Slike vaših hišnih ljubljenčkov
Posted 23 February 2013 - 12:54 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 23 February 2013 - 12:55 PM
LUciiii, ful so lepi.
Posted 23 February 2013 - 01:06 PM
So ane, zdej imam samo še njih pa Piko, dokler bo..
Brisača in pa Fani- morski pujs(ta drugi), sta se pa malo pred novim letom poslovili. Ferdo, je pa že ene dve, tri leta nazaj poginil, Tick, veveriček, pa en dan pred silvestrom 2012.
Posted 23 February 2013 - 10:04 PM
Luci, sožalje. Prigod z veveričkom se še spomnim, ko si jih pisala
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 03 March 2013 - 09:04 PM
Hvala. Na žalost tako pač je v življenju, sicer pa je živel skoraj 9 let, splošno pa mislim, da živijo tja od 3 do 4 let. Brisača, se je pa na koncu samo še matrala, je pa tudi 13 let presegla. Ne vem točno kaj ji je bilo, ampak naredile so se ji po celem telesu grozne hraste in uiber je začela hujšati, dostikrat se je tako obnašala, kot da ne ve kje je, npr, zunaj dež, ona pa je kar čmela in čmela v luži, kot da ne bi dojela, da je mokra in da jo zebe.. V glavnem, sem jo dala uspavati. Mogoče, če bi delala preizkave, bi ji lahko kako leto, dve podaljšala, se mi je zdelo nesmiselno, ker ni garancije. maltretirat in non stop špikat itd, pa js žal ne mislim živali, ko pride čas, se da uspavat in to je to. Majo saj to izbiro, ki je mi ljudje na žalost nimamo.
In še malo bolj vesele novice, malo nagajivega Lee-ja, sestrin kuža
Posted 03 March 2013 - 09:14 PM
Ful je luškan!!
Luci, možno, da je imela levkozo ali pa aids....?
Posted 03 March 2013 - 09:21 PM
Js sumim na odpoved ledvic, ker se je pred leti morskemu prašičku podobno zgodilo, kar dlaka je začela odpadati, pa totalno je trda ratala, hraste, skoz se je uiber praskal, na koncu so mu pa ledvica odpovedala. So prepozno ugotovili kaj mu je. Tako, da mislim, da je bilo pri njej lahko tudi to, ker dejstvo je, da večina starejših muc pogine zaradi okvare ledvic, oziroma ma veliko starejših muc z ledvicami probleme. Trditi pa ne morm nič, ker se pač nisem odločila za preiskave in zdravljenje. Slabe izkušnje s preteklih let. Sem tako že zdravila mačka, pa zaradi denarja, ki ga je šlo dosti nič ne bom rekla, si bom pa vedno mesece trpljenja za brez veze očitala, da sem žival matrala, namesto takoj dala uspavati in prihranit še pa še bolečin itd.
Pa spet to ne pomeni, da sem proti zdravljenju, treba je pač vedeti, se znati odločit kdaj ja in kdaj žal ne.
Posted 03 March 2013 - 09:22 PM
Lee je pa carski ja, danes je na sprehodu skoz frizbi nosil, ko smo mu ga metali, ne zmanjka mu energije sploh:)
Posted 04 March 2013 - 02:27 PM
Luci, lepi mačkoni, sploh zadnji je pravi bajson, lep bajson =) Joj, jaz bi tudi imela eno mačetino, ki bi me pričakala doma, ko pridem iz službe.
Kuža je pa prava faca videti Katera pasma je že to?
Posted 04 March 2013 - 02:32 PM
aa Diego je fajn knedl, ga je zakon po rokah mečkat, Tajko isto, ga je še za ene pol kile več. Sem mnenja, da morajo biti živali lepo rejene, da so lepe. Lee je pa Jack Russell Terrier, na slikah ravno ni striman.
Posted 04 March 2013 - 03:47 PM
Saj mu paše, da ni A ful dlake pušča? Predvidevam, da ne. Pa je še mladiček, ali je že odrasel? Izgleda namreč dokaj majhen v primerjavi z ostalimi (sem malo na googlu počekirala).
Posted 04 March 2013 - 06:35 PM
Ja k maš malega ali srednje rasti a veš? On je tamala sorta, drgač pa je star 8 mesecev, sam ne bo več neki zrastel, pa kile ma tud že prave.
Posted 04 March 2013 - 07:14 PM
O, ful dobr, nisem vedela tega Pa samo še glede puščanja dlak me zanima (sori za zasliševanje, ampak ko zagledam kakšnega zares ljubkega kužka, me ful stvari zanima o njem, ker enkrat bom tudi jaz imela kužka v stanovanju).
Posted 04 March 2013 - 07:18 PM
Če bos ruselčka imela v stanovanju, si zagotovi, da ga boš lahko vsaj 2x dnevno peljala ven na dolge sprehode, da se zdivja. Če ne, si raje omisli kaj drugega - dobronameren predlog So namreč ekstremno hiperaktivni, niso za vsakega človeka, in če se ne znorijo ti znajo tudi sranje delat po stanovanju.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 04 March 2013 - 07:54 PM
Pa mislim, da neki dlak ne pušča no. Saj sestra mi ni nič potožila, da bi jih. Je pa res, da ga redno negujeta, sedaj sta ga začela vozit tudi k pasjemu frizerju na trimanje, ker spada to k osnovni negi za to pasmo. Kar se sprehodov tiče, Lee je hiperaktivc v nulo. Gre kar na več sprehodv, dva pa obvezno. S tem, da mu skoz mečejo frizbi, da ga hodi iskat in nosi nazaj čez cel sprehod ali ga pa kako drugače zaposlita. Pa, ko pride domov, ni nič zmatran, potem še v stanovanju z žogicami nadaljuje, skoz se želi zabavati, mu ne zmanjka... Tako kot je sarah napisala za ljudi z ogromno energije in volje, ker so trmasti in je potrebno biti vstrajen pri vzgoji.
Posted 04 March 2013 - 07:55 PM
Meni osebno je cortek on ful, sama ga pa ne bi imela, me živo poje. Js sem edino za mopse ali kaj podobnega.
Posted 04 March 2013 - 09:14 PM
.
Posted 04 March 2013 - 09:16 PM
Kako lep kuža. I'm in love.
Posted 04 March 2013 - 10:07 PM
Verjemi meni, da je Lee kar Jack Russell, ima vse papirje, rodovnika, je od priznanega vzreditelja in ne od kakega šteparja kot je Matoš ipd.
Dlaka te moti, ker ni potriman, ko je potriman je čist drugačen
še dve slikci od Lee Mon Ocul-a, tak ima original ime
Posted 04 March 2013 - 10:12 PM
Meni je hud, to je Parson, ne Jack russel. Jack Russel ma drugačno dlako.
Ni res, Parson Russell Terrier je (precej) večji.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users