Kalypso, a si kej slikala tvoje mace zdej, ko so vse skupaj? Dej kej pokaži ![]()
Fridica luštna:D
Posted 01 January 2013 - 11:26 PM
Kalypso, a si kej slikala tvoje mace zdej, ko so vse skupaj? Dej kej pokaži ![]()
Fridica luštna:D
Posted 01 January 2013 - 11:35 PM
Se pa je kljub temu našla ena slika mojih treh kosmatink, samo zate:
Posted 01 January 2013 - 11:38 PM
Iii kok je to lepo za videt:)
Ko boš imela čas pa kar pridno objavi ![]()
Posted 01 January 2013 - 11:42 PM
Aneda? Jaz sem presrečna, da se tako dobro razumejo. ![]()
Bom. ![]()
Posted 01 January 2013 - 11:46 PM
Kalypso, to je kar mali čudež. Ko je k nam prišla Miša in je bila Tačka že eno leto pri nas in je pihala v njo in jo tepla. Še zdaj, ko sta skupaj že leto in malo jo včasih tepe.
Posted 01 January 2013 - 11:51 PM
Mi smo tud imeli kakšno leto doma mačka od bratove bivše punce, Minka je bila čist užaljena in se nikol nista čist zaštekala. Maš srečo, Biba je ful uredu mačka, je od nje odvisno tole razumevanje ![]()
Posted 01 January 2013 - 11:57 PM
Saj ko je bila Biba mlajša je bila ful divja do drugih mačk, smo morali mačji najdenki poiskati nov dom, ker je bila Biba tako divja, zaj pa je že stara in se ji zgleda več ne ljubi zganjat cirkusa.
Moja razlaga tega, da se je omehčala in ju sprejela.
Posted 08 January 2013 - 04:49 PM
Moji lumpi:
Posted 08 January 2013 - 04:53 PM
Luuuštne! ![]()
Posted 09 January 2013 - 12:55 AM
Haha! Kako strmita noter in spremljata premike miške. Lušni sta ful.
Posted 09 January 2013 - 11:50 AM
Posted 09 January 2013 - 12:12 PM
Ahaha, ne morem verjet, da to tako dobro deluje! Face ste, vse tri ![]()
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 09 January 2013 - 12:17 PM
Full dobro. ![]()
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 09 January 2013 - 03:14 PM
Še mačke bodo postale odvisne od moderne tehnologije
.
Posted 10 January 2013 - 02:12 AM
Pri nas je pa ful smešno kako vesta kje so posladki. Vedno jih imamo pri kaminu in kadarkoli kdo od nas gre do kamina in hoče naložit drva mački prilaufata tja, se vsedeta in te gledata kdaj jima boš dal posladek. Če pa slučajno spita in samo primer v roko škatlico in zašejkaš, da slišita sta v sekundi tam. Nori sta na te posladke in točno vesta kje so. ![]()
Posted 16 January 2013 - 08:52 PM
.
Argomiiiiir ![]()
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 16 January 2013 - 08:53 PM
LEP ![]()
Posted 16 January 2013 - 09:27 PM
Meni so te živali pozimi tok smešno, ker so tok butaste in z unimi gobčki rijejo po snegu joj. Ful je lep (in ogromen) in meni je tak užiek jih gledat, kako se majo fajn na snegu. ![]()
After all this time?
Always.
Posted 16 January 2013 - 09:53 PM
Kako je lep ta pes.
Res je pravi pasji đek. ![]()
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 16 January 2013 - 10:02 PM
Mi smo našo psico enkrat dali v sneg, pa se premakniti ni mogla. ![]()
0 members, 0 guests, 0 anonymous users