto razumem :) saj midve tudi greva, razen pac ce je dez. Ce rosi se gre, ce je pa tako kot je blo te dni (pri nas je dezevalo od ponedeljka) pa nimam kej. Tud ce ji plascek dam noce. Nima dvojne dlake in je hitro mokra. Pomojem tega ne mara, ker v toplem delu leta ni nic drugace, in bo vsak potok preskocila in sla v morje samo ce jo nesem not :lol: kar je zanimivo, ker so v preteklosti ti psi sodelovali v lovih in prinasali race iz ribnikov.
Drugace pa gre na vrt, saj sama pozvoni za ven.
  • 0

#4869 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 10 January 2025 - 12:21 PM

Fiona, kaj je že zaena pasma?
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#4870 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 10 January 2025 - 12:51 PM

Larsu je voda lajf. :D Saj to je vodna pasma.
  • 0

― V. Van Gogh

#4871 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16809 posts

Posted 10 January 2025 - 01:58 PM

Planet, pritlikavi pudelj :)
  • 0

#4872 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 10 January 2025 - 03:24 PM

A saj res! Čisto mi je ušlo iz glave.
  • 0

#4873 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17606 posts

Posted 10 January 2025 - 04:12 PM

Meni se tudi ne zdi prav, da dajejo psa stran. Če ga smatrajo kot družinskega člana, je gotovo možno poiskati drugo rešitev. Ne bi pa minimizirala stiske, otrok se lahko res na smrt boji psa.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#4874 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19147 posts

Posted 10 January 2025 - 04:51 PM

Tixin kombinezon za smučanje 😂 jao kot en forenzik je.
  • 0

#4875 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 10 January 2025 - 07:10 PM

:lol: pa se bel, da se skrije v snegu, hahah.

Sem zadnjic na Rogli vidla, da so letos v Sloveniji enodelni kombinizoni za odrasle ocitno spet in. Tale zgleda da nima niti zadrge na riti, se mors cel slect, ce gres med smucanjem lulat. :butl:
  • 0

#4876 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 10 January 2025 - 07:22 PM

Se še spomnim svojega prvega smučarskega kombinezona … v osemdesetih letih prejšnjega stoletja sem vozila z njim po pohorski progi za Zlato lisico. Nočna smuka, ledena proga, ampak sem pririla dol. 😎:lol:
  • 0

#4877 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19147 posts

Posted 10 January 2025 - 08:04 PM

Niso samo v Sloveniji lol, a ima Slovenija svojo modo? 😆
Jaz sem na Kronplatzu videla veliko žensk s kombinezoni pa Zarina smučarska kolekcija jih ima kar nekaj.
  • 0

#4878 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16809 posts

Posted 10 January 2025 - 10:04 PM

Top. Se scat ne mores. Kar majo naj jih. Povratek zgodnjih 90ih v polnem obsegu.
Saj z modo ni nic drugace. Vsi hodijo v zakljih okrog. Spodaj in zgoraj.
  • 0

#4879 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16809 posts

Posted 10 January 2025 - 10:05 PM

Se une kape naj zacnejo nosit, ko smo jih vsi otroci meli, take palčkaste, do riti.

https://images.app.g...VRfqkzCAXY8nZv8
  • 0

#4880 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 11 January 2025 - 07:24 AM

Seeeej reeees! Joj, koliko stvari se takole izgubi v spominu. Hvala za tole :D Morale bi odpreti temo cesa se kdo spomni.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users