Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36332 replies to this topic

#4821 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 09 August 2007 - 09:54 AM

Kje bi dobila prvo sezono Sexa v mestu s slovenskimi podnapisi ?
  • 0

#4822 ninća

ninća

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 103 posts

Posted 09 August 2007 - 10:03 AM

Jes bi pa sam neki prašala...nevem će glih spada sem, sam nujno rabim vedet. Em...se da mogoče prevezat klice iz domačega telefona na mobitel?
  • 0

#4823 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 09 August 2007 - 10:36 AM

Ne, mislim, da ne gre.
  • 0

#4824 ninća

ninća

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 103 posts

Posted 09 August 2007 - 10:38 AM

Jooooj... cry.gif sad.gif cry.gif
  • 0

#4825 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 09 August 2007 - 10:41 AM

QUOTE(laLa° @ 9. 8. 2007 - 10:54) View Post

Kje bi dobila prvo sezono Sexa v mestu s slovenskimi podnapisi ?

slovenski podnapisi sux. tongue.gif

Link, kjer lahko snameš Sex and the city, je eve nalimala eno stran nazaj, podnapise pa zdajle iščem pa so slovenski samo za 6. sezono. Poskusi z angleškimi, je ful bolš. wink.gif
  • 0

#4826 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 09 August 2007 - 11:30 AM

Ma nee, jaz hočem slovenske ohmy.gif Kaj jih res nikjer ni ? cry.gif
  • 0

#4827 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11541 posts

Posted 09 August 2007 - 11:38 AM

Mene pa zanima kje bi lahko dobila seznam dobrih in slabih sestavin. Sem že iskala po forumu pa je vse v delčkih, razen če sem kej spregledala.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#4828 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 09 August 2007 - 11:50 AM

Pri konkurenci biggrin.gif klik

Koliko je že meja za delo preko študentskega servisa, ko je potrebno plačat davek? A to se še vedno gleda ??€/napotnico?
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#4829 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11541 posts

Posted 09 August 2007 - 12:09 PM

Hvala redkvica!
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#4830 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 09 August 2007 - 12:19 PM

QUOTE(laLa° @ 9. 8. 2007 - 12:30) View Post

Ma nee, jaz hočem slovenske ohmy.gif Kaj jih res nikjer ni ? cry.gif

Hja, ne vem, jaz sem gledala na podnapisi.net, za druge strani pa ne vem. biggrin.gif Z ang glej, slovenski prevodi so včasih totalno butasti, pa še več se naučiš z ang. wink.gif Sej se boš navadla. wink.gif
  • 0

#4831 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 09 August 2007 - 12:57 PM

Freya ok, bom mela angleške. =) Samo, kako pa jih naložim gor ? oops.gif Jaz sem čisti antitalent za računalnike. verymad.gif
  • 0

#4832 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46599 posts

Posted 09 August 2007 - 08:54 PM

QUOTE(redkvica @ 9. 8. 2007 - 12:50) View Post

Pri konkurenci biggrin.gif klik

Koliko je že meja za delo preko študentskega servisa, ko je potrebno plačat davek? A to se še vedno gleda ??€/napotnico?

400 €, če se ne motim. Boljše pa da še prečekiraš stran od tvojega ŠS.
  • 0

#4833 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 09 August 2007 - 08:58 PM

400€ je ziher wink.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#4834 Anaya

Anaya

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 104 posts
  • Interests:Bloganje, branje, glasba, surfanje... :)

Posted 09 August 2007 - 09:05 PM

Ja, res je 400€, če greš čez moraš pisat dohodninsko napoved in potem ti vrnejo(vsaj 94% studentov vrnejo). Je pa se varianta da si naredis 2 napotnici za isti mesec-npr do 15. in po 15. v mesecu in gre nato na VSAKO lahko 400€. Tako mam jaz. Ker ne bi pisala napovedi...
  • 0
Dobimo se na -> Blogu !

#4835 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46599 posts

Posted 09 August 2007 - 09:08 PM

Ali pa kvartalno oz stalno oz. kako se pač reče tisti napotnici, ki velja 4 mesece in potem pač prosiš, da ti nakažejo preden se nabere 400€.
  • 0

#4836 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 09 August 2007 - 09:11 PM

QUOTE(laLa° @ 9. 8. 2007 - 13:57) View Post

Freya ok, bom mela angleške. =) Samo, kako pa jih naložim gor ? oops.gif Jaz sem čisti antitalent za računalnike. verymad.gif

klik (i am waaaay too nice tongue.gif )

Za prvo sezono si shrani drugo datoteko od zgoraj, shraniš tako da klikneš uno disketo. Potem pač tisto odraraš (moraš met winrar biggrin.gif ) in potem ko gledaš določen del v BS playerju, daš podnapisi, naloži podnapisi, poiščeš fajl kjer maš pač to shranjeno, podnapis za prvi del npr. in to je to. biggrin.gif Če sem nerazumljivo napisala povej pa bom skušala še podrobneje. oops.gif
  • 0

#4837 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 09 August 2007 - 09:39 PM

Super, hvala. =) Zdaj si morem še samo nanizanke dol potegnit. oops.gif Tega tut ne znam cry.gif Še mi to razložiš prosim ? And yes, you're waaay too nice. =D
  • 0

#4838 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 09 August 2007 - 09:43 PM

Meni jih je pa kolega baje, je rekel da mora sam še zapečt. biggrin.gif Tako da Frida, hvala ti vseeno, ampak očitno ne bom rabila. wink.gif

No, lala, v Google napiši BitComet ali pa utorrent download, čisto vseeno, pač programa za odjemanje, večini je ljubši utorrent. No potem to inštaliraš in odpreš. Potem greš sem kliiiiik, daš download, tole zadevco ti zlouda v sekundi in zadevco odpreš s programom katerega si prej inštalirala. No in potem ti začne to vlečt dol. biggrin.gif Isto kot mula ipd. samo da je to pač preko torrentov in iščeš stvari na različnih straneh. =)
Če ti ne bo uspelo, bova pa ju3 naprej nadaljevali, zdele moram spat ker moram zjutri zgodi vstat. biggrin.gif
Good luck! wink.gif
  • 0

#4839 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46599 posts

Posted 09 August 2007 - 09:45 PM

Mo, mene pa zanima kje bi prodajali torbice za mobitele take moške, ki se dajo za pas pripet in koliko je približno cena. Hvala.
  • 0

#4840 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 09 August 2007 - 09:50 PM

QUOTE(Freya_ @ 9. 8. 2007 - 22:43) View Post

Meni jih je pa kolega baje, je rekel da mora sam še zapečt. biggrin.gif Tako da Frida, hvala ti vseeno, ampak očitno ne bom rabila. wink.gif

No, lala, v Google napiši BitComet ali pa utorrent download, čisto vseeno, pač programa za odjemanje, večini je ljubši utorrent. No potem to inštaliraš in odpreš. Potem greš sem kliiiiik, daš download, tole zadevco ti zlouda v sekundi in zadevco odpreš s programom katerega si prej inštalirala. No in potem ti začne to vlečt dol. biggrin.gif Isto kot mula ipd. samo da je to pač preko torrentov in iščeš stvari na različnih straneh. =)
Če ti ne bo uspelo, bova pa ju3 naprej nadaljevali, zdele moram spat ker moram zjutri zgodi vstat. biggrin.gif
Good luck! wink.gif

hvala =) bom probala, če pa ne bo šlo pa ti jutri povem. =)

EDIT: USPELO JE ! O GOSH, I'M SO PROUD. biggrin.gif

Hvala Freya. =) kiss.gif kiss.gif kiss.gif
  • 0

5 user(s) are reading this topic

0 members, 5 guests, 0 anonymous users