Reusable vrečke za nakupovanje sadja in zelenjave ^^
Posted 22 November 2016 - 10:52 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 11 December 2016 - 08:15 PM
Caseology Parallax ovitek
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 17 December 2016 - 07:57 PM
Jogi rjuho v bež barvi.
Posted 30 December 2016 - 02:28 PM
Honor 8 (modrega)
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 30 December 2016 - 04:11 PM
Posted 31 December 2016 - 11:52 AM
Kje in koliko? Jaz sem pred casom zacela uporabljati kar 2 vrecki za fino perilo v ta namen, ker drugega nisem nasla Plasticne vrecke me blazno nervirajo, sem se vedno potrudila vec zivil posebej natehtat in dat v eno vrecko, ampak prodajalci niso vedno navduseni nad tako resitvijo. Ce sem dala pa samo eno zivilo notri (npr. jabolka) pa ponavadi vrecke nisem zavozlala, da bi jo lahko kasneje uporabila za kaj drugega (recimo kot vrecko za smeti), ampak ti na blagajni vedno naredijo uslugo tacas ko spravljas stvari v nahrbtnik in jo tako zavezejo, da jo moras doma strgat, ce hoces prit do vsebine.
Posted 03 January 2017 - 05:21 PM
Iste kot na sliki. Lahko uporabiš tiste vrečke za pranje, saj so zelo podobne. Mene tudi plastične vrečke izjemno nervirajo in se bom trudila uporabljat te mrežaste,
kolikor bo mogoče. Ugotavljam, da je ogromno sadja in zelenjave kot tudi ostale nepredelane hrane že zapakirano v plastiko in včasih celo v dvojnem pakiranju (karton in še plastika čez!),
zato je zmanjševanje smeti pri nakupovanju hrane že velik izziv.
Nazadnje sem nakupila hrane za cel teden, podlogo za vadbo in na MyProtein naročila:
(vzorec)
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 10 January 2017 - 03:36 PM
Posted 29 January 2017 - 06:21 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 02 February 2017 - 11:41 AM
ananas
jagode
puranja šunka
ementalec
koruzni vaflji
kruh s semeni brez kvasa
alpsko Aktiv Plus mleko
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 02 February 2017 - 08:09 PM
Vinjeto.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 02 February 2017 - 08:14 PM
Posted 15 February 2017 - 08:16 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 19 February 2017 - 11:17 PM
Posted 21 February 2017 - 11:05 AM
Kaj so to zaena čistila. Empalaža mi zgleda super.
Posted 21 February 2017 - 03:24 PM
V prostem čveku sem včeraj o tem pisala, drugače pa si lahko pogledaš v spletni trgovini okay.si.
Posted 22 February 2017 - 12:21 AM
V Mullerju imajo tudi neko selekcijo teh čistil.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 22 February 2017 - 10:52 AM
Posted 22 February 2017 - 11:09 AM
hisni vlazilec zraka
Posted 07 March 2017 - 06:10 PM
0 members, 2 guests, 0 anonymous users