Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5194 replies to this topic

#4821 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85940 posts

Posted 02 January 2025 - 04:55 PM

A to jaz prav vidim, ADP bo imela vikend delavnico za pare? 🤣 Verjetno bo tema: Kako iz moza napraviti copato.

Tixi je tudi tako boga, da se mi kar smili … Na robu izgorelosti. Od cesa, mater, ocenjevanja kremic? Ali od pretiranega sopinga?
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#4822 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26102 posts

Posted 06 January 2025 - 10:22 AM

Nuša je noseča
  • 0

#4823 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16982 posts

Posted 06 January 2025 - 10:23 AM

Nuša je pa noseča. Koliko je sploh stara ona?

Zadnjič sem videla primer jedilnikov, ki jih prodaja Patricija. Meni so njeni jedilniki kr nekaj, pač noben presežek, za malico ima npr. kos sadja in nekaj, ali neko sadno kašo, kar mi je totalno neuporabno. Pač, ne razumem, od česa so ženske  tak navudšene nad tem. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#4824 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27342 posts

Posted 06 January 2025 - 10:32 AM

A ni ona imela ful neuspelih nosecnosti za sabo?
  • 0

#4825 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27431 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 06 January 2025 - 10:33 AM

Ker imajo ljudje na splošno velikokrat popačeno sliko, kaj zdravo prehranjevanje sploh je. Od fitnes instagramuše v lajfu ne bi kupila nekega jedilnika, ker imajo v 99,9 % primerih čisto izkrivljeno predstavo o prehranjevanju in zdravju, poleg tega pa ne premorejo trohice samokritike in sramu. Ko smo že pri tem, Petra je ob začetku pandemije s tem v enem mesecu (!) zaslužila 70k € (verjetno ni potrebno omenjati, da je šlo za hudo restriktivne generične jedilnike, kjer so OH smrtni sovražnik in lahko zaužiješ samo 1200kcal na dan). Količina ljudi, ki je kasneje potrebovala strokovno pomoč zaradi motenj hranjenja, je mind-blowing.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#4826 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85940 posts

Posted 06 January 2025 - 10:33 AM

Rit ima pa tako, kot da cele dneve sedi na kavcu. Jaka reklama.

Coco, noro … Blesave so mi vse po vrsti.
  • 0

― V. Van Gogh

#4827 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27342 posts

Posted 06 January 2025 - 10:36 AM

A Patricija? To ni njena rit. A ni Barbarina rekla, da ima ok jedilnike? Pri nas je kar nekaj sodelavk zadovoljnih, nekaj jih je pa totalno skurcalo te njene jedilnike, ampak so zelo bazicni baje, neke "zdrave" tortilje in toasti. Meni so genericni jedilniki 🤢 mislim tega se lahko loti samo nekdo,ki nima pojma o prehrani.
  • 0

#4828 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17284 posts

Posted 06 January 2025 - 10:39 AM

Ja, pomojem je res ze cisto obupala in je bilo tole nepricakovano.

Res ni njena. Je cez noc nastala 🤭
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#4829 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85940 posts

Posted 06 January 2025 - 10:42 AM

Ne, Nusa.
Ne verjamem, da ima una krota vsadke se kje drugje kot v joskih. Do take riti ni tezko prit, sploh ce imas zasnovo.
  • 0

― V. Van Gogh

#4830 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16812 posts

Posted 06 January 2025 - 10:44 AM

Rit od Nuse, ne od Patricije.
Nusi privoscim, spremljam jo pa ne ze dolgo.
Ful je imela probleme z zanositvijo in tudi splave.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#4831 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27342 posts

Posted 06 January 2025 - 10:52 AM

Ja saj med nosecnostjo je to ful nereprezentativno, moja je bila grozna kljub vsej telovadbi, prav pobralo mi jo je, pa si nimas kaj... Jaz ji tudi privoscim, se mi zdi da sta taka vitalna, aktivna in jima kljub letom ne bo tak izziv.
  • 0

#4832 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16812 posts

Posted 06 January 2025 - 10:55 AM

Minus je sam to, da bo v pneziji, ko otrok se ne bo pri kruhu dobro.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#4833 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85940 posts

Posted 06 January 2025 - 10:55 AM

Saj ne mislim zdaj med nosecnostjo, ampak nasploh.
  • 0

― V. Van Gogh

#4834 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32302 posts

Posted 06 January 2025 - 11:01 AM

Kolk je oa stara?
Jaz sem rudi mnenja, da ni tak problen imet otroka pri 40 +, ampak pri 50 imeti najstnika.
  • 0

#4835 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16812 posts

Posted 06 January 2025 - 11:09 AM

Ja. Al pa mu nad glavo navesit skrb zase (zate) medtem ko si sam dobro familijo rihta.
41 je ona,se mi zdi, 40 vem da je bla ze.
Tak ko stric in teta zdaj. Tamali je 9, stric je 56, teta 54. Vrhunsko.
  • 0

#4836 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23289 posts

Posted 06 January 2025 - 11:12 AM

Jaz sem si kupila prejsnjic ta program od Patricije (pustimo, koliko sem telovadila po tem), brez jedilnikov in receptov. Sem šla tudi v FB skupino in kolikor so ženske tam objavljale, so se mi zdele jedi kar normalne nekatere, npr neke jedi v azijskem stilu, lazanje, hamburger, ajdova kaša, sladice... Se mi je zdelo kar raznoliko no, ne samo toasti, tortilije in solate. Je pa veliko tudi raznih kaš npr. So pa ene ženske tam res že kot en kult haha. Ena se mi še posebej zdi taka. Z njenim partnerjem trdita, da so jedi od Patricije boljše kot v vsaki restavraciji.:lol:
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#4837 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27342 posts

Posted 06 January 2025 - 11:32 AM

Jaz kar kupim tudi uporabljam, ce ne ne kupim 🤣 in patricija mi je tako mimo, da ne bi nikoli mela.
  • 0

#4838 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19151 posts

Posted 06 January 2025 - 11:34 AM

Sama izbira jedi in sestavin ni slaba, seveda je pa generičen jedilnik neprimeren... 

Ti komentarji glede Nušine riti so mi pa mimo, pač ima, kakšno ima. Vsaj fejk ni. 

Glede starosti, moja mami je bila 39, ko je rodila brata. Zdaj je on 20 in se mi ne zdi, da bi bilo karkoli narobe v zvezi s tem. Sploh pa pri Nuši, ko je itak ful aktivna in bo verjetno tudi naprej. Drugače je, če se ti že pri 40ih počutiš kot en penzič. 

• 0

#4839 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23289 posts

Posted 06 January 2025 - 11:57 AM

Tudi meni se njena starost ne zdi nič groznega. Iz zapisanega sodeč sta onadva imela težave z zanositvijo in je napisala, da je bila zelo majhna možnost. Tko da mogoče niti nista pazila in se je zgodilo. Pa njena rit mi je tudi ok, saj aktivna je, pač tako ima. Mi je boljše to kot pa vse ostale IG trenerke ki imajo vse po vrsti velike riti in se guzijo.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#4840 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16812 posts

Posted 06 January 2025 - 12:08 PM

Saj nisem nikjer napisala da je z njeno rotjo kaj narobe, samo glede na treninge bi mogoce pricakovala da izgleda drugace?
Te velike guze so meni mimo. In kot ste rekle, ima kakrsno ima.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users